Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Salutare!
Pentru cine vrea sa vadă cum arată un Ceed Best facelift, că nu toată lumea își ia GT sau GT line.
Pentru cine vrea sa vadă cum arată un Ceed Best facelift, că nu toată lumea își ia GT sau GT line.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Având în vedere că au mărit puțin prețul modelului FL, mă așteptam măcar să schimbe ecranul acela minuscul (ca să nu-l numesc primitiv). La o mașină de aproape 19.000 de euro (fără reduceri), mi s-ar fi părut necesară macar această dotare. Ecranul de 8 nu e foarte scump ca dotare, dar era frumos să-l introducă standard.
-
- Auto: Kia cee'd 200i 1.6 crdi 115hp
Am fost azi pe la Mit-Motors Baneasa, in spate o kia ceed livrata azi (nr. 8 Romania). Deci incep sa se miste lucrurile.
Vorbeam și eu cu dealerul, a sosit ieri un Proceed GT FL la Cluj în curte. Încet, încet, ne mișcăm.
Si....iar au marit preturile, pentru a nu stiu cata oara in ultimul an si un pic 

***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
A mai plasat cineva comanda in ultima vreme?Am plasat comanda acum ~2 saptamani iar in contract am trecut ca termen de livrare ianuarie, insa mi-e greu sa cred ca vine asa repede, cred ca cel mai sigur ar fi undeva prin martie. 

Salut,
Eu am dat comanda pe 12 august de un XCeed, 1.5 T-GDI, STYLE, 6MT, QY cu ceva optionale la MIT Motors Baneasa.
Scria in contract ca se plaseaza comanda la fabrica pe 17 august si ca termenul de livrare este de 50-55 zile lucratoare.
Au livrat pe 17 nov, deci fix 3 luni.
La ce am citit pe aici ma simt chiar norocos
In rest, masina este fix ceea ce am visat.
Asteptare usoara celor care sunt in aceasta situatie ca am aflat pe pielea mea cum e sa astepti. In ultimele 2 saptamani simteam ca ma urc pe pereti.
Eu am dat comanda pe 12 august de un XCeed, 1.5 T-GDI, STYLE, 6MT, QY cu ceva optionale la MIT Motors Baneasa.
Scria in contract ca se plaseaza comanda la fabrica pe 17 august si ca termenul de livrare este de 50-55 zile lucratoare.
Au livrat pe 17 nov, deci fix 3 luni.
La ce am citit pe aici ma simt chiar norocos

In rest, masina este fix ceea ce am visat.
Asteptare usoara celor care sunt in aceasta situatie ca am aflat pe pielea mea cum e sa astepti. In ultimele 2 saptamani simteam ca ma urc pe pereti.
KIA XCEED 1.5 T-GDI, 6MT, QY, MY22
Merci de info, poti sa imi spui unde ai gasit in contract ca plaseaza comanda pe 17 la fabrica?Eu nu am gasit din pacate informatia asta, dealerut MIT mi-a comunicat ca ei plaseaza comenzile la fabrica undeva la sfarsitul lunii, nu stiu cat de adevarat e asta.Pe foaia de comanda am trecut ca livrare "Ianuarie" insa mi-e greu sa cred ca o vor livra atunci, in plus am inteles ca ar fi probleme la masinile comandate cu cutie automata din cauza stocului, problema prin care trec si cei de la Hyundai de ceva timp.
Salut,
La mine apare aceasta informatie in anexa1. Este tabelul cu lista de dotari, apoi preturile, apoi termenul de livrare.
La mine apare aceasta informatie in anexa1. Este tabelul cu lista de dotari, apoi preturile, apoi termenul de livrare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
KIA XCEED 1.5 T-GDI, 6MT, QY, MY22
Merci, eu am scris "60-90 de zile lucratoare de la data platii avansului".Nu stiu daca are legatura cu faptul ca e luata in leasing sau probabil s-au marit termenele de livrare in ultima vreme. 

Salutare!
Vreau si eu cateva detalii referitor la plata unui autoturism nou. Ma intereseaza sa stiu care este procedura referitor la : avans , plata finala ...etc... Multumesc!
Vreau si eu cateva detalii referitor la plata unui autoturism nou. Ma intereseaza sa stiu care este procedura referitor la : avans , plata finala ...etc... Multumesc!
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
Nu este neapărat o regulă. Mașina trebuie să fie achitată integral în momentul în care ajunge în țară și este pregătită pentru livrare. Achitarea se poate face cu avans și restul în momentul sosirii, se poate achita integral în avans. Se poate plăti doar o „taxă de rezervare” și achita apoi integral la livrare. Mai depinde și de forma de achiziție - finanțare proprie, credit, leasing.
Mulțam...ma interesa sa stiu in ce moneda se face plata , procedura bancara (la ce banca , daca trebuie cont in lei sau valuta etc).
Toate plățile din România se fac în moneda națională. Și factura va fi tot în lei.
Banca ta nu contează care e. Nici contul, că poți transfera din orice valută în orice valută. Dar ar fi bine să ai totuși un cont în lei
altfel ai costuri mai mari de conversie pe care le suporți tu
Banca către care faci plata e cea a dealerului, nu lucrează toți cu aceeași. Când vei primi factura va scrie pe ea unde să faci plata și îți explică dealerul tot ce trebuie. El mai departe face plata către importator.
Banca ta nu contează care e. Nici contul, că poți transfera din orice valută în orice valută. Dar ar fi bine să ai totuși un cont în lei

Banca către care faci plata e cea a dealerului, nu lucrează toți cu aceeași. Când vei primi factura va scrie pe ea unde să faci plata și îți explică dealerul tot ce trebuie. El mai departe face plata către importator.
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
Ce trebuie să iei în considerare e că nu va fi conversia la cursul BNR, ci BNR+1,5%.