M-am gândit pe drum venind către casă, că poate cele trei pietricele incriminate erau "diamantate"..., altfel nu-mi explic șanțurile pe care le-au pe suprafața discului de frână.
Lăsând la o parte faptul că mașina fiind nouă, distanța între un disc nou de frână, fără nici un fel de uzură și plăcuța aferentă care calcă pe disc, plăcuță și ea nouă, fără nici un fel de uzură..., acea distanță nu este mai mare de 1 milimetru.
Deci..., ce pietricică să intre între disc și plăcuță, cu circumferința mai mică de 1 milimetru și atât de dură, încât să sape acel șanț în disc?!
Și nu una, ci trei pietricele..., pentru că sunt trei șanțuri distincte.
Chiar nu mai gândim logic?!
Sunt genul de răspunsuri pe care prin anii '90 le mai întâlneai prin service-urile autorizate, când auzeai..., "Așa fac toate, dom'le" sau "Proastă exploatare".
Mă gândeam că acum, după 30 de ani, lucrurile s-au schimbat în bine și când te duci cu o astfel de problemă la un service de marcă, cum este KIA Romauto, altfel vei fi tratat.
Dar se pare că așteptările mele sunt probabil prea mari pentru domnii de aici.
Le-am scris pe constatare că nu sunt de acord cu răspunsul primit și mă gândesc serios să scriu direct și fabricii KIA din Zilina.
Așa, doar ca o simplă informare.
Postez câteva poze, ca să vedeți și "grija" pe care o au față de mașină, atunci când ți-o preiau și o duc in Service. Călcat cu bocancul pe prag când s-a urcat în mașină, lovit cu bocancul și în fața de ușă, nu a iertat nimic băiatul... Bineînțeles..., telefonul îl avea la ureche și fiind al lui, a avut grijă să nu îl scape pe jos.
Foarte dezamăgit..., că să descriu în doar două cuvinte experiența mea cu KIA Romauto Băneasa.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.