A doua zi de Cee'd
Bineinteles dupa cum banuiam , nu puteam sa stau nici 5 minute fara s`o scot pe frumoasa la plimbare.
Dimineata pe la 6 , se circula destul de bine , asa ca am zis sa dau cateva ture. Am functioneaza ok , intre timp m-am obisnuit cu masina, si mi-am achizitionat alarma pentru frumoasa mea masinutza.
Am optat pentru un MAAT 7500 , am gasit-o la pretul de 400 RON , iar ca manopera , la service-ul din Pitesti se face cu 150 RON cu alarma mea.
In bucuresti au cerut 300 RON, dupa un mic calcul 150 Ron + drumul pana la pitesti maxim 50 RON ( 110 Km bucuresti - pitesti ) + drumul prinde bine si pentru rodaj este clar ca ies mult mai bine daca ma duc sa montez alarma la Pitesti.
Nenea de la service a parut super ok, m-a programat in cel mai scurt timp posibil, ( luni la prima ora in conditiile in care eu am sunat vineri dupa-amiaza iar sambata nu au program ) chiar la prima ora. Astept sa vad impresia de la fata locului.
Am ajuns undeva la 200 Km in 24 H, si nu am constatat nici o problema ( doar unele nelamuriri seara trecuta ).
Consumul de azi , in medie , in bucuresti ( ore de varf + trafic destul de liber ora 11 seara ) 9-10 L/100KM.
Pare ok, tinand cont ca am mers aproximativ 6 ore prin trafic aglomerat si doar vreo 2-3 ore pe trafic mai lejer.
Ne auzim maine pentru mai multe detalii si poze ( dupa ce o botez

)