Lista asteptare masina -2007-
- apachioara
- nicicum
- Auto:
silverboy3
Cat a durat de la data la care ai primit seria pana cand ai aflat ca masina e in tara?
Cat a durat de la data la care ai primit seria pana cand ai aflat ca masina e in tara?
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
pai ei sunt in focurile primirii seriei...noi suntem in asteptare
eu in contractul de leasing am data livrarii 24 noiembrie...deci din calcule seria ar trebui sa vina undeva pe la sfarsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie
eu in contractul de leasing am data livrarii 24 noiembrie...deci din calcule seria ar trebui sa vina undeva pe la sfarsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
Sansele ca sa primim seriile la sfarsitul lunii sunt cam de 70%, cred. Cel putin dealerul din Ploiesti mi-a spus ca sigur pana pe 30 octombrie am seria. Dar totusi e un dealer Kia. Deci datele la ei sunt relative.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Astazi m-a umplut de nervi discutia cu dealer-ul.Ca deobicei l-am intrebat care este situatia cu masina mea si ca deobicei mi-a raspuns ca nu stie nimic.Cand i-am spus ca ar putea sa dea un telefon sa afle care este situatia cu masina,s-a suparat si mi-a zis ca imi va livra masina in cele 21 zile de la data achitarii ei integrale.Ei aici este o problema!
Eu nu am nicaieri scris asa ceva ca masina ar trebui primita la 21 zile!
Pentru cei care mai sunt dornici sa comande Kia C'eed de la Mit-Motors Baneasa va zic sa-l ocoliti pe d-nul Preda Alexandru care are o atitudine cel putin jignitoare fata de un client de la care a luat banii(si de unde s-au luat comisioanele necesare).
Eu nu am nicaieri scris asa ceva ca masina ar trebui primita la 21 zile!
Pentru cei care mai sunt dornici sa comande Kia C'eed de la Mit-Motors Baneasa va zic sa-l ocoliti pe d-nul Preda Alexandru care are o atitudine cel putin jignitoare fata de un client de la care a luat banii(si de unde s-au luat comisioanele necesare).
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
Totusi au voie sa faca un contract fara a mentiona data de livrare (+/- cateva zile) ??
WTF... cineva trebuie sa se sesizeze. Ori astia care fac legea sa faca ceva in sensul asta, ori dealerii sa devina putin mai simtiti.
Chestia cu: "daca vrei sa cumperi, cumperi asa fara sa stii cand iti livrez marfa sau iti cumperi masina din alta parte", nu mi se pare legala.
Daca exista reprezentati KIA pe acest forum abia astept sa vad daca au ceva de comentat cu privire la lipsa datei din contract/precontract sau ce se mai da la achitarea "taxei de rezervare"
Adios amigos, cica maine ma duc sa-mi iau masina, dar nu e sigur.
WTF... cineva trebuie sa se sesizeze. Ori astia care fac legea sa faca ceva in sensul asta, ori dealerii sa devina putin mai simtiti.
Chestia cu: "daca vrei sa cumperi, cumperi asa fara sa stii cand iti livrez marfa sau iti cumperi masina din alta parte", nu mi se pare legala.
Daca exista reprezentati KIA pe acest forum abia astept sa vad daca au ceva de comentat cu privire la lipsa datei din contract/precontract sau ce se mai da la achitarea "taxei de rezervare"
Adios amigos, cica maine ma duc sa-mi iau masina, dar nu e sigur.
Kia cee'd 1.4gsl dakar yellow DB 06 SJA // Zona Razoare-Drumul Sarii
Domnu' Preda si-a permis sa se supere pe mine un amarat de platitor de vreo 400 mil si ca sa ma puna la punct,dupa ce-i spusese sotiei ca vineri voi ridica masina 100%,acum ma duce pana la termenul maxim de 21 zile de la data achitarii si spune ca marti la ora 16.
Eu nu inteleg cum de-si permite un angajat al unei firme sa procedeze asa.Chiar daca voi lua masina marti(ceea ce nu mai cred),eu imi voi mentine plangerea la OPC si daca nu voi fi despagubit pt zilele de intarziere si pentru ratele la banca si Casco pe care le voi plati,ma voi adresa justitiei.
Problema este ca a ajuns sa ne curga mucii si sa ne umilim in fata unor "vanzatori" care habar n-au ce inseamna respectul fata de un client
Eu nu inteleg cum de-si permite un angajat al unei firme sa procedeze asa.Chiar daca voi lua masina marti(ceea ce nu mai cred),eu imi voi mentine plangerea la OPC si daca nu voi fi despagubit pt zilele de intarziere si pentru ratele la banca si Casco pe care le voi plati,ma voi adresa justitiei.
Problema este ca a ajuns sa ne curga mucii si sa ne umilim in fata unor "vanzatori" care habar n-au ce inseamna respectul fata de un client
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
pompilius: tine-te de aia de la OPC sa le dea amenda sau sa te despagubeasca cumva ptr ca Kia banuiesc ca are relatii si scapa initial cu avertisment dar daca tu insisti la OPC intr-un final o sa le dea o amenda.Cand faci plangere la OPC cere nr de inregistrare.
KIA Cee'd 1.6 crdi Oil blue Ex Classic