Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Aproape 2 luni ca sa livreze masina?Au prelungit si termenele astea?Ca inainte dura 2-3 saptamani de la intrarea in productie pana cand intrai in posesia ei.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Salut,
Ei mi-au zis de la inceput ca daca dau comanda pana pe 25.02 o sa intre in productie cu 01.04. Mi s-a parut mult dar am pus-o pe seama ca toti au termene mari de livrare .
Nu stiu cum era inainte cu livrarea, fiind prima masina de la kia cumparata
Stiam ca in momentul in care masina intra in productie, aceasta dureaza cateva zile, urmand ca in ~2 saptamani sa ajunga in tara, cel putin asa era inainte.Dar la cum e situatia la Kia, nu ma mai mira nimic 

Acum din cauza volumelor si a crizei au marit timpul de trimitere a comenzi.
Astazi am fost la dealer sa platesc rabla si am primit termen de livrare 12 mai( cica sunt norocos) acum sa vad daca prind rabla ca sunt a 75 persoana pe lista si sunt unele comenzi care nu au mai prins rabla in februarie si poate prin acum. Daca nu prin acum rabla si vreau sa beneficiez de ea trebuie sa astept pana in Iulie

Oricum nu o sa pot sa ridic masina pe 12 mai ca nu e gata rabla daca prind, cel tarziu 20 mai. Asa ca o sa stea masina la ei pana se termina rable(3 sapt).
Per total este OK , 3 luni de asteptare de cand am dat comanda pe 22.02
News .... bune si nu .... vin DCT, alea 6 DCT pe Xceed plug-in si 7 DCT pe Proceed ... doar 2 masini, ambele stoc de la dealeri .... dar se produce DCT .... . Restul cica pina la sfarsitul lui iunie .... .
Ar fi bine daca ar veni pana atunci, insa sunt sceptic sincer.Am vazut ca sunt oameni cu DCT pe xCeed care asteapta masina din septembrie si nu au nici macar serie de sasiu.Voua ce va spun dealerii referitor tichetul rabla?La mine mai e putin si se fac 6 luni si nu stiu nimic de masina, avand in vedere ca dureaza 3 saptamani sa o produca si sa o livreze se fac aproape 7 luni iar dupa 8 luni imi expira ticketul rabla.Daca dealerul o da cotita ca nu isi asuma pierderea ticketului probabil ma vad nevoit sa apelez la un avocat.
S-a depasit si la mine 7 luni. Tichetul expira in mai .... Dealerul a fost in bine-meritata vacanta de Paste, apoi e la masa, apoi e ocupat, apoi .... no comment.
Si l-ai intrebat ce se intampla in acest caz, ce solutii are?
Doar verbal ... ca ar suporta Kia tichetul. In realitate, o sa vedem. Am mai citit de cazuri asemenatoare ca in realitate s-au sucit.
Sa speram ca asa e.Daca te uiti cu atentie in contractul de comanda la 5)b) se specifica destul de clar ca daca masina nu este livrata la timp, in maxim 90 de zile de la expirare dealerul e obligat sa iti ofere o alta masina din care se scade tichetul rabla.Sper sa nu strambe de nas.Nu de alta dar am stat aproape 3 luni sa imi aprobe tichetul rabla si am mai si casat masina personala.
Ce sa iti ofere ? Pt. o "alta masina", manuala fara optionale si mai scumpa decat cea comandata nu asteapta nimeni 7 luni .... Daca era sa iti iei una de stoc doar cu 4 roti si volan, ti-o luai acum 7 luni, si mai ieftina.
Pai trebuie sa imi ofere un GT spre exemplu, iar astea vin destul de dotate, eu unul nu am pus foarte multe optionale si cu toate astea tot dureaza...
Dureaza ca e DCT ... si din decembrie componentele pt. DCT se fosesc pe noul Sportage ca fiind model nou trebuie impins la vanzare ... pt. familia Ceed ... mai la Sf. Asteapta ...
-
- Auto: Kia cee'd 200i 1.6 crdi 115hp
Ce parere aveti de preturile de la MY2023? Ma gandeam la un moment dat sa renunt complet la comanda de MY2022, dar vazand preturile de anul asta (nu numai la Kia ci peste tot) zic ca ies mai rentabil cu sofer personal/masina inchiriata pana vine+pretul de anul trecut 

-
- Auto: Kia Ceed GT MY23 Lunar Silver
Din ce am vazut pe site intr-adevar au crescut ceva preturile.. prin compartie am luat un Ceed MY23 7dct, gt line aproape full si ajungea pe la 28 k cu toate reducerile, iar eu am comanda pentru un Ceed MY22 GT full (fara cateva sisteme de siguranta) scos la 26 K EUR. Din ce am vazut nu au bagat GT-ul MY23, dar daca il vor baga cred ca se duce spre 30 k..alex0nkia wrote: ↑04 May 2022, 17:11 Ce parere aveti de preturile de la MY2023? Ma gandeam la un moment dat sa renunt complet la comanda de MY2022, dar vazand preturile de anul asta (nu numai la Kia ci peste tot) zic ca ies mai rentabil cu sofer personal/masina inchiriata pana vine+pretul de anul trecut![]()
Eu zic sa asteptam ca sigur le primim