Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

@deea83: Daca vrei poti sa vezi poze cu kompass blue la mine in album (linkul este in semnatura). Mie unul imi place la nebunie cum isi schimba nuantele in functie de lumina, plus ca este si un pic "anti-jeg". Bravo, ati ales o culoare bestiala! :D

@helici_florin: Asa este, vin amandoua cheile pliabile, eu asa le am si zic ca merita banii chiar daca ar fi fost numai una! ;)
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

belami wrote:Stie careva, daca dupa semnarea ordinului de plata (prin care se vireaza banii in contul dealar-ului) acesta (dealar-ul) trebuie sa -mi trimita o confirmare a platii ? :shock:
din cate stiu eu nu e nevoie. Situatia de obicei e inversa: dealer-ul cere confirmarea platii (copie pe fax dupa OP, confirmare din banca ca au ajuns banii, etc.) Ai platit! Foarte bine! In caz ca nu au intrat te anunta dealer-ul. Ma gandesc ca poti doar sa-i stresezi sunandu-l pe dealer si rugandu-l sa se intereseze daca banca lui a primit banii.

:roll:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

belami
Auto:

Post by belami »

Inca mai am emotii ... nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca e gresit numarul contului de pe ordinul de plata. :roll:
1.4 BEST, Machine Silver
Comanda 25.10.2007, seriile 06.12.2007, livrarea 12.01.2008

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Andrey wrote:Ce mi se pare jenent e ca nu a stiut sa-mi spuna ce program mai au pana la sfrasitul anului, adica in ce zile as putea sa vin pentru proforma.

Intrebare: se pot face casco si rca care sa intre in vigoare peste x zile?Din posturile de mai sus inteleg ca rca nu se poate, asa e?
La Baneasa, mi-au spus ca ei lucreaza 27, 28. Ca daca nu o iau pana sambata pe 22, o iau cu siguranta pe 27.
Si CASCO si RCA are data de valabilitate diferita de cea a platii. O poti pune daca o stii, asa cum iti trebuie tie. Diferenta este ca la CASCO o mai poti modifica, pe cand RCA-ul ramane definitiv, de aceea trebuie o data cat mai precisa.

dragos
Auto:

Post by dragos »

Am vorbit acum dealerul, IMG, si mi-a zis ca s-au pus pe transport niste masini dar ca a mea nu e printre ele. Oricum, a mai zis el ca a anuntat persoanele care urmeaza sa le primeasca.
Unii vor avea sarbatori putin mai fericite.
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp

Nelu1948
Auto:

Post by Nelu1948 »

Nou nout... pe forum Salutari tuturor!! :D precontract 28/29.11.2007 Cee'D Best

Cluj-Napoca, Dieler S.C. Willy & CO SRL

Nu am putut edita lista comenzilor....

Adresa mea E_Mail nelumihutiu@gmail.com pentru noutati....

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

dragos wrote:Am vorbit acum dealerul, IMG, si mi-a zis ca s-au pus pe transport niste masini dar ca a mea nu e printre ele. Oricum, a mai zis el ca a anuntat persoanele care urmeaza sa le primeasca.
Unii vor avea sarbatori putin mai fericite.
aha! trist! mie Alex (IMG) mi-a zis sapt. trecuta (12/12) ca are serie de sasiu si ca a mea a fost programata pt. transportul din 12/12 ceea ce ma duce cu gandul ca ar fi ajuns ieri cum au ajuns toate celelalte... sper :x

poze in curand...

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Eu am trecut de dimineata prin fata pe la MIT Baneasa si era plin de masini.Poate asta e lotul norocos si pentru mine. Astept sa ma sune :arrow:
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

voodoo
Auto: Kia Ceed 1.4 Best

Post by voodoo »

Salutare,

voi pe la ce dealeri ati facut comanda de masina, care sunt mia ok, ca am fost prin militari si m-a cam aburit cel de acolo , la fel si cu test drive-ul, in dimitrie cantemir mi s-a parut ok, desi nu pot avea incredere nici in aia, la baneasa tot la fel m-au chemat la test drive si nu s-a putut face ca "era masina la prezentare", insa fara sa ma anunte si pe mine. Daca stiti pe cineva care e OK spuneti-mi si mie unde sa merg si de cine sa intreb...

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

Acum am sosit de la dealer. Masina mea este inca in Zilina! Nu a fost pusa pe transport deoarece nu a fost platita integral pana in termenul prevazut pt. transport. Am aflat ca daca masinile nu sunt platite integral catre Zilina ele nu pleaca pe transport.
Din toata lista de masini comandate pe luna Octombrie la IMG doar pt. una scria: "Locatie - CURTE". Care curte...? Nu stiu! Restul erau cu locatie: "Zilina".

Se pare ca maine este ultima zi cand se mai dau numere rosii pe 2007 (informatie primita tot de la dealer). Cu alte cuvinte care nu va luati masinile sapt. asta ramane livrarea pt. la anul!

Asta e! :wink:

poze in curand...

gaby81
Auto:

Post by gaby81 »

Stie cineva cum putem afla daca masina este in tara sau in Zillina. Eu cred ca daca nu am sanse sa ridic masina anul acesta chiar daca dealerul lucreaza pe 27 si 28 decembrie.

mistery_ro
Auto:

Post by mistery_ro »

Salut, eu am sunat azi la kia din Cluj ( Sc Willy & Co) si dupa doua zile in care nu a raspuns nimeni la telefon, in sfarsit am primit un raspuns. Dupa ce m-am prezentat mi-a spus ca da masina a ajuns in curtea lor si este acolo.
M-au programat pentru maine (joi) la ora 14 : 00 sa ma duc sa o ridic si ma gandesc ca totul va fi ok deoarece inclusiv reprezentatul leasingului Romstal m-as sunat si mi-a zis sa trec pe la el sa mergem amandoi sa semnam preluarea masinii maine.
Deja am primit acasa si RCA valabil din 21 dec si l-am si platit.
Sper ca totul sa fie ok, nu mai am rabdare deja pana maine.

Eu am fost instiintat despre seriile de sasiu in data de 12 dec. Comanda am facut-o pe data de 24 oct si plata avansului, deoarece mi-au zis ca daca o fac dupa 25 oct, intra masina pe lotul din luna noiembrie si dureaza mai mult pana vine.

Bafta la toti.
Cee'd , Abyss Blue, 1.6 DSL 115 CP LX - BASE + opt (proiectoare + cheie pliabila)

Cippo
Auto:

Post by Cippo »

La mine inca niciun raspuns :cry:
plata integrala pe 22 noiembrie, seria a venit pe 6 decembrie, .. si cica masina a fost incarcata spre transport luni pe 17.. Acum nu stiu, dealeru de la MIT imi zicea ca e posibil sa o am pana de craciun .. totusi nu-mi da sanse prea mari :?:
Din cate vad au inceput sa se livreze masinile :lol:

bwo
Auto: Kia Proceed

Post by bwo »

Maine ma duc sa-mi iau masina de la MIT Baneasa , ieri am platit numerele rosii si RCA , CASCO cred ca il fac maine la ei cand ridic masina . Astept sa ma sune maine dimineata sa-mi spuna exact la ce ora ma duc in Baneasa . :D

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Cat au fost nr rosii la mit Baneasa? Ca si eu tot de acolo ridic masina, dar nu m-au anuntat inca. Te-a sunat cineva sa platesti numerele provizorii?

Post Reply

Return to “Generalităţi”