Lista asteptare masina -2007-
Am sunat acum la RODAV si au zis ca e trecuta pentru transport la Vaslui, pe sfasitul saptamanii e posibil sa o ridic, sper sa fie asa, primul termen fusese pe 15 noiembrie.
Plata integrala trebuie facuta cand primesti seria, asa zic dealerii, eu am platit un pic mai tarziu, nu aveam inca banii, si oricum crestea euro ceea ce nu era bine, pierdusem cateva milioane deja.
Care e faza cu declaratul oricarui transfer mai mare de 10000? unde, cand?
Plata integrala trebuie facuta cand primesti seria, asa zic dealerii, eu am platit un pic mai tarziu, nu aveam inca banii, si oricum crestea euro ceea ce nu era bine, pierdusem cateva milioane deja.
Care e faza cu declaratul oricarui transfer mai mare de 10000? unde, cand?
Au zis ei ca vine pana la sfarsitul saptamanii?Abia astept......
Si mie mi-au zis ca o data posibila ar fi 15 noiembrie, dar ca in principiu poate veni oricand luna asta. Inseamna cat trebuie sa ma duc sa fac casco, dar nu m-am hotarat la ce societate. Dealerul de la Rodav m-a sfatuit sa fac la unita, insa eu am indoieli cu ei.
I`m happy!!

I`m happy!!

-
- Killed In Action
- Auto:
daca te uitai in link-ul din post-ul anterior, vedeai ca mcat a primit seria.danx wrote:nu a primit nimeni seria pana acum?
Eu am sunat acum cateva zile si mi-au zis ca la inceput de decembrie imi dau seria...ma gandeam ca cei care au plasat comanda mai devreme ar fi trebuit sa primeasca deja.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
s-a mai discutat si in alte topicuri. Comenzile se centralizeaza o singura data pe luna si sunt trimise de importatorul general pe Romania la uzina la sfarsitul lunii (intre 25 si 5 a lunii viitoare). In consecinta seriile vor veni cam in aceeasi perioada pt. toata lumea!
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw
Care e perioada normala in care ar trebui sa apara seriile masinilor? Ma refer strict la cei cu comanda in octombrie.
Dar distanta intre comunicarea seriei si livrarea masinii (luand in considerare ca plata se face in ziua urmatoare comunicarii seriei)?
Cei care au primit masina cred ca ne pot da mai multe detalii.....
Dar distanta intre comunicarea seriei si livrarea masinii (luand in considerare ca plata se face in ziua urmatoare comunicarii seriei)?
Cei care au primit masina cred ca ne pot da mai multe detalii.....
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
Din cate am vazut eu, trec intre 50 - 60 de zile din data de 25 ale lunii pana la primirea seriei, ceea ce la noi inseamna ca in jur de 23 decembrie vom primi seriile.
Apoi mai dureaza cam 15 - 20 de zile de la primirea seriei pana la livrare, ceea ce la noi ar insemna ca in jur de 12 ianuarie vom primi masinile. Din cate am inteles eu, plata integrala a masinii nu influenteaza cu nimic livrarea masinii din Slovacia in Romania. Masina oricum pleaca de acolo si abia cand ajunge la centru de tranzit se verifica daca s-a facut plata sau nu si apoi o livreaza catre dealer.
Astea sunt calcule facute dupa ceea ce am vazut pe aici pe forum.
Apoi mai dureaza cam 15 - 20 de zile de la primirea seriei pana la livrare, ceea ce la noi ar insemna ca in jur de 12 ianuarie vom primi masinile. Din cate am inteles eu, plata integrala a masinii nu influenteaza cu nimic livrarea masinii din Slovacia in Romania. Masina oricum pleaca de acolo si abia cand ajunge la centru de tranzit se verifica daca s-a facut plata sau nu si apoi o livreaza catre dealer.
Astea sunt calcule facute dupa ceea ce am vazut pe aici pe forum.
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp
@cristian:
Ca sa faci transferul prin OP mai intai trbuie sa depui banii.Daca depui o suma mai mare sau egal cu 10000 euro trbuie sa declari de unde ai bani(imprumut alta banca,depozite la termen,vanzarii,donatii,inchirieri....etc),asta este situatia in momentul de fata.
Eu cand am completat formularul am spus ca le dau si contul...poate vor sa ma scape de niste rate...d-na(cu simtul umorului)a spus ca e bine sa le platesc eu,banca e multumita cu declaratia mea.
Ca sa faci transferul prin OP mai intai trbuie sa depui banii.Daca depui o suma mai mare sau egal cu 10000 euro trbuie sa declari de unde ai bani(imprumut alta banca,depozite la termen,vanzarii,donatii,inchirieri....etc),asta este situatia in momentul de fata.
Eu cand am completat formularul am spus ca le dau si contul...poate vor sa ma scape de niste rate...d-na(cu simtul umorului)a spus ca e bine sa le platesc eu,banca e multumita cu declaratia mea.
mai e de asteptat...mult. acum imi pare rau ca nu am tras o fuga la vaslui, dar cand am dat eu comanda nu se stia de ce face rodavul 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Ai dreptate,dar numai cum ai procedat tu.
La banca de unde am luat eu imprumutul era comisionul de transfer mare si intrau bani numai a 2 a zi,asa ca i-am luat si i-am depus unde aveam contul deschis dupa care i-am transferat prin OP la dealer.
Asa am procedat eu...sper ca acum ai inteles !
Intamplarea a fost ca si eu si dealer-ul sa avem cont la acea banca si banii au ajuns tot in aceasi zi.
La banca de unde am luat eu imprumutul era comisionul de transfer mare si intrau bani numai a 2 a zi,asa ca i-am luat si i-am depus unde aveam contul deschis dupa care i-am transferat prin OP la dealer.
Asa am procedat eu...sper ca acum ai inteles !
Intamplarea a fost ca si eu si dealer-ul sa avem cont la acea banca si banii au ajuns tot in aceasi zi.
-
- Zuza
- Auto:
la avans nu stiu ce sa scriu ca am dat 10% din el la semnarea contractului, urmeaza sa mai dau restul de 20% avans dupa primirea seriei, pe care s-ar putea sa o primesc cf celor spuse de dealer undeva pe la mijlocul lui Dec 07, si de la primirea seriei este un termen de livrare de 21 zile, timp in care se achita integral, in cazul meu BCR Leasing. Deci total avans 30%... banuiesc ca e relevanta data in care achiti integral, si deci va fi dupa data seriei...
Inteleg ca Mcat si-a luat din Vaslui de pe stoc de are deja seria?
Inteleg ca Mcat si-a luat din Vaslui de pe stoc de are deja seria?
da, urmareste-i posturile
si sunt mai multi care au dat comanda in vaslui chiar si in noiembrie si le vine masina in decembrie ...
si sunt mai multi care au dat comanda in vaslui chiar si in noiembrie si le vine masina in decembrie ...
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
-
- sensei
- Auto:
-
- sensei
- Auto: