Radu84's
-
- vecinu
- Auto:
Ploaia in plafon e floare la ureche. Treci prin balti cu 60-70 km/h si sa vezi ce nasol se aude cand loveste apa in podea.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- 3/E
- Auto:
mda, asta ca sa vedeti ce rai sunteti! ...mai ceva vreme in urma un forumist a sesizat problema asta cu zgomotul...shi toti au sarit pe el ....cu guraradu84 wrote:E chiar ciudat...nici la Dacie nu se aude asa tare.

eu am mers pe ploaie si m-am oprit sa vad ce s-a intamplat cu masina..credeam ca a cazut ceva de la spate si tarasc pe sosea, asa de tare se auzea zgomotul facut de apa !
cred ca e nevoie si de ceva toleranta si acceptare a unor opinii care (uneori) se dovedesc a fi reale! bla, bla....

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
Folia dauneaza grav vizibilitatii!
Acum 2 seri am furat mireasa cu masina. Toate bune si frumoase, ne'am plimbat prin oras sa gasim un club. Cand sa plec...ma uit in spate liber, dau cu spatele...si POC. Noroc ca aveam viteza ff mica si nu s'a intamplat absolut nimic. Masina din spate era un VW Polo, a coborat propietarul din masina s-a uitat din 10 parti si a vazut ca nu are nimic; mi'a cerut totusi nr. de telefon ca a zis ca se va uita pe zi, sa vada daca observa ceva. Nici un telefon pana acum...
Acum 2 seri am furat mireasa cu masina. Toate bune si frumoase, ne'am plimbat prin oras sa gasim un club. Cand sa plec...ma uit in spate liber, dau cu spatele...si POC. Noroc ca aveam viteza ff mica si nu s'a intamplat absolut nimic. Masina din spate era un VW Polo, a coborat propietarul din masina s-a uitat din 10 parti si a vazut ca nu are nimic; mi'a cerut totusi nr. de telefon ca a zis ca se va uita pe zi, sa vada daca observa ceva. Nici un telefon pana acum...

-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
-
- 3/E
- Auto: