Sunt nou pe forum si acesta este primul meu mesaj.
Am citit multe din problemele voastre si pot spune ca unele dintre ele ma ingrozesc si nu-mi vine sa cred cat de nesimtiti sunt unii dealeri...
Am facut si eu o comanda pentru un Cee'd 1.6 CRDI HP EX + mai multe optionale pe data de 20/09/2007. In precontract se precizeaza Termenul de Livrare "75-90 zile incepand cu data de 25 a fiecarei luni", asta inseamna pana la cel mult 24/12/2007.
Precizez ca am facut plata avansului pe 20/09/2007,iar restul prin banca(credit auto) pe data de 11/12/2007,tot atunci am semnat si contract CASCO si RCA.Deci pe data de 12/12/2007 masina era platita integral, dealerul acceptand conditiile banci de a livra masina in max 14 zile de la plata(max 25/12/2007).
M-au tot aburit ca vine,ca e pe drum,ca e in tara..etc.
Am fost anuntat ca masina soseste in parcarea lor din Baneasa in weekend iar luni 24/12/2007 trebuia sa imi dea masina, dar..surpriza! Nu mai aveau numere rosii iar cei de la logistica erau plecati in concediu. Actele nu imi erau facute deci nu puteam nici singur sa-mi ridic nr. de la politie.Au promis ca pe data de 27 imi dau masina, dar cam tarziu pentru ca toate planurile mele de craciun s-au cam dus pe apa sambetei...
Acum ramane de vazut starea masinii si sper totusi sa nu mai fie alte belele.
Cum rezolvam problema cu nerespectarea precontractului?:?:
La cine ar trebui sa facem plangere?
Cu cine ar trebui sa vorbim cand ne aflam in aceasta situatie pentru a putea fi despagubiti eventual..(stiu ca in cazul meu nu e o incalcare foarte mare a contractului, nu sunt multe zile, dar este valabil pentru toata lumea).
Care/cat ar trebui sa fie despagubirea?
Precizez ca nu vreau sa renunt la Kia Cee'd pentru ca imi place f mult din mai multe puncte de vedere(mai multe sper dupa ce fac ceva km cu ea

Imi pare rau daca v-am plictisit pentru ca am scris cam mult, dar nu-mi place sa fiu calcat in picioare si cineva sa-si bata joc de mine pe banii mei.
Daca a mai trecut cineva prin asa ceva si a gasit o solutie, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Multumesc.
Craciun Fericit si multi kilometrii fara incidente.