Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
O, ba da. Tocmai acum, mai mult ca oricand in trecut, orice companie trebuie sa fie capabila sa dea estimari cat mai exacte. Pe langa o optimizare a productiei care se traduce in profit mai mare, asta da dovada unui profesionalism ridicat. In plus in prezent exista si mijloacele tehnice necesare pentru a obtine aceste estimari. Mai mult ca sigur in fabrica de la Zilina exista sisteme computerizate care stiu in permanenta unde se afla fiecare componenta. Wallmart are sisteme RFID care pot identifica o carte postala in stocurile din cateva depozite. Kia Romania nu poate gasi o masina de 1.3 tone din cele cateva zeci transportate lunar?diacos wrote:Nimeni nu este perfect si trebuie sa fii nerealist sa-ti inchipui ca mai poate cineva astazi sa-ti dea termene de livrare fixe....!

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- Auto:
Exact , pana la urma vorbim despre o masina, nu despre filatelie. Bineinteles ca exista sisteme, problema in cazul nostru este ca aceste sisteme sunt (ne)puse in functiune de romani
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!
Pai masina este in curtea dealerului
Am fost sunat acum 10 min si mi s-a spus ca s-au gasit numerele mele la Arad trimise din gresala si cu toate scuzele mai am de asteptat cateva zile pana cand vor ajunge la Bacau
"Frumoasa-i Roma, pacate ca este locuita de romani"

1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Am vorbit azi cu dealerul (Timisoara) si cica in seara asta e asteptata masina in Pitesti (a fost incarcata in 30.10 din Zilina)
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
Poi si mie dealeru de la MM(Baia Mare) tot asa mi-a spus ,suntem in aceiasi situatie probabil .De unde sti ca nu a ajuns trailerul la Pitesti ?.
Din discutiile ce le-am avut cu dealeru am inteles ca la Pitesti sta masina o vreme deoarece fac inspectia autoturismului dupa care in functie de cite masini are in zona respectiva se face transportul .
Din discutiile ce le-am avut cu dealeru am inteles ca la Pitesti sta masina o vreme deoarece fac inspectia autoturismului dupa care in functie de cite masini are in zona respectiva se face transportul .
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
-
- Auto:
am fost la dealer de cateva minute. Saptamana trecuta joi, i-am dat ultimatum pe maine. Evident ca nu a adus-o si mi-a spus ca fizic nu e posibil sa o aduca pana maine. L-am intrebat cand. Mi-a raspuns: e pe verde deja.... vine in conditii bune. Eh, ce intelegeti voi de-aici? Marti dupamasa? Miercuri? Joi? peste o luna? peste doua??? vorba ceea: am plecat bou si am venit vaca. Prin urmare i-am dat intalnire cu OPC-ul, doi avocati, si presa pe miercuri. Ramane de vazut.....
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!
De pe data de 01.11.2007 ateptarea a luat sfirsit.
Asteptare usoara celor care au mai ramas.
Asteptare usoara celor care au mai ramas.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- 3/E
- Auto:
Am sa incerc in seara asta daca considerati ca informatiile primite de la mine va pot fi de folos.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
diacos wrote:Fratilor, mai am inca de tras cu cei de la ALTI BACAU![]()
Dupa cum am v-am mai spus, am plecat in ultima saptamana de concediu tot fara masina deja achitata de peste o luna si cu nervii supra solicitati.
Miercuri 31/10 sunt sunat la 2 ore dupa o discutie telefonica nu tocmai placuta si mi se confirma sosirea masinii la Bacau. Fiind in concediu le spun ca vineri 02/11 intre orele 15 si 16 ma voi prezenta sa o ridic asa ca au timp sa o pregateasca sa nu am surprize.
Ei, plec spre casa cu 2 zile mai devreme uitand de toate problemele si bucuros ca in sfarsit imi iau noua masina si "big surprise" pe drum sunt sunat sa mi se spuna ca nu pot ridica masina pentru nu are numere
Parca m-a lovit trasnetulAm vazut masina, m-am enervat din nou si am plecat cu un gust pe care nu pot sa-l descriu, promisiunea fiind ca "mai mult ca sigur pana marti 06/11 o voi ridica So, no comment !!! Bafta tuturor !!! Imi pare rau ca am comandat la Bacau !!! Mare pacat de masina asta.
Diacos, cand ai dat comanda ?
Eu am dat avansul pe 3.07 si am achitat-o integral pe 25.07 Tot la Alti Motors. De pe 26 octombrie ma amana, ca masina e la Pitesti si alte prostii. Si bineinteles, daca imi vine saptamana asta, mai mult ca sigur va fi fara numere. Maine dimineata o sa ma scol vesel, cause I'm gonna f*ck somebody up.
Cee'd 1,4 GSL Best, Pewter Beige BC-05-CGD
@marinero(ca-mi esti simpatic)si celorlalti care au dat comanda,va sfatuiesc sa credeti cat mai putin in ceea ce spune dealerul.Eu sunt patit si cred ca-u mai patit-o si altii.Spre ex.:luni seara mi-a spus dealerul ca masina este plecata din Zilina spre Pitesti,iar miercuri seara era in curte la ei ,joi sunandu-ma sa vin s-o ridic.Ori nici ei nu stiu cum sta treba,ori maresc suspansul si te anunta sa vii s-o iei cand nici nu te astepti !
ceed,1.4 best,so red
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
http://picasaweb.google.com/Rapidel.