Din 2008 pana acum s-a cam spus tot ce se putea din partea utilizatorilor, urmeaza replica service-urilor...

Dar garantia aia de 7 ani bara/bara nu acopera si amortizoarele tale ? Nu inteleg de ce nu ti le schimba pe garantie...jiji27 wrote:Salut din nou
Sunt curios daca aceste noi amortizoare de pe Ceed FL se potrivesc si la modelul precedent?! Are cine idee despre acest lucru, macar sa stiu ce firma si ce model sunt ca sa le pot cauta? O sa deschid si un topic despre acest subiect , poate aflu mai multe...
jiji27 wrote:Salut din nou
Eu eram reclamantul cu troncaneli, a mea e din ianurie 2008, am 39000 km acum dar a troncanit de prima data, cum spuneam in mesajul anterior, cand merg prin drumuri cu mici denivelari sau pietris zici ca se rupe masina in doua si nu exagerez cu nimic... De la inceput a fost asa masina, din cate citesc la voi insemna ca s-au remediat aceste deficiente , asa auzisem si eu ca la modelul cu facelift sunt alte amortizoare.
Sunt curios daca aceste noi amortizoare de pe Ceed FL se potrivesc si la modelul precedent?! Are cine idee despre acest lucru, macar sa stiu ce firma si ce model sunt ca sa le pot cauta? O sa deschid si un topic despre acest subiect , poate aflu mai multe...
id mess : berewiskysifemeibog wrote:cum te pot contacta?
si zici sa mai cumperi ceed sh.. =D>arka wrote:simplu, la vanzare