Lista asteptare masina

FLOPY
Auto:

Re: Lista asteptare masina

Post by FLOPY »

Salutare!

Pentru cine vrea sa vadă cum arată un Ceed Best facelift, că nu toată lumea își ia GT sau GT line.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame

Crishix
Auto: Ceed GT MY22/Audi S4 B8.5

Post by Crishix »

Având în vedere că au mărit puțin prețul modelului FL, mă așteptam măcar să schimbe ecranul acela minuscul (ca să nu-l numesc primitiv). La o mașină de aproape 19.000 de euro (fără reduceri), mi s-ar fi părut necesară macar această dotare. Ecranul de 8 nu e foarte scump ca dotare, dar era frumos să-l introducă standard.

alex0nkia
Auto: Kia cee'd 200i 1.6 crdi 115hp

Post by alex0nkia »

Am fost azi pe la Mit-Motors Baneasa, in spate o kia ceed livrata azi (nr. 8 Romania). Deci incep sa se miste lucrurile.

Crishix
Auto: Ceed GT MY22/Audi S4 B8.5

Post by Crishix »

Vorbeam și eu cu dealerul, a sosit ieri un Proceed GT FL la Cluj în curte. Încet, încet, ne mișcăm.

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Si....iar au marit preturile, pentru a nu stiu cata oara in ultimul an si un pic :D
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

Minu

Post by Minu »

A mai plasat cineva comanda in ultima vreme?Am plasat comanda acum ~2 saptamani iar in contract am trecut ca termen de livrare ianuarie, insa mi-e greu sa cred ca vine asa repede, cred ca cel mai sigur ar fi undeva prin martie. :)

fmjianu
Auto: KIA XCEED1.5T-GDI,6MT,QY,MY22

Post by fmjianu »

Salut,
Eu am dat comanda pe 12 august de un XCeed, 1.5 T-GDI, STYLE, 6MT, QY cu ceva optionale la MIT Motors Baneasa.
Scria in contract ca se plaseaza comanda la fabrica pe 17 august si ca termenul de livrare este de 50-55 zile lucratoare.
Au livrat pe 17 nov, deci fix 3 luni.
La ce am citit pe aici ma simt chiar norocos :)
In rest, masina este fix ceea ce am visat.
Asteptare usoara celor care sunt in aceasta situatie ca am aflat pe pielea mea cum e sa astepti. In ultimele 2 saptamani simteam ca ma urc pe pereti.
KIA XCEED 1.5 T-GDI, 6MT, QY, MY22

Minu

Post by Minu »

Merci de info, poti sa imi spui unde ai gasit in contract ca plaseaza comanda pe 17 la fabrica?Eu nu am gasit din pacate informatia asta, dealerut MIT mi-a comunicat ca ei plaseaza comenzile la fabrica undeva la sfarsitul lunii, nu stiu cat de adevarat e asta.Pe foaia de comanda am trecut ca livrare "Ianuarie" insa mi-e greu sa cred ca o vor livra atunci, in plus am inteles ca ar fi probleme la masinile comandate cu cutie automata din cauza stocului, problema prin care trec si cei de la Hyundai de ceva timp.

fmjianu
Auto: KIA XCEED1.5T-GDI,6MT,QY,MY22

Post by fmjianu »

Salut,
La mine apare aceasta informatie in anexa1. Este tabelul cu lista de dotari, apoi preturile, apoi termenul de livrare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
KIA XCEED 1.5 T-GDI, 6MT, QY, MY22

Minu

Post by Minu »

Merci, eu am scris "60-90 de zile lucratoare de la data platii avansului".Nu stiu daca are legatura cu faptul ca e luata in leasing sau probabil s-au marit termenele de livrare in ultima vreme. :)

R0BERT0
Auto: auto

Post by R0BERT0 »

Salutare!
Vreau si eu cateva detalii referitor la plata unui autoturism nou. Ma intereseaza sa stiu care este procedura referitor la : avans , plata finala ...etc... Multumesc!

zaboss
Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style

Post by zaboss »

Nu este neapărat o regulă. Mașina trebuie să fie achitată integral în momentul în care ajunge în țară și este pregătită pentru livrare. Achitarea se poate face cu avans și restul în momentul sosirii, se poate achita integral în avans. Se poate plăti doar o „taxă de rezervare” și achita apoi integral la livrare. Mai depinde și de forma de achiziție - finanțare proprie, credit, leasing.

R0BERT0
Auto: auto

Post by R0BERT0 »

Mulțam...ma interesa sa stiu in ce moneda se face plata , procedura bancara (la ce banca , daca trebuie cont in lei sau valuta etc).

alexcrist
Auto: Kia XCeed 1,4 T-GDI, 2020

Post by alexcrist »

Toate plățile din România se fac în moneda națională. Și factura va fi tot în lei.

Banca ta nu contează care e. Nici contul, că poți transfera din orice valută în orice valută. Dar ar fi bine să ai totuși un cont în lei :lol: altfel ai costuri mai mari de conversie pe care le suporți tu

Banca către care faci plata e cea a dealerului, nu lucrează toți cu aceeași. Când vei primi factura va scrie pe ea unde să faci plata și îți explică dealerul tot ce trebuie. El mai departe face plata către importator.

zaboss
Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style

Post by zaboss »

Ce trebuie să iei în considerare e că nu va fi conversia la cursul BNR, ci BNR+1,5%.

Post Reply

Return to “Generalităţi”