Lista asteptare masina -2007-
-
- Zuza
- Auto:
Intr-un final am reusit sa gasesc acest site dar niciodata nu este tirziu.
Sunt un viitor posesor de kia ceed
Am comandat masina in octombrie in data de 26 si am primit seria in data de 14 decembrie .
Comanda la OZ Maratondin craiova si am facut si plata la masina astazi iar dealer5ul mia zis ca as putea lua masina pina la sfirsitul anului.
Am ales modelul de baza 1.4 best 109 CP -machine silver
Sunt un viitor posesor de kia ceed
Am comandat masina in octombrie in data de 26 si am primit seria in data de 14 decembrie .
Comanda la OZ Maratondin craiova si am facut si plata la masina astazi iar dealer5ul mia zis ca as putea lua masina pina la sfirsitul anului.
Am ales modelul de baza 1.4 best 109 CP -machine silver
-
- Zuza
- Auto:
A luat cineva masina pina acum.Ma refer la cei care au facut comanda in octombrie.
Stie cineva dintre voi daca pot afla ca masina este in tara.Am seria de la dealer si nu stiu de unde pot afla daca este sosita in Romania.Cei de la Oz Maraton mi-au spus ca masina ar fi sosit in tara dar eu nu nu prea am incredere.Imi poate da cine un raspuns sau un sfat
Stie cineva dintre voi daca pot afla ca masina este in tara.Am seria de la dealer si nu stiu de unde pot afla daca este sosita in Romania.Cei de la Oz Maraton mi-au spus ca masina ar fi sosit in tara dar eu nu nu prea am incredere.Imi poate da cine un raspuns sau un sfat
Azi am trecut si eu pe la dealer sa-l iau la intrebari. Masina este in tara, dar nu a stiut in care depozit este, mi-a spus acum ca au 3 depozite. Cat despre masina anul asta, s-au inghesuit multi si nu mai garanteaza ca cine plateste pana pe 19 o ia anul asta, au multe masini de pregatit. Deci m-am calmat si s-a calmat si el cand i-am zis ca o iau in ianuarie. Am aflat seria sasiu si pot face casco si rca, fara rca cica nu poate sa ia numere rosii de la politie.
Ce mi se pare jenent e ca nu a stiut sa-mi spuna ce program mai au pana la sfrasitul anului, adica in ce zile as putea sa vin pentru proforma.
Intrebare: se pot face casco si rca care sa intre in vigoare peste x zile?Din posturile de mai sus inteleg ca rca nu se poate, asa e?
Ce mi se pare jenent e ca nu a stiut sa-mi spuna ce program mai au pana la sfrasitul anului, adica in ce zile as putea sa vin pentru proforma.
Intrebare: se pot face casco si rca care sa intre in vigoare peste x zile?Din posturile de mai sus inteleg ca rca nu se poate, asa e?
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008
gaby81 - Bine ai venit in "comunitate". Se pare ca am facut comanda in acelasi timp si la acelasi dealer.
Si eu sper sa vina anul asta masina, desi cand am facut comanda au zis ca la sfarsitul lui ianuarie o sa vina... Ar fi o mare deceptie sa fie doar o "pacaleala" numai asa, ca sa prinda cursul asta mare la euro.
petry_1776 , belami - Am facut credit auto la Volksbank pentru restul de 85% din valoarea masinii, adica 12354 euro. Casco a fost impus si este cesionat in favoarea bancii.
O sa va spun ce am facut la Omniasig, dar daca vine masina repede, nu cred ca ma mai duc..

Si eu sper sa vina anul asta masina, desi cand am facut comanda au zis ca la sfarsitul lui ianuarie o sa vina... Ar fi o mare deceptie sa fie doar o "pacaleala" numai asa, ca sa prinda cursul asta mare la euro.
petry_1776 , belami - Am facut credit auto la Volksbank pentru restul de 85% din valoarea masinii, adica 12354 euro. Casco a fost impus si este cesionat in favoarea bancii.
O sa va spun ce am facut la Omniasig, dar daca vine masina repede, nu cred ca ma mai duc..

Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
-
- Auto:
ma ajuta cineva cu niste informatii despre dealeri (gasisem la un moment dat un topic despre dealeri insa nu am reusit sa-l mai gasesc, functia search nu prea m-a ajutat), azi as vrea sa dau comanda si nu stiu la care dintre ei sa dau, am fost la cel din militari si m-a cam aburit, ca ma cheama la test drive ca azi, ca maine, ca poimaine il tot sunam si ma lungea, apoi am fost in baneasa si am vb cu cineva acolo si la fel mi-a zis vino maine ca poti face , iar cand am ajuns acolo mi-a zis ca masina e la nu stiu ce prezentare fara sa ma anunte in prealabil ca nu se mai poate face si faze din astea aiurea, acum nu zic , ca toti de-acolo sunt asa, am fost aseara si la dealerul din dimitrie cantemir, care mi s-a parut ok la prima vedere, dar nu prea am incredere in oamenii astia, azi vreau sa ma duc la aviatorilor...Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti dealer-ul care vi s-a parut voua cel mai ok si numele persoanei la care ati facut comanda, si de ce vi s-a parut ok, merci fain si sa auzim de bine !