Lista asteptare masina

vyalli
Auto: Kia Proceed GT-LINE 2022

Re: Lista asteptare masina

Post by vyalli »

Salut
V-a sunat si pe voi dealerul ca programul rabla s-a prelungit? trebuia astazi pe 5 sa dea drumul la fonduri dar s-a mutat pe 13.05

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

psvkia wrote: 26 Apr 2022, 13:29 Dureaza ca e DCT ... si din decembrie componentele pt. DCT se fosesc pe noul Sportage ca fiind model nou trebuie impins la vanzare ... pt. familia Ceed ... mai la Sf. Asteapta ...
Asta am observat si eu, am vazut ca pe grupul de Sportage e cineva care a comandat una in martie si deja a intrat in productie, 1.6 T-GDI cu 7 DCT, de altfel am mai vazut un xCeed comandat in ianuarie si livrat in aprilie cu aceeasi motorizarei si cutie.Astept de mai bine de 6 luni dupa aceeasi motorizare si am fix aceleasi informatii ca in prima zi in care am comandat masina, dealerul nu stie nici macar cand intra in productie, Kia pur si simplu isi bate joc de clienti...
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

psvkia
Auto: kia xceed

Post by psvkia »

Ai dreptate, e foarte frustrant.

vyalli

Post by vyalli »

[/quote]

Asta am observat si eu, am vazut ca pe grupul de Sportage e cineva care a comandat una in martie si deja a intrat in productie, 1.6 T-GDI cu 7 DCT, de altfel am mai vazut un xCeed comandat in ianuarie si livrat in aprilie cu aceeasi motorizarei si cutie.Astept de mai bine de 6 luni dupa aceeasi motorizare si am fix aceleasi informatii ca in prima zi in care am comandat masina, dealerul nu stie nici macar cand intra in productie, Kia pur si simplu isi bate joc de clienti...
[/quote]

S-a umplut Bucurestiul de Kia Sportage nou, se pare ca livrarile sunt rapide ca e model nou. Eu de unde am comandat masina mi-au spus ca o sa am intarzieri , au avut 6 xceed uri comandate in Septembrie 2021 si au venit doar 5 in Februarie 2022 iar despre una nu aveau nici o informatie, nici macar VIN

Eu ce sa mai zic , masina comandata in Februarie pe 22 vine in 2 zile dar nu pot sa o ridic ca s-a amanat rabla si sper pe 13 sa prin fonduri ca sa o ridic la sf lunii

Minu

Post by Minu »

vyalli wrote: 10 May 2022, 09:13

Eu ce sa mai zic , masina comandata in Februarie pe 22 vine in 2 zile dar nu pot sa o ridic ca s-a amanat rabla si sper pe 13 sa prin fonduri ca sa o ridic la sf lunii
Pai la tine nu sunt nici macar 3 luni :D , eu zic ca e foarte foarte bine.La mine sunt deja 6 luni si probabil mai am de stat inca cateva luni din moment ce nu am serie de sasiu, la care se mai adaugau inca 3 luni cat am asteptat sa imi aprobe dosarul rabla din momentul in care am depus dosarul catre AFM, cred ca o sa se faca 1 an in total de cand astept pentru masina asta, daca stiam ca dureaza atat de mult imi luam gandul si renuntam de mult la ea...

vyalli

Post by vyalli »

Pana iti vine tie masina se si demodeaza :)...a stai ca a scos GT ul de tot pt 2023 #-o

Minu

Post by Minu »

Asta zic si eu :lol: am asteptat sa se lanseze faceliftul, m-am dus la drive test, am depus actele de rabla in august anul trecut, in noiembrie mi-au aprobat dosarul si am dat si comandat, cred ca o sa vina modelul nou pana imi ajunge mie comanda.
Lasand gluma la o parte si trecand la lucruri serioase, am comandat modelul in 2021 si primesc modelul MY 23 (adica 2023) mai mult ca sigur : :lol:

FulgaCA23
Auto: Kia Ceed GT MY23 Lunar Silver

Post by FulgaCA23 »

Cam de o luna trec pe langa un Kia Ceed GT MY22 fix in configuratia comandata de mine si imi curg unpic balutele :lol: . Nu stiu daca este pe forum, dar se pare ca s-a livrat totusi si GT-ul..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Minu

Post by Minu »

De cate ori l-am intrebat pe dealer cand a primul ultima data un GT mi-a spus:
-Nu am primit
-Acum 2-3-4 luni?
-Nu am primit

Tare mi-e ca astea sunt masini livrate imediat dupa lansarea Facelift-ului, adica din toamna.

psvkia

Post by psvkia »

Lasa-i un anunt in geam si intreba-l cand l-a primit 😀

natarau
Auto: Ceed

Post by natarau »

Știți ce mă gândesc eu? (discuție doar de dragul plictiselii și in lipsă de update -uri :D)
Noi, ăștia care am comandat, avem niște prețuri stipulate in contract.
Acum, cine mai comanda mașini, kia, Hyundai, pe lângă ca s-au scumpit, am înțeles că nici nu mai ai pretul garantat. Asta mi-a spus acum la dab auto, că am fost sa vad cum stau cu stocul pe la Tucson.
Nu or face ăștia de la KIA manevră, că de fapt nu vor sa mai livreze mașinile la prețul promis, pentru că li s-au scumpit costurile de producție și nu mai fac profit? Poate le-au lăsat așa in așteptare, ca să renunțe lumea la comenzile vechi. Au bagat piesele și au vândut sportage și altele noi, că acolo au și prețurile noi.

vyalli

Post by vyalli »

natarau wrote: 13 May 2022, 10:49 Știți ce mă gândesc eu? (discuție doar de dragul plictiselii și in lipsă de update -uri :D)
Noi, ăștia care am comandat, avem niște prețuri stipulate in contract.
Acum, cine mai comanda mașini, kia, Hyundai, pe lângă ca s-au scumpit, am înțeles că nici nu mai ai pretul garantat. Asta mi-a spus acum la dab auto, că am fost sa vad cum stau cu stocul pe la Tucson.
Nu or face ăștia de la KIA manevră, că de fapt nu vor sa mai livreze mașinile la prețul promis, pentru că li s-au scumpit costurile de producție și nu mai fac profit? Poate le-au lăsat așa in așteptare, ca să renunțe lumea la comenzile vechi. Au bagat piesele și au vândut sportage și altele noi, că acolo au și prețurile noi.
Oricum si cand iti comanzi masina iti spune clar ca poate sa dureze 6 luni pana iti vine, dar sa treaca timpul asta si nici macar sa nu ai VIN mi se pare aiurea.
Bucurestiul s-a umplut de KIA Sportage nou, deci se poate sa livreze o masina repede

alex0nkia
Auto: Kia cee'd 200i 1.6 crdi 115hp

Post by alex0nkia »

A mea (vorba vine) e comandata pe 01.10.2021. Cei de la MIT au primit un singur GT (in octombrie) comandat de ei, pe care voiau sa-l tina pt. showroom, dar s-au razgandit si l-au vandut in aceeasi zi :roll:.In rest Dumnezeu cu mila, ori renunt ori astept sa se faca anul.

psvkia

Post by psvkia »

Cum spunea @natarau , .... sper sa nu fie manevre, azi am vorbit cu dealerii de la Hyundai, Peugeot, Citroen, Honda, Mercedes si Skoda ... si la ei e la fel ... nu spun cum ca se uita dealerii nostri la chat si li se da apa la moara .... cu toate ca in contractul comercial intre vanzator si client nu sunt clauze ... gen capra vecinului .... ce e lw altii e treaba lor

Minu

Post by Minu »

alex0nkia wrote: 14 May 2022, 17:32 A mea (vorba vine) e comandata pe 01.10.2021. Cei de la MIT au primit un singur GT (in octombrie) comandat de ei, pe care voiau sa-l tina pt. showroom, dar s-au razgandit si l-au vandut in aceeasi zi :roll:.In rest Dumnezeu cu mila, ori renunt ori astept sa se faca anul.
Stiu sigur pe cineva care a comandat un GT in iulie si a venit in octombrie anul trecut, comanda data de client, deci pica povestea asta spusa de MIT.Cu toate astea, cred ca aia a fost prima si ultima luna in care au primit GT-uri, ceea e ce foarte grav.
Ti-au spus ceva de despagubiri avand in vedere ca ai deja 7 luni jumate de cand astepti?Eu unul as fi renuntat sincer, dar am casat masina personala si am dat si avans asa ca nu prea am incotro dar daca o mai taraie mult asa si nu ofera solutii, probabil o sa apelez la avocat.

Post Reply

Return to “Generalităţi”