@helici_florin: Asa este, vin amandoua cheile pliabile, eu asa le am si zic ca merita banii chiar daca ar fi fost numai una!

din cate stiu eu nu e nevoie. Situatia de obicei e inversa: dealer-ul cere confirmarea platii (copie pe fax dupa OP, confirmare din banca ca au ajuns banii, etc.) Ai platit! Foarte bine! In caz ca nu au intrat te anunta dealer-ul. Ma gandesc ca poti doar sa-i stresezi sunandu-l pe dealer si rugandu-l sa se intereseze daca banca lui a primit banii.belami wrote:Stie careva, daca dupa semnarea ordinului de plata (prin care se vireaza banii in contul dealar-ului) acesta (dealar-ul) trebuie sa -mi trimita o confirmare a platii ?
La Baneasa, mi-au spus ca ei lucreaza 27, 28. Ca daca nu o iau pana sambata pe 22, o iau cu siguranta pe 27.Andrey wrote:Ce mi se pare jenent e ca nu a stiut sa-mi spuna ce program mai au pana la sfrasitul anului, adica in ce zile as putea sa vin pentru proforma.
Intrebare: se pot face casco si rca care sa intre in vigoare peste x zile?Din posturile de mai sus inteleg ca rca nu se poate, asa e?
aha! trist! mie Alex (IMG) mi-a zis sapt. trecuta (12/12) ca are serie de sasiu si ca a mea a fost programata pt. transportul din 12/12 ceea ce ma duce cu gandul ca ar fi ajuns ieri cum au ajuns toate celelalte... sperdragos wrote:Am vorbit acum dealerul, IMG, si mi-a zis ca s-au pus pe transport niste masini dar ca a mea nu e printre ele. Oricum, a mai zis el ca a anuntat persoanele care urmeaza sa le primeasca.
Unii vor avea sarbatori putin mai fericite.