Societati de asigurare CASCO
he he mihai tot leasing..tot recomandat de Lidia
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
- apachioara
- nicicum
- Auto:
si eu mi-am luat teapa mare cu volkbank si omniasig!!!!!!!
valoarea asigurata 14917 euro in anul I, apoi scade cu 10% in fiecare an, dar de platit voi plati 755 euro de fiecare data!
valoarea asigurata 14917 euro in anul I, apoi scade cu 10% in fiecare an, dar de platit voi plati 755 euro de fiecare data!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
-
- 3/E
- Auto:
asta este si intentia mea... trebuie sa mai cites o data cu mare atentie contractul de casco sa vad cum este cu clauzele de desfacere si mai ales penalitati, daca sunt stipulate.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Eu tot am alergat dupa cea mai buna oferta si am ajuns la BCR cu fransiza 10% pentru furt si dauna totala la un pret de 600Eu.
Cum de ati ajuns voi la 492EU? In ce condotii?
Eu am gasit la ASTRA cu 480(fara nici o fransiza). Si am zis ca am dat lovitura, insa cand am sapat mai adanc: nu acopera daunele din parcare(zgarieturi pe portiere, gemuri sparte etc) daca se constata ca au fost facute cu intentie(exemplu: se acopera o zgarietura insa nu 2 in cruce pt ca cica e intentie, sau una ondulata...prostii). Am zis sa dau un ban in plus si sa benefieciez de tot tacamul, inclusiz tractare pana la cel mai propiat service(am intrebat ca sa fiu sigur). Si au zis ca o duc chiar daca e in Bucuresti. Sper sa nu fiu nevoit sa probez aceasta clauza.
Cum de ati ajuns voi la 492EU? In ce condotii?
Eu am gasit la ASTRA cu 480(fara nici o fransiza). Si am zis ca am dat lovitura, insa cand am sapat mai adanc: nu acopera daunele din parcare(zgarieturi pe portiere, gemuri sparte etc) daca se constata ca au fost facute cu intentie(exemplu: se acopera o zgarietura insa nu 2 in cruce pt ca cica e intentie, sau una ondulata...prostii). Am zis sa dau un ban in plus si sa benefieciez de tot tacamul, inclusiz tractare pana la cel mai propiat service(am intrebat ca sa fiu sigur). Si au zis ca o duc chiar daca e in Bucuresti. Sper sa nu fiu nevoit sa probez aceasta clauza.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
A incercat cineva sa transfere CASCO de pe vechea masina pe cea noua?
Am intrebat la ASIROM si agentul mi-a zis ca se poate.
E interesant de facut aceasta manevra pentru cei fara daune in ultimii ani. De exemplu dupa 4 ani fara daune reducerea e maxima - 45%.
Reducerea se transfera pe noua masina. 45% din 600 de euro este ceva.
Am intrebat la ASIROM si agentul mi-a zis ca se poate.
E interesant de facut aceasta manevra pentru cei fara daune in ultimii ani. De exemplu dupa 4 ani fara daune reducerea e maxima - 45%.
Reducerea se transfera pe noua masina. 45% din 600 de euro este ceva.
-
- 3/E
- Auto:
casco BT asigurari
masina cee'd 1.4 gsl lx best.
suma asigurata cea de pe factura: 11854.
suma de plata 18mil 100.
fransiza 0.

pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
suma asigurata cea de pe factura: 11854.
suma de plata 18mil 100.
fransiza 0.

pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
Under construction.
Ce societate de asigurari?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups