Eu nu stiu ce sa mai fac!

Vreau sa dau comanda de Cee'd, dar dupa ultimele intamplari cu actuala masina (Astra '96) nu stiu ce sa mai fac. Acum 2 sapt. ma trezesc dimineata sa plec la munca, masina plina de o substanta gelatinoasa (un diluant ceva) incepand de la capota, plafon, portbagaj si usile stanga. S-a dus vopseaua in 2 locuri pe portbagaj pana la tabla + cateva punctulete mici pe capota si aripa stanga fata. Am zis ca poate e o intamplare, desi era singura masina pe care au pus substanta. Sau poate ca aveam anuntul de vanzare in geam?
Vinerea trecuta stupoare!

Mi-au bagat spuma poliuretanica prin masca fata la radiator (era plin), pe capota, portbagaj si manerele de la usile stanga. Abia am reusit sa o dau jos, dar inca mai sunt pete atat pe masina cat si pe radiator si zonele alaturate acestuia.
Mentionez ca nu am parcat pe locul altcuiva, nu m-am certat cu vecinii sau cu alti "prieteni" si nu stau in vreo zona "rea" a Bucurestiului (Drumul Taberei pe langa parc)
Acum imi parchez masina vizavi de bloc.
Credeti ca ar fi o solutie sa fac o plangere la politie?
Ma gandesc ca daca imi iau masina noua si se intampla chestii d'astea inebunesc!!!