Probleme livrare Kia Sportage

Forum cu de toate despre Kia Sportage
Post Reply
razb
Auto: Kia Sportage

Re: Probleme livrare Kia Sportage

Post by razb »

sergiu007 wrote:Salutare tuturor.
Please help -Stiu ca sunt oftopic dar totusi o sa intreb pentru ca pana maine la 14:00 trebuie sa platesc casco si nu stiu ce sa aleg . Daca sunteti draguti , rog raspuns in PM ca sa nu fim cu toti oftopic. Sarutmana.
Eu la garanta am 600 euro pe an in 4 rate. Am si renuntat la cele 6 luni gratuite bonus de la kia

Sent from my G8141 using Tapatalk

Flavyus
Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT

Post by Flavyus »

Cautati-l pe colegul Andrei1234 pe forum, e expert in asigurari.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

AndreiSportage

Post by AndreiSportage »

Mai are cineva vesti cu privire la livrari?
Kia Sportage 1.6 tgdi dct 4x4 GT LINE New Infrared

Alexes
Auto: Kis Sportage

Post by Alexes »

Au fost incarcate 25 masini de la Curtici cu livrare luni-marti. Personal am inca o intarziere de o saptamana....

razb

Post by razb »

"3 masini pentru Mit trebuiau sa ajunga azi dar a avut transportul o problema si vor ajunge maine dimineata" - MIT Baneasa
Revin cu detalii maine...

Sent from my G8141 using Tapatalk

AndreiSportage

Post by AndreiSportage »

Se pare ca si la mn a fost incarcata. Livrare estimata la dealer 26.06. Adica martea viitoare...

MindruI
Auto: Kia Sportage 1.7 DCT Style

Post by MindruI »

Asa bataie de joc rar mi-a fost dat sa vad. Prima oara, dureaza fabricarea masinii 3 luni si jumatate!!! de la data platii avansului. Pe urma trimit masina catre Romania la 16 zile dupa data la care am primit seria de sasiu (desi, conform contractului, au OBLIGATIA sa livreze masina in 14 zile calendaristice). Dupa care le mai ia inca "N" zile sa trimita masina in Bucuresti. Mi-am luat concediu maine pentru a merge la MIT sa-mi spuna si mie cand dracu vine masina pana la urma, ca mai e putin si vine toamna!!!
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.

AndreiSportage

Post by AndreiSportage »

Te inteleg. Sincer. La fel si la mine. A stat masina 2 saptamani la fabrica. Si cand in sfarsit a plecat de acolo mai dureaza inca pe atat sa ajunga la dealer....

BBogdan
Auto: Sportage 1.6 T-GDI AWD DCT7

Post by BBogdan »

MindruI wrote:Asa bataie de joc rar mi-a fost dat sa vad. Prima oara, dureaza fabricarea masinii 3 luni si jumatate!!! de la data platii avansului. Pe urma trimit masina catre Romania la 16 zile dupa data la care am primit seria de sasiu (desi, conform contractului, au OBLIGATIA sa livreze masina in 14 zile calendaristice). Dupa care le mai ia inca "N" zile sa trimita masina in Bucuresti. Mi-am luat concediu maine pentru a merge la MIT sa-mi spuna si mie cand dracu vine masina pana la urma, ca mai e putin si vine toamna!!!
Salut,
Hai sa iti spun eu una mai buna. Comanda data in februarie,serie anuntata pe 30 mai,cand contractual ar fi trebuit sa primesc masina si ghici ce..masina mea nu a prins transportul catre Curtici. Cum crezi tu ca ma simt,dupa ce am ratat toate concediile,sa aflu ca masina mea acum nu a prins nici lotul de 500 de masini si ca abia azi pleaca de la fabrica..noua estimare 3 iulie.

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

MindruI

Post by MindruI »

Ma apuc sa analizez bine contractul si ma duc sa discut si cu un avocat. Te sfatuiesc sa faci la fel.
Numai bine

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

Dureaza la alte marci mai putin de 3 luni sa fabrice o masina?Nu as prea crede.Asa a durat si la mine si la mai toti de pe aici.Seria de sasiu(fabricarea) am primit-o pe 24 aprilie.Masina a ajuns pe 15 mai,iar o luna si am stat pentru programul rabla.
E o situatie globala sau cel putin europeana in ceea ce priveste fabricarea si livrarea Sportage-urilor:aparitia noului ceed, a faceliftului pentru Sportage etc.Nu e problema cumparatorului, dar nici un capat de tara nu e.
Bafta si rabdare, ca o sa merite
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

BBogdan
Auto: Sportage 1.6 T-GDI AWD DCT7

Post by BBogdan »

Nesta3 wrote:Dureaza la alte marci mai putin de 3 luni sa fabrice o masina?Nu as prea crede.Asa a durat si la mine si la mai toti de pe aici.Seria de sasiu(fabricarea) am primit-o pe 24 aprilie.Masina a ajuns pe 15 mai,iar o luna si am stat pentru programul rabla.
E o situatie globala sau cel putin europeana in ceea ce priveste fabricarea si livrarea Sportage-urilor:aparitia noului ceed, a faceliftului pentru Sportage etc.Nu e problema cumparatorului, dar nici un capat de tara nu e.
Bafta si rabdare, ca o sa merite
Nesta,cu tot respectul,nu prea sunt de acord. Desi poate pt unii poate parea dubios,pt mine a contact si termenul de livrare. In momentul in care am dat comanda in februarie,mi s-a promis livrarea in luna aprilie. In conditiile in care masina actuala era deja asteptata de cineva,in conditiile in care sotia era insarcinata,plus multe alte planuri,acel termen a cantarit si el in luarea decizie. Mai mult decat atat,nici termenul din contract nu a fost respectat!!
Daca la toate astea mai adaugi si tona de incertitudini si amanari,te cam enervezi. E indamisibil sa cumperi masina de la dealer autorizat,si el sa nu aiba nicio idee despre livrare.
Ca a fost greva,ca au scos un nou model,ca au avut multe comenzi..serios,despre ce vorbim?Ce sa fac sa le plang de mila ca au prea multe comenzi?

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

MindruI

Post by MindruI »

Salut Nesta (da, inca mi se pare normal sa salut),

Atunci de ce dau ca termen de livrare 2 luni si iti livreaza masina in 4 luni jumatate? Este vina mea sau a noastra ca au luat comenzi peste capacitatea de productie? Sa dea termene realiste si sa le respecte sau sa plateasca, asa este peste tot si as mi se pare si normal sa fie. Poate tie ti se pare normal dar mie nu mi se pare deloc. Daca imi spuneau de la inceput ca dureaza atat poate ma indreptam catre o masina de pe stoc sau poate catre un alt brand. Nu mi se pare ok ca noi ca si cumparatori sa fim penalizati pentru orice (de exemplu daca nu achiti masina in termen de 5 zile de la data in care masina este in stoc incepi sa platesti penalizari etc.) iar dealerul poate sa iti dea termene nerealiste si sa nu fie penalizat in niciun fel. Cat despre capatul de tara, permite-mi sa imi dau eu cu parerea cand este un capat de tara sau nu. Sotia mea trebuie sa nasca din zi in zi si eu stau sa trag de astia sa-si respecte contractul si sa livreze masina. Te mai intreb o data, ti se pare normal?

razb

Post by razb »

Acum am verificat si intr-adevar la Renault am avut termen 3 luni in ultima saptamana am avut masina livrata. Nici nu m-am gandit sa le cer modificarea contractului, pentru ca nu ma gandeam ca vor fi probleme. Acum ma gandesc daca sa le fac plangere la ANPC pentru oferta cu Casco gratuit.

catalinpac
Auto: KIA SPORTAGE 1.6 TDGI MT 4x2

Post by catalinpac »

Buna ziua,
cititi clauzele contractuale. La IMG in contract este stipulat ca furnizorul va platii penalitati de 0.1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere peste termenul de livrare din valoarea sumei achitata. In cazul meu este vorba de 80 de lei pe zi si ei sunt deja in penalitati de 15 zile..Mai au un pic si-mi cumpara ei cauciucuri de iarna...
Comanda 28.02 si inca este in Curtici

Post Reply

Return to “Generalităţi”