Zeppy's Cee'd

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
Zeppyk
Developer
Auto:

Zeppy's Cee'd

Post by Zeppyk »

Astazi am avut norocul de a ma urca pentru prima data in noul meu cee'd.

In jurul orei 17:00 , am ajuns la MIT MOTORS Baneasa, si in 15 minute eram gata de plecare cu masina.

Primele impresii sunt exceptionale, m-a uimit consumul la inceput cand am vazut 30 L/100KM dar apoi a scazut, acum fiind undeva la 20 ( dupa 15 Km parcursi in 3H :!: )

Foarte silentioasa, desi multi au spus, cel putin mie nu mi se pare ca se simt asa tare gropile.

Masina a fost in stare buna , fara zgarieturi sau alte probleme, totul pare a fi ok pana acum.

O sa revin maine dupa ce o mai testez putin prin oras , pe lumina si ma interesez de alarma :?

Dupa parerea mea isi merita fiecare banut.
Kia Cee'd LX BEST - 1.4 - Pewter Beige
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO

evilknievil
Auto:

Post by evilknievil »

sa-ti traiasca!!! :lol:

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Felicitari. Bafta, drum bun si sa te bucuri alaturi de cei dragi. Eu sunt extrem de multzumit de cee'd si pot sa spun ca este o alegere extrem de buna.
Numai bine. :lol:
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

bosch
Auto: Cee`d, 1.6 GSL, vCity

Post by bosch »

Felicitari ! Drum bun si cit mai multe locatii vizitate ...
KIA CEE'D 1.4 GSL, KOMPASS BLUE -comanda 4.08.2007 / seria 15.10.2007 / LIVRARE 12.11.2007 R.I.P.
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

A doua zi de Cee'd

Bineinteles dupa cum banuiam , nu puteam sa stau nici 5 minute fara s`o scot pe frumoasa la plimbare.

Dimineata pe la 6 , se circula destul de bine , asa ca am zis sa dau cateva ture. Am functioneaza ok , intre timp m-am obisnuit cu masina, si mi-am achizitionat alarma pentru frumoasa mea masinutza.

Am optat pentru un MAAT 7500 , am gasit-o la pretul de 400 RON , iar ca manopera , la service-ul din Pitesti se face cu 150 RON cu alarma mea.

In bucuresti au cerut 300 RON, dupa un mic calcul 150 Ron + drumul pana la pitesti maxim 50 RON ( 110 Km bucuresti - pitesti ) + drumul prinde bine si pentru rodaj este clar ca ies mult mai bine daca ma duc sa montez alarma la Pitesti.

Nenea de la service a parut super ok, m-a programat in cel mai scurt timp posibil, ( luni la prima ora in conditiile in care eu am sunat vineri dupa-amiaza iar sambata nu au program ) chiar la prima ora. Astept sa vad impresia de la fata locului.

Am ajuns undeva la 200 Km in 24 H, si nu am constatat nici o problema ( doar unele nelamuriri seara trecuta ).

Consumul de azi , in medie , in bucuresti ( ore de varf + trafic destul de liber ora 11 seara ) 9-10 L/100KM.

Pare ok, tinand cont ca am mers aproximativ 6 ore prin trafic aglomerat si doar vreo 2-3 ore pe trafic mai lejer.

Ne auzim maine pentru mai multe detalii si poze ( dupa ce o botez :twisted: )
B 30 KRO

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Am uitat sa spun, sunt foarte multumit de oglinzile destul de mari , cel putin pentru mine nu mai exista unghiul mort, se vede totul in ele.
B 30 KRO

bimbu
Auto:

Post by bimbu »

Felicitari si mii/zeci de mii km fara probleme.

Cat despre zgarieturi ai rabdare:) daca nu le faci tu le fac altii

A... si sa stii ca exista unghi mort la oglinzi. Doar ca este oleaca diferit de celelate masini cu oglinzi mai mici. Azi era cat pe ce din cauza asta sa o patesc.

Sogu
CRDI 1.6 HP + optionale Piston Grey, comanda 4.08, serie 30.10, livrare 9.11.
B51WTF Consum%: Urban 7-7.2; Extraurban 5-6.5
poze:http://picasaweb.google.com/magda.straton/ElCeed
poze intalnire club kia.ro 24.11.07: http://picasaweb.google.com/magda.strat ... bKia241107

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente @Zeppyk :wink:
o intrebare: mergi cu ea la service-ul kia din pitesti pentru montarea alarmei?
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Da, la service-ul din Pitesti am sa merg, am auzit ca lucreaza mai ieftin decat cei din bucuresti , si o sa imi prinda bine un drum de-asta :)
B 30 KRO

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

Felicitari pentru masina si astept poze sa-mi mai clatesc ochii pana vine si a mea.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

pai in cazul asta cred ca o sa-ti urmez exemplul @Zeppyk
hai cu pozele odata... :lol:
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Astazi am parcurs aproximativ 300 KM, (am ajuns la un total de 500 KM), timpul a fost cam nasol.... Consumul sta sub 7 L/100Km asta cu un confort destul de ridicat ( faza scurta aprinsa permanent, aerul conditionat la mai mult de jumatate in permanenta, muzica la maxim , chiar si un vant foarte puternic + ploaie , etc ...)

Am observat ca este destul de stabila in curbe, chiar si pe timp umed.

In rest totul a fost normal, sunt chiar mai mult decat multumit de masinutza.

De evenimente importante nu am avut parte, doar ca sunt o gramada de incompetenti pe strada care au permise !!

Maine ma duc sa imi montez alarma la Pitesti, so ... revin cu informatii maine ...
B 30 KRO

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Zilele cat am lipsit de pe forum ( aprox 1 saptamana ) am fost plecat cu ceed'ul , prin tzara, sa vedem cum se comporta.

Pana acum, am 1800 Km in 2 sapt , consumul este undeva la 8.0 % ( 60 % Bucuresti restul afara ) , mi se pare ok la consum, in rest nici o problema , merge perfect
Inafara de o mica zgarietura pe aripa din spate, gasita in parcare , luni o sa ma duc in service pentru vopsit, sper sa nimereasca culoarea sau mor cu ei de gat, pentru numere am rezolvat in timpul meu liber( respectiv cate jumatate de ora pe zi , timp de 2 zile ) iar luni sper sa am numerele :)
B 30 KRO

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Revin cu informatii despre inmatriculare, pentru ca tot am aflat astazi care sunt pasii ( relativ simplii ) pentru inmatriculare.

Toata inmatricularea ar trebui sa dureze 24 de ore pentru cei care dispun de timp sau maxim 3 zile pentru cei care au cate jumatate de ora pe zi la dispozitie,

Prima data mers la RAR ( calea grivitei nr ~400 , dupa statia de metrou grivita primul semafor , pe stanga ) , cum intrati , in partea stanga al doilea birou, se lasa carea de identitate a vehiculului, se ia bon, se duce la casierie ( la intrare a doua usha pe stanga ) si se plateste o taxa de 11,7 RON. ( 10 minute )

Apoi mers la UDRISTE , luat de la xerox de vis-a-vis ( cel de sus de pe scari ) formulare ( pentru persoana fizica 2 pt firma 3 , respectiv fisa de inmatriculare si cerere de inmatriculare , iar pt persoana juridica delegatie, chiar daca este firma ta ), 7 RON total. ( 10 minute )

Cu fisa de inmatriculare trebuie mers la Financiar ( Calea mosilor fix cu 2 statii inainte de rosetti, pe linia de tramvai , partea stanga daca stai cu fatza la Rosetti ), cei de acolo iti vor pune o stampila, si la biroul 6 parter se ia factura de taxa de inmatriculare apoi se merge la etajul 1 pentru a plati la casierie taxa de aproximativ 570 RON ( 10 minute cu tot cu stat la coada )

Apoi mers la CEC , platit 2 taxe ( certificat de inmatriculare - ca la noi in Romania nu sunt de ajuns taxele platim si hartia care ne`o da - 30 RON ) si taxe buget local - care nu stiu nici pana in ziua de azi ce reprezinta - 52 RON ( 10 minute cu tot cu stat la coada )

Apoi mers la udriste , lasat documente ( cartea de identitate a vehiculului, declaratiile ( 2 sau 3 ) , se platesc numerele ( 55 RON la rand sau 85 RON preferentiale ) si in 2 ore cele la rand sau 24 de ore cele preferentiale eliberat numere.

Luni depun actele la Udriste, urmand ca marti sa imi iau numerele.

PS. Valabil doar pentru Bucuresti, cei de la udriste mi se par putin aroganti, in schimb toti celalti sunt ok si foarte expliciti.
B 30 KRO

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”