Societati de asigurare CASCO
Ce cotatie ai obtinut?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Am apelat la un broker de asigurari si am obtinut pentru o valoare totala de 13 376 EUR:
cu FRANSIZA 10% FURT TOTAL SI DAUNA TOTALA:
649 EUR (in 4 rate) 615 EUR (plata totala)
cu FRANSIZA 0:
684 EUR (in 4 rate) 649 EUR (plata totala)
Asta pentru Asito Kapital. Pentru Omniasig, Unita, Asiban, Asirom valorile sunt cu 150 - 200 EUR mai mari.
cu FRANSIZA 10% FURT TOTAL SI DAUNA TOTALA:
649 EUR (in 4 rate) 615 EUR (plata totala)
cu FRANSIZA 0:
684 EUR (in 4 rate) 649 EUR (plata totala)
Asta pentru Asito Kapital. Pentru Omniasig, Unita, Asiban, Asirom valorile sunt cu 150 - 200 EUR mai mari.
de ce nu incerci ceva in genu cum am scris eu mai susbloggerX wrote:Un casco BCR full doar cu franciza de 10%furt/avarie totala 680euro/an
difera preturile in functie de agent??? unde gasesc o oferta mai buna BCR?
ma grabesc... maine iau masina

Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007
Achizitionat 20 nov 2007
Fratilor ajutati-ma si pe mine sa iau o decizie cu CASCO asta. Astazi am fost la Volksbank care mi-a spus ca accepta 4 firme de asig.: Asirom, Unita, Generali si Omniasig. Asirom iese din discutie, la Unita mi-a spus o suma astronomica pentru un Best de 753 euro pe an. Acu tre sa ma decid intre Omniasig si Generali. Am sunat la Omniasig si mi-au spus 569 euro pe an dar cu conditia sa inchei o polita pe 5 ani cat durezaza contractul auto, suma care nu scade in nici un an e fixa. Iar RCA costa la ei 329,70 pe an pt motorizare 1.4. Asigurarea e full fara nici un fel de fransiza,mai putin au spus ei daca intru in zone inundate si imi intra apa la motor.
La Generali a fost mai interesant. Aici m-au intrebat intai o groaza de chestii, de cat timp am carnet (12 ani) cine mai conduce, pers fizica, in ce scop ca sa-mi spuna apoi ca ma costa pe an 486 euro, suma care scade daca nu ma folosesc de el (CASCO). Foarte bine pana aici, dar chestia nasola la astia e ca au fransiza 100 euro de fiecare data cand intru in service deci folosesc CASCO. Restul pun ei. Tot full CASCO, la furt despagubirea e plata integrala maim putin aceasta fransiza de 100 euro.
Acu nu stiu ce sa fac, sa ma duc la Omniasig care are o valoare mai mare la CASCO si fixa pe toti 5 anii, dar fara fransiza de vreun fel, sau la Generali unde e mai putin dar tre sa scot si io bani din buzunar la fiecare eveniment produs.
La Generali a fost mai interesant. Aici m-au intrebat intai o groaza de chestii, de cat timp am carnet (12 ani) cine mai conduce, pers fizica, in ce scop ca sa-mi spuna apoi ca ma costa pe an 486 euro, suma care scade daca nu ma folosesc de el (CASCO). Foarte bine pana aici, dar chestia nasola la astia e ca au fransiza 100 euro de fiecare data cand intru in service deci folosesc CASCO. Restul pun ei. Tot full CASCO, la furt despagubirea e plata integrala maim putin aceasta fransiza de 100 euro.
Acu nu stiu ce sa fac, sa ma duc la Omniasig care are o valoare mai mare la CASCO si fixa pe toti 5 anii, dar fara fransiza de vreun fel, sau la Generali unde e mai putin dar tre sa scot si io bani din buzunar la fiecare eveniment produs.
1.4 MPI SW BEST, MARO
Aceashi dilema o am si eu ... nush ce CASCO sa aleg.
La fel am draci cu fransiza aia de 100E.
Pe mine ma enerveaza ca nu ma prea despagubesc la vandalizari. (eu pun prima suta si ei restu') Ori la mine in parcare e de groaza cu vecinii. Si'a revendicat unu 3/4 din parcare si acum e omor pe locurile de parcare. Chiar saptamana trecuta de dimineata era o mashina zgariata frumos in parcare si cu un afis postat pe geam si lipit cu scoci pe care scria : "buna dimineata".
Cum in caz de vandalizari dastea' nu prea ai cum sa il prinzi pe faptas, insamna ca eu de cateva ori pe an sigur o sa trebuiasca sa scot 100 Euro.
Franshiza ei de franciza.
Eu cred ca o sa merg pe Omniasig.
La fel am draci cu fransiza aia de 100E.
Pe mine ma enerveaza ca nu ma prea despagubesc la vandalizari. (eu pun prima suta si ei restu') Ori la mine in parcare e de groaza cu vecinii. Si'a revendicat unu 3/4 din parcare si acum e omor pe locurile de parcare. Chiar saptamana trecuta de dimineata era o mashina zgariata frumos in parcare si cu un afis postat pe geam si lipit cu scoci pe care scria : "buna dimineata".
Cum in caz de vandalizari dastea' nu prea ai cum sa il prinzi pe faptas, insamna ca eu de cateva ori pe an sigur o sa trebuiasca sa scot 100 Euro.
Franshiza ei de franciza.

Eu cred ca o sa merg pe Omniasig.
1.4 BEST , machine silver
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007