Intalnire Bucuresti 25/26 Ianuarie 2008

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
jax
Auto:

Post by jax »

petry_1776 wrote:o sa fiu cam prea aranjata pt o astfel de intrevedere... deh, nunta... Dar tentatia sa va cunosc si eu e mai mare :D
Suntem (sau cel putin sunt... ) incantati sa te vedem, mai ales in tinuta de gala. :) Sper sa ne cunoastem atat de bine incat sa mergem impreuna la diverse evenimente, sa etalam tinutele deosebite si masinile sclipitoare !

8) clubKIA wants to BAAAUuuu you !
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

isjax wrote:
petry_1776 wrote:o sa fiu cam prea aranjata pt o astfel de intrevedere... deh, nunta... Dar tentatia sa va cunosc si eu e mai mare :D
Suntem (sau cel putin sunt... ) incantati sa te vedem, mai ales in tinuta de gala. :) Sper sa ne cunoastem atat de bine incat sa mergem impreuna la diverse evenimente, sa etalam tinutele deosebite si masinile sclipitoare !

8) clubKIA wants to BAAAUuuu you !
Multumesc :oops:

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

lucian wrote:Sambata sa fie si cu putin noroc apar si eu. E la doi pasi de casa dar cine stie mereu apare cate ceva de facut:).
Lucian, daca vrei putem pleca impreuna de la bloc :wink: ... nu inainte de a trece pe la spalatorie impreuna cu isjax.... sa aparem brigada toti 3.... 2 sageti gri si una alba :lol:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

ildlogan
Auto:

Post by ildlogan »

Buna ziua, intervin si eu cu o propunere, Daca se poate intalnirea amana cu o saptamana, adica pe 2 feb dupa ora 14 as putea participa si eu. Atunci vin in Bucuresti si ar fi placut sa pot participa. Daca nu e posibil nu e nici o problema. Multumesc si numai de bine tuturor
posesor ceed 1.4 best machine silver. Cda 25.09 serie 15.11 ridicat 05.12 deja 20500 km B75FUH, Dupa leasing SB 70 RGA, si din 2015
FD IO 15.

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

ildlogan wrote:Buna ziua, intervin si eu cu o propunere, Daca se poate intalnirea amana cu o saptamana, adica pe 2 feb dupa ora 14 as putea participa si eu. Atunci vin in Bucuresti si ar fi placut sa pot participa. Daca nu e posibil nu e nici o problema. Multumesc si numai de bine tuturor
Eu as propune sa ne intalnim si atunci si acum, ce ziceti :D

jax
Auto:

Post by jax »

de acord :D !
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

[update] mi-am ridicat masina ieri :)

deci...unde si cand s-a stabilit intalnirea? este varianta castigatoare din poll?
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

bogdan241 wrote:[update] mi-am ridicat masina ieri :)

deci...unde si cand s-a stabilit intalnirea? este varianta castigatoare din poll?
mai pe scurt, sambata ora 16.00 la Academie

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

amin!
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

vlad B 69 TZG wrote:O sa incerc sa apar si eu. Daca vedeti vreo albastrala cu numaru TZG pe acolo faceti cu mana in semn de politete ca nu va cunosc pe niciunu :lol:
Ba o sa ne facem ca nu te bagam in seama ca sa nu stii care cum este. Nici nu trebuie sa cunosti vreun alt posesor, al sa-ti dai seama imediat unde trebuie sa parchezi.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

vlady_b
Auto:

Post by vlady_b »

Hai sa incercam de data asta sa intram pe platoul de acolo, sa nu mai ramanem in parcare, din doua motive:

1. Sa avem loc
2. Sa le aranjam sa facem o poza de grup pe caree eventual sa o punem pe forum ,sub sigla cu "ClubKIA.ro"
Kia RIO 1.4
Image

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

eu zic sa venim toti imbracati in costume de gala ca sa nu se simta petry_1776 stanjenita... :D :D

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

kokolino wrote:eu zic sa venim toti imbracati in costume de gala ca sa nu se simta petry_1776 stanjenita... :D :D
Se accepta propunerea :lol:

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

ei, ce ziceti baieti? poate bem si o sampanie la primire si la tort... :D

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

ce mai....eu zic sa mergem cu petry la nunta :D

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”