Hai sa mai updatez si eu putin jurnalul
In ultima vreme am mai adaugat cateva chestii la masina:
- subwoofer
- alarma
- pedale sport
Subwoofer - e un Blaupunkt GTt 1200, tub, amplificat de o statie tot blaupunkt GTA 2 Special Mk II. Cum suna? Hm... subliniaza faptul ca tre' sa schimb boxele care, dupa cum am spus de cand am luat masina, nu au medii joase... Oricum e un inceput

Sa speram la mai mult in viitor

Montat la Rodav Vaslui, cost 150 RON pt. manopera. Montaj bine facut, multumit de lucrare.
Cu ocazia asta am apucat sa vad cum e facuta masina si pe sub praguri, etc: e super fromus organizat totul, toate clemele sunt ori imbracate ori foarte bine ancorate - cam greu sa zdrangane in timp
Alarma - Maat 679 HandsFree - 500 RON pt. alarma si montaj.
"Fapta" a avut loc la Klado Iasi. Nu am avut voie sa stau cu ei cand au instalat alarma. Cu toate ca au lucrat frumos pe exterior (nu se vede nici o zgarietura, nimic, pe plastice) ceva dardaie in bord. Tind sa cred ca au lasat ceva in "suspensie" pe acolo... Modulul ala mai mare sau mai stiu eu ce... Tre' sa ma duc pt. o verificare. Oricum nu e ceva grav. Apare un clcik, cum se bate un plastic de alt plastic pe drumuri proaste, de asta si zic ca eu cred ca nu au ancorat bine ceva pe acolo...
Oricum, alarma e super, iar sunetul pe care il face la armare/dezarmare se potriveste Cee'd-ului

In opinia mea (si aici imi cer scuze celor ce ar putea fi ofensati) acel bip e mult mai potrivit masinii decat click-ul pe care l-am auzit la Piranha. Stiu ca nu e un detaliu important dar mie mi se pare interesant mai ales ca eu aproape ca uram tiu-tiu-ul pe care il facea alarma pe care o avea pe Matiz.
Hands Free - e foarte "cool", sa zic asa

Si sincer mi se pare si practic.
Pedale - sparco, acest model:
http://www.motor-world.co.uk/images/hires/8839.jpg
In rest totul bine si frumos

Masina are aprox. 4500 Km, consum in jur de 8% (putin peste, majoritate in oras, dar cand merg in afara merg in jur de 140 deci nu e mare diferenta de efort fata de oras - scade consumul dar prea putin si sincer nu imi mai pasa prea tare).
A... si am observat ceva ciudat: la viteza maxima afisajul mic isi schimba textul (lol)