Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
belami
Auto:

Post by belami »

Nu stiu ce val. au creditele voastre dar, la Raifeisen pt o suma m. mica de 10000euro nu te obliga la CASCO. Azi am semnat ordinul de plata, si pt asigurarea CASCO inca nu m-am decis unde s-o fac. :D .
1.4 BEST, Machine Silver
Comanda 25.10.2007, seriile 06.12.2007, livrarea 12.01.2008

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Victor, eu as plati ... :)
@belami: ce fel de credit este? daca e de nevoi personale, at este justificabil, dar poate marius are credit auto... cine stie, fiecare banca cu regulile ei, dar orice banca isi protejeaza banii investiti, deci... La un credit auto ai pus gaj autoturismul, deci...

belami
Auto:

Post by belami »

Este credit auto, dar suma imprumutata este mai mica de 10000euro.Si nu sunt obligat la CASCO cesionat in fav. bancii, bla bla ...
1.4 BEST, Machine Silver

gaby81
Auto:

Post by gaby81 »

Intr-un final am reusit sa gasesc acest site dar niciodata nu este tirziu.
Sunt un viitor posesor de kia ceed
Am comandat masina in octombrie in data de 26 si am primit seria in data de 14 decembrie .
Comanda la OZ Maratondin craiova si am facut si plata la masina astazi iar dealer5ul mia zis ca as putea lua masina pina la sfirsitul anului.
Am ales modelul de baza 1.4 best 109 CP -machine silver

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Bine ai venit Gaby81, felicitari, ai ales o masina excelenta :) Eu de-abia astept sa vina. Noi avem un tabel in care am sa te trec eu, linkul este la mine in semnatura daca vrei sa-l vizualizezi.

deea83
Auto:

Post by deea83 »

din pacate nu am vazut-o deloc, in trafic prea putin ca sa-mi fac o parere, nema testdrive, sa vedem cum merge,
ne-a convins pretul si voi sa optam pt ea
nici macar culoarea kompas blue pe care am ales-o nu stim cum arata
dar cand o sa o vedem e surpriza mai mare

gaby81
Auto:

Post by gaby81 »

Azi am sunat delearul si iam spus ca am facut plata integrala a masini,iar acesta mi-a zis ca cei care achita pina pe 19 s-ar putea sa ridice masinile pina la sfirsitul anului.Eu unu inca mai sper sa o am pina la 31.12.2007.Cine stie poate o sa fac revelionu cu ea prin tara. :lol: :shock:

gaby81
Auto:

Post by gaby81 »

A luat cineva masina pina acum.Ma refer la cei care au facut comanda in octombrie.
Stie cineva dintre voi daca pot afla ca masina este in tara.Am seria de la dealer si nu stiu de unde pot afla daca este sosita in Romania.Cei de la Oz Maraton mi-au spus ca masina ar fi sosit in tara dar eu nu nu prea am incredere.Imi poate da cine un raspuns sau un sfat

Andrey
Auto: Kia Ceed 1.4

Post by Andrey »

Azi am trecut si eu pe la dealer sa-l iau la intrebari. Masina este in tara, dar nu a stiut in care depozit este, mi-a spus acum ca au 3 depozite. Cat despre masina anul asta, s-au inghesuit multi si nu mai garanteaza ca cine plateste pana pe 19 o ia anul asta, au multe masini de pregatit. Deci m-am calmat si s-a calmat si el cand i-am zis ca o iau in ianuarie. Am aflat seria sasiu si pot face casco si rca, fara rca cica nu poate sa ia numere rosii de la politie.
Ce mi se pare jenent e ca nu a stiut sa-mi spuna ce program mai au pana la sfrasitul anului, adica in ce zile as putea sa vin pentru proforma.

Intrebare: se pot face casco si rca care sa intre in vigoare peste x zile?Din posturile de mai sus inteleg ca rca nu se poate, asa e?
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008

sonic
Auto:

Post by sonic »

andrey cum il cheama pe dealerul tau de la aviatorilor ca si eu am primit acelasi raspuns azi
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

gaby81 - Bine ai venit in "comunitate". Se pare ca am facut comanda in acelasi timp si la acelasi dealer. :)
Si eu sper sa vina anul asta masina, desi cand am facut comanda au zis ca la sfarsitul lui ianuarie o sa vina... Ar fi o mare deceptie sa fie doar o "pacaleala" numai asa, ca sa prinda cursul asta mare la euro.
petry_1776 , belami - Am facut credit auto la Volksbank pentru restul de 85% din valoarea masinii, adica 12354 euro. Casco a fost impus si este cesionat in favoarea bancii.
O sa va spun ce am facut la Omniasig, dar daca vine masina repede, nu cred ca ma mai duc.. :)
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@deea83:
Nu o sa te dezamageasca masina de asta poti fi sigura.In ceea ce priveste culoarea e ok, ca de altfel toate culorile o avantajeaza pe masinuta. :D
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

@razvan2002

de ce nu ai pus si cheia pliabila ?! cea de 26 euro ?! e mult mai eleganta decat cheia clasica cu 2 butoane. Plus ca iti vin ambele pliabile cica. Ia si vb cu dealerul poate inca se mai poate modifica. Merita pt 26 euro pe deplin ;)
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

voodoo
Auto: Kia Ceed 1.4 Best

Post by voodoo »

ma ajuta cineva cu niste informatii despre dealeri (gasisem la un moment dat un topic despre dealeri insa nu am reusit sa-l mai gasesc, functia search nu prea m-a ajutat), azi as vrea sa dau comanda si nu stiu la care dintre ei sa dau, am fost la cel din militari si m-a cam aburit, ca ma cheama la test drive ca azi, ca maine, ca poimaine il tot sunam si ma lungea, apoi am fost in baneasa si am vb cu cineva acolo si la fel mi-a zis vino maine ca poti face , iar cand am ajuns acolo mi-a zis ca masina e la nu stiu ce prezentare fara sa ma anunte in prealabil ca nu se mai poate face si faze din astea aiurea, acum nu zic , ca toti de-acolo sunt asa, am fost aseara si la dealerul din dimitrie cantemir, care mi s-a parut ok la prima vedere, dar nu prea am incredere in oamenii astia, azi vreau sa ma duc la aviatorilor...Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti dealer-ul care vi s-a parut voua cel mai ok si numele persoanei la care ati facut comanda, si de ce vi s-a parut ok, merci fain si sa auzim de bine !

belami
Auto:

Post by belami »

Stie careva, daca dupa semnarea ordinului de plata (prin care se vireaza banii in contul dealar-ului) acesta (dealar-ul) trebuie sa -mi trimita o confirmare a platii ? :shock:
1.4 BEST, Machine Silver

Post Reply

Return to “Generalităţi”