prea multe probleme

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Re: prea multe probleme

Post by Ogy »

Poate ca inainte de a deschide un nou topic poti sa dai un search si sunt sigur ca o sa gasesti tot ce te intereseaza.
Din 2008 pana acum s-a cam spus tot ce se putea din partea utilizatorilor, urmeaza replica service-urilor...:)

catalin4u24
Auto: '22 Xceed City 1.5T

Post by catalin4u24 »

jiji27 wrote:Salut din nou
Sunt curios daca aceste noi amortizoare de pe Ceed FL se potrivesc si la modelul precedent?! Are cine idee despre acest lucru, macar sa stiu ce firma si ce model sunt ca sa le pot cauta? O sa deschid si un topic despre acest subiect , poate aflu mai multe...
Dar garantia aia de 7 ani bara/bara nu acopera si amortizoarele tale ? Nu inteleg de ce nu ti le schimba pe garantie...
'22 Xceed 1.5T City

bog
Auto:

Post by bog »

S-a rezolvat problema.Arcurile spate.
Multumesc domnului Chitaru Dan pentru antitudine, foarte prompt si foarte amabil.Felicitari!
In rest foarte multumit de masina.Este mult peste alte masini de trei ori mai scumpe.In familie mai exista 3 kia ceed, toate fara probleme.

AlinC.
Auto:

Post by AlinC. »

Ma bucur ca ai rezolvat pana la urma problema. Daca dadeam de topic mai devreme iti dadeam un sfat simplu: schimba service-ul. E ciudat ca tocmai intr-un service MIT sa ai probleme, dar pana la urma tot omul sfinteste locul. Exclus varianta "in spatele blocului". Si fa-le reclamatie la serviciul de after sales pe Romania. Daca nici aia nu-ti raspund, mergi mai sus, la Kia Europa.

Cat despre jantele zgariate, greseala mare ai facut ca ai acceptat masina asa. La orice intrare in service, ti se inspecteaza vizual masina dupa lovituri, zgarieturi si alte alea, astfel incat sa nu poti reclama o buseala deja existenta ca fiind din cauza lor. Daca pe fituica respectiva (pe care o vezi, ca trebuie s-o semnezi) nu apareau jante zgariate, puteai cere reparatie sau inlocuire, nu pe barba Kia, ci pe barba service-ului.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto

popescu cristian
Auto:

Post by popescu cristian »

jiji27 wrote:Salut din nou
Eu eram reclamantul cu troncaneli, a mea e din ianurie 2008, am 39000 km acum dar a troncanit de prima data, cum spuneam in mesajul anterior, cand merg prin drumuri cu mici denivelari sau pietris zici ca se rupe masina in doua si nu exagerez cu nimic... De la inceput a fost asa masina, din cate citesc la voi insemna ca s-au remediat aceste deficiente , asa auzisem si eu ca la modelul cu facelift sunt alte amortizoare.
Sunt curios daca aceste noi amortizoare de pe Ceed FL se potrivesc si la modelul precedent?! Are cine idee despre acest lucru, macar sa stiu ce firma si ce model sunt ca sa le pot cauta? O sa deschid si un topic despre acest subiect , poate aflu mai multe...
kia ceed sw 1.4 109cp gpl din fabrica

popescu cristian
Auto:

Post by popescu cristian »

Ducetiva fratilor si faceti scandal ca aveti masinile in garantie, reclamatii la firma mama,doar in romania se pot intimpla asemenea lucruri, si eu am avut probleme dar au schimbat tot, asta pentru ca eu am cumparat masina din Italia si fac reviziile tot acolo [-X
kia ceed sw 1.4 109cp gpl din fabrica

SONIC3
Auto:

Post by SONIC3 »

salut,si eu am probleme cu troncanitul amortizoarelor si tot din buzau sunt jiji27 ai dreptate cu strazile dar troncanea de cand am luato tot 2008 si tot ianuarie (28), sper sa mi le schimbe la revizie, acum un an nu au vrut au spus ca sunt bune, si img si baneasa.
JIJI27 hai sa ne intalnim sa schimbam pareri sau poate mergem in aceiasi zi la revizie (acelasi servis) :P
1.4 BEST, Pewter Beige

neagu_bwf
Auto:

Post by neagu_bwf »

bog wrote:cum te pot contacta?
id mess : berewiskysifemei
0767050757
[color=#FF0000]KIA pro_ceed 1.4 Best[/color]
[color=#00FF00]GPL[/color] , [color=#00FFFF]Jante OZ ultraleggera 16"
[/color]

catalin
Auto:

Post by catalin »

Sal.Va spun ca nu este mare diferenta intre vechile amortizoare si cele noi din punct de vedere al zgomotelor.Si acum detalii:La revizia de 45.000 km am acuzat ca suspensia spatele este asa si pe dincolo,ok mi le-au schimbat .Dupa un an de cand aveam pe masina amortizoarele minune,am observat ca masina se lasa mai usor pe spate cand o incarcam, fata de precedentele,drept urmare nici de zgomote nu scapasem(parere personala) si parca era barca,cand ma urcam cu familia,plus ceva bagaje.Asa ca la revizia de 60.000 k am renuntat la noile telescoape in favoarea celorlante.Problema rezolvata.Pa
Golf 7 1.5 Tsi

Vincze Szilard
Auto:

Post by Vincze Szilard »

nici al meu nu-i tare sfant, tremura la relantiu si in plaja 2-3000 de rot/min de nu-i adevarat, a fost dezmembrata tot ambreaju si nimic, toa-tes bune si frumoase, apoi dracu stie ce are, in rest un bec nu am schimbat la el.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva

iulianezs
Auto:

Post by iulianezs »

arka wrote:simplu, la vanzare [-X
si zici sa mai cumperi ceed sh.. =D>
[b]Cee'd 1.4 LX Best [color=#000000]Black pearl[/color][/b]
ODO: [u]102000[/u] km

Post Reply

Return to “Generalităţi”