Nesta3 wrote:Dureaza la alte marci mai putin de 3 luni sa fabrice o masina?Nu as prea crede.Asa a durat si la mine si la mai toti de pe aici.Seria de sasiu(fabricarea) am primit-o pe 24 aprilie.Masina a ajuns pe 15 mai,iar o luna si am stat pentru programul rabla.
E o situatie globala sau cel putin europeana in ceea ce priveste fabricarea si livrarea Sportage-urilor:aparitia noului ceed, a faceliftului pentru Sportage etc.Nu e problema cumparatorului, dar nici un capat de tara nu e.
Bafta si rabdare, ca o sa merite
Nesta,cu tot respectul,nu prea sunt de acord. Desi poate pt unii poate parea dubios,pt mine a contact si termenul de livrare. In momentul in care am dat comanda in februarie,mi s-a promis livrarea in luna aprilie. In conditiile in care masina actuala era deja asteptata de cineva,in conditiile in care sotia era insarcinata,plus multe alte planuri,acel termen a cantarit si el in luarea decizie. Mai mult decat atat,nici termenul din contract nu a fost respectat!!
Daca la toate astea mai adaugi si tona de incertitudini si amanari,te cam enervezi. E indamisibil sa cumperi masina de la dealer autorizat,si el sa nu aiba nicio idee despre livrare.
Ca a fost greva,ca au scos un nou model,ca au avut multe comenzi..serios,despre ce vorbim?Ce sa fac sa le plang de mila ca au prea multe comenzi?
Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk