Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
cristian
Auto:

Post by cristian »

Am sunat acum la RODAV si au zis ca e trecuta pentru transport la Vaslui, pe sfasitul saptamanii e posibil sa o ridic, sper sa fie asa, primul termen fusese pe 15 noiembrie.

Plata integrala trebuie facuta cand primesti seria, asa zic dealerii, eu am platit un pic mai tarziu, nu aveam inca banii, si oricum crestea euro ceea ce nu era bine, pierdusem cateva milioane deja.

Care e faza cu declaratul oricarui transfer mai mare de 10000? unde, cand?

palex
Auto:

Post by palex »

Au zis ei ca vine pana la sfarsitul saptamanii?Abia astept...... :smt026 Si mie mi-au zis ca o data posibila ar fi 15 noiembrie, dar ca in principiu poate veni oricand luna asta. Inseamna cat trebuie sa ma duc sa fac casco, dar nu m-am hotarat la ce societate. Dealerul de la Rodav m-a sfatuit sa fac la unita, insa eu am indoieli cu ei.
I`m happy!! \:D/

danx
Auto:

Post by danx »

nu a primit nimeni seria pana acum?
Eu am sunat acum cateva zile si mi-au zis ca la inceput de decembrie imi dau seria...ma gandeam ca cei care au plasat comanda mai devreme ar fi trebuit sa primeasca deja.

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

danx wrote:nu a primit nimeni seria pana acum?
Eu am sunat acum cateva zile si mi-au zis ca la inceput de decembrie imi dau seria...ma gandeam ca cei care au plasat comanda mai devreme ar fi trebuit sa primeasca deja.
daca te uitai in link-ul din post-ul anterior, vedeai ca mcat a primit seria.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

Ianifox
Auto:

Post by Ianifox »

s-a mai discutat si in alte topicuri. Comenzile se centralizeaza o singura data pe luna si sunt trimise de importatorul general pe Romania la uzina la sfarsitul lunii (intre 25 si 5 a lunii viitoare). In consecinta seriile vor veni cam in aceeasi perioada pt. toata lumea!
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Care e perioada normala in care ar trebui sa apara seriile masinilor? Ma refer strict la cei cu comanda in octombrie.

Dar distanta intre comunicarea seriei si livrarea masinii (luand in considerare ca plata se face in ziua urmatoare comunicarii seriei)?

Cei care au primit masina cred ca ne pot da mai multe detalii.....
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

dragos
Auto:

Post by dragos »

Din cate am vazut eu, trec intre 50 - 60 de zile din data de 25 ale lunii pana la primirea seriei, ceea ce la noi inseamna ca in jur de 23 decembrie vom primi seriile.
Apoi mai dureaza cam 15 - 20 de zile de la primirea seriei pana la livrare, ceea ce la noi ar insemna ca in jur de 12 ianuarie vom primi masinile. Din cate am inteles eu, plata integrala a masinii nu influenteaza cu nimic livrarea masinii din Slovacia in Romania. Masina oricum pleaca de acolo si abia cand ajunge la centru de tranzit se verifica daca s-a facut plata sau nu si apoi o livreaza catre dealer.
Astea sunt calcule facute dupa ceea ce am vazut pe aici pe forum.
Cee'd 1.4 benzina; abyss blue, proiectoare si esp

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@cristian:
Ca sa faci transferul prin OP mai intai trbuie sa depui banii.Daca depui o suma mai mare sau egal cu 10000 euro trbuie sa declari de unde ai bani(imprumut alta banca,depozite la termen,vanzarii,donatii,inchirieri....etc),asta este situatia in momentul de fata.
Eu cand am completat formularul am spus ca le dau si contul...poate vor sa ma scape de niste rate...d-na(cu simtul umorului)a spus ca e bine sa le platesc eu,banca e multumita cu declaratia mea.
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

mai e de asteptat...mult. acum imi pare rau ca nu am tras o fuga la vaslui, dar cand am dat eu comanda nu se stia de ce face rodavul :(
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

cristian
Auto:

Post by cristian »

Deci la mine a fost asa:

am luat imprumut de la o banca in cont la respectiva banca
OP catre contul meu de la BRD
OP catre RODAV

Nu mi s-a cerut sa declar nimic, nicaieri, suma depasea 10000 de euro.

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Ai dreptate,dar numai cum ai procedat tu.
La banca de unde am luat eu imprumutul era comisionul de transfer mare si intrau bani numai a 2 a zi,asa ca i-am luat si i-am depus unde aveam contul deschis dupa care i-am transferat prin OP la dealer.
Asa am procedat eu...sper ca acum ai inteles !
Intamplarea a fost ca si eu si dealer-ul sa avem cont la acea banca si banii au ajuns tot in aceasi zi.
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

la avans nu stiu ce sa scriu ca am dat 10% din el la semnarea contractului, urmeaza sa mai dau restul de 20% avans dupa primirea seriei, pe care s-ar putea sa o primesc cf celor spuse de dealer undeva pe la mijlocul lui Dec 07, si de la primirea seriei este un termen de livrare de 21 zile, timp in care se achita integral, in cazul meu BCR Leasing. Deci total avans 30%... banuiesc ca e relevanta data in care achiti integral, si deci va fi dupa data seriei...
Inteleg ca Mcat si-a luat din Vaslui de pe stoc de are deja seria?

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

da, urmareste-i posturile
si sunt mai multi care au dat comanda in vaslui chiar si in noiembrie si le vine masina in decembrie ...
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

A mea se pare ca vine in noaptea asta sau cel mai tarziu maine dimineata la ora 6. uraaaaaaa.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

:D Tot pe 22. Se pare ca pana la urma 22 e numarul ce ma urmareste.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

Post Reply

Return to “Generalităţi”