Cum sa ne protejam de micii si marii vandali ai strazii ?

De toate pentru toţi
wert
Auto:

Post by wert »

Eu nu stiu ce sa mai fac! :cry: Vreau sa dau comanda de Cee'd, dar dupa ultimele intamplari cu actuala masina (Astra '96) nu stiu ce sa mai fac. Acum 2 sapt. ma trezesc dimineata sa plec la munca, masina plina de o substanta gelatinoasa (un diluant ceva) incepand de la capota, plafon, portbagaj si usile stanga. S-a dus vopseaua in 2 locuri pe portbagaj pana la tabla + cateva punctulete mici pe capota si aripa stanga fata. Am zis ca poate e o intamplare, desi era singura masina pe care au pus substanta. Sau poate ca aveam anuntul de vanzare in geam?
Vinerea trecuta stupoare! :( Mi-au bagat spuma poliuretanica prin masca fata la radiator (era plin), pe capota, portbagaj si manerele de la usile stanga. Abia am reusit sa o dau jos, dar inca mai sunt pete atat pe masina cat si pe radiator si zonele alaturate acestuia.
Mentionez ca nu am parcat pe locul altcuiva, nu m-am certat cu vecinii sau cu alti "prieteni" si nu stau in vreo zona "rea" a Bucurestiului (Drumul Taberei pe langa parc)
Acum imi parchez masina vizavi de bloc.
Credeti ca ar fi o solutie sa fac o plangere la politie?
Ma gandesc ca daca imi iau masina noua si se intampla chestii d'astea inebunesc!!!
Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Sau mai bine din oras. :d
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

wert
Auto:

Post by wert »

o solutie de luat in calcul :D

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

imi pare rau pt tine. Poate o fi vreunul psihopat care vrea sa ti-o cumpere mai ieftin si face asemenea gesturi. Rusine sa-i fie! :?
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

wert
Auto:

Post by wert »

La asta m-am gandit si eu, dar inca nu am primit nici o oferta noua! :lol:
Oricum nu o mai dau acum; o dau dupa ce imi vine Cee'd-ul.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

.sunt sigur ca a si murit de rusine ! :P eu raman tot pe varianta cu "prietenii" :( dar e chiar demential !! hai ca ma faci sa imi fie chiar rusine ca m-am plans de o antena furata! :((

PS:..da, sa o dai Dupa ce vine ceedu ...io i-am crezut, am vandut-o inainte si am tropait 1,5 luni pe jos...si fara CO !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

citesc ce scrieti si imi aduc aminte ce mi s-a intamplat mie in ultima luna cu vechea dacie,care este intr-o stare tehnica de invidiat,aproape toate noi.dar s-o luam cronologic: acum aprox. o luna gasesc cauciucul fata dreapta intepat.la cateva zile dupa asta gasesc un biletel in parbriz cu un nr de telefon al cuiva care cica imi oferea un pret bun.ma sfatuiesc cu sotia,daca o vindem sau nu,facem un pret mai mult decat corect,il sun pe respectivul si imi propune 10 mil.ii rad in nas si ii inchid telefonul.la cateva zile,gasesc incuietoarea usii soferului,sparta.ok cumpar altele si le schimb pe amandoua.peste cateva zile imi fura bateria,aproape noua.chem politia,sfatul politistilor a fost sa imi pun alarma si sa-mi fac casco,ca sa pot fi despagubit,practic am pierdut timpul,mi-am cumparat in aceeasi zi alta baterie.ceed-ul il tin in garaj ferecat cu un lacat mare.daca-l prind pe unul care-mi face rau,nu e bine sa-l bat ,ci doar sa-l retin pana vine politia ca sa-l amendeze.dupa care trebuie sa-l dau in judecata ca sa-mi recuperez paguba.dar daca nu am timp sa ma prezint la tribunal,eu sunt cel care sunt amendat.deci ,judecati si voi in ce tara traim.nu stiu ce ar trebui sa facem,dar eu il nenorocesc pe ala daca-l prind,cu toate riscurile si daca mai pot va tin la curent.dumnezeu sa ne fereasca de micii si marii vandali ai strazii.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

...este halucinant ce spui skorpion, sau eu prea naiv ...carevasazica eu am facut bine ca uneori nici nu mai incuiam vechea masina...ma gandeam ca sa ia ce vor....macar nu vor strica broasca !! :D
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Stiu un prieten caruia i-au furat masina ( o dacie ) din fata unei ambasade ....

A inceput sa jure ca daca o gasesc politistii o sa ii puna alarma, antifurt etc ...
La urma urmei dupa 6 luni i-au gasit masina si surprise ... o tine descuiata oricand oriunde , nu are nici casetofon nimic pe ea, nici nu au ce lua hotii :)

Suntem in Romania , orice este posibil in ziua de azi :)
Kia Cee'd LX BEST - 1.4 - Pewter Beige
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Nici eu berlina nu o mai incui decat daca stiu ca urmeaza sa n'o folosesc cateva zile (de ex in week'end). Ziua, la fac, am uitat geamul de la sofer deschis la maxim si nu s'a intamplat nimic cat am lipsit.
Asa ca ideea e, pentru a evita furtul, sa nu lasam nimic la vedere (ba chiar cineva zicea sa lasam si torpedoul deschis, sa se vada ca nu'i nik in el :D)
Cea mai ieftina metoda de protectie pentru masina mi se pare alarma. (merge si una la un mil din Metro daca e vb de vreo masina mai veche)Iar in cazul unui Cee'd, CASCO e aproape obigatoriu, as zice eu
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

pai...dintr-un ceed , daca nu tii nimic in masina, ce s-ar putea lua ? evident, CASCO este ff necesar.. :roll:

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Pai iti dai seama, CASCO evident ca este obligatoriu, nu stiu cine nu si-ar face CASCO, pentru ca este posibil si din invidia unora sa gasesti masina zgariata ( mai ales daca este noua , precum cee'd ) in parcare sau cine stie ce se mai poate intampla.
B 30 KRO

hotshut
Head hunter
Auto:

Post by hotshut »

Faza cu invidia am patito si eu.Inainte de Ceed aveam un Chevrolet Spark(buburuza) care fata de loganu si fiat albea al vecinului meu,era sa zic asa nasoala.Nimic iesit din comun,doar remarci de genu"ce faci ma cu piticania asta de masina".Odata ce a aparut Kia in parcare s-a schimbat placa:ba ca e coreeana si nefiabila,ba ca e teapa cu garantia asta asa mare.iar cireasa de pe tort a fost sa parchez pe bordura ,deoarece masina fiind mare el nu poate sa urce in masina.Ma acuzat chiar ca i-am zgariat-o pe a lui,dar pana la urma s-a dovedit nefondat.
Concluzia e ca un CASCO e bun la Ceed,indiferent de situatie
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red,B-xx-BAU

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Suntem in Romania, exista si oameni de-astia.
B 30 KRO

klawz
Auto:

Post by klawz »

ida01ro wrote:...este halucinant ce spui skorpion, sau eu prea naiv ...carevasazica eu am facut bine ca uneori nici nu mai incuiam vechea masina...ma gandeam ca sa ia ce vor....macar nu vor strica broasca !! :D
Pai de ce-ti mai faceai griji de broasca, daca oricum o tineai descuiata? :D

Post Reply

Return to “Cafenea”