Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
diacos
Auto:

Post by diacos »

Tineti-va bine, acum 5 minute m-au sunat cei de ALTIMOTORS - BACAU sa-mi comunice ca mi-a venit seria si sa-mi trimita proforma cu diferenta de plata !!!!! :D :D :D :D :D
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

Norocosule ...
Sa vedem cine ii pe locul doi in topul celor ce au primit primii seria.
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html

mpatachia
Auto: Kia ceed

Post by mpatachia »

am vorbit si eu cu dealer-ul IMG, mi-a confirmat ca au aparut serii pentru iulie, nu stia daca si a mea ( era in trafic ).Ce m-a surprins cel mai mult,
am discutat despre plata masinii (leasing) si mi-a spus ca masina trebuie platita, nu cand vine seria, ci cand este gata de livrare catre mine, ca sa nu fiu nevoit sa platesc prima rata de leasing si eu sa nu am masina!!

PS: Firmele de leasing or sa vina cu promotii pe perioada SIAB 2007 si ar fi bine sa va potriviti dosarele pentru acele zile.
Ceed Best Mars Red

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

Logic ar fi ca seriile sa ajunga toate odata, deoarece si comenzile au fost trimise toate odata.
Acuma diferente intre cei ce o comandat in iulie o sa apara la termenul de livrare

diacos
Auto:

Post by diacos »

Eu platesc cash asa ca maine au banii in cont. Acum sa vedem daca se tin de livrare in 3 saptamani!
Bafta tuturor la serii !!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

tukyy84
Auto:

Post by tukyy84 »

Bosch,eu tot din Iasi sunt ,asa mi-au zis si mie ca s-ar putea sa o am pe la inceputul lui noiembrie,mi s-au parut seriosi cei de la Klado,am vb si cu cei din Suceava si cik la ei in maxim 1 luna ai masina fiindca nu se mai opteaza pt optionale si vine mai repede,niste mincinosi.Bafta

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

vad ca la comenzile din iulie lucrurile stau putin mai bine ca la alea din iunie. cel putin seriile au aparut cu o saptamana mai devreme. seriile pentru comenzile din iunie au inceput sa apara prin 3 septembrie. sa fie o imbunatatie in stilul de lucru a KIA Romania sau doar un noroc chior? :?:
KIA cee'd 1.6DSL TX Comfort, Kompass Blue
Image

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Cati din Iasi ati dat comanda in August? Vad ca suntem deja 3 si 2 dintre ele sunt culoare Kompass Blue (sa nu ne incurcam la livrare :D ).

In legatura cu cele 3 luni de asteptare: Mai oameni buni, ati ales o masina si majoritatea dintre voi stiati de termenul de 3 luni de livrare (sper ca nu ati pus botul la reclame). Eu cand am inceput sa caut sa-mi iau masina am vazut termene de asteptare de 9 luni la Opel Corsa (in timpul asta fac un bebe si masina poate nu mai este potrivita) sau de 6 luni la Toyota Corolla. Nu stiu acum cum mai sunt termenele la cele doua acum dar 3 luni mi se pare OK pentru o masina noua (noua ca si model). Un coleg a avut termen de 2 luni la Opel Astra Clasic care e o masina veche, relativ comuna si fara prea multe accesorii puse pe ea.
Daca termenul de 3 luni vi se pare prea mare, puteti opta pentru o alta masina (Renault are stoc :lol: - iei acum astepti mai tarziu).

Pana la urma ne dorim o masina buna si ieftina. Undeva trebuie sa platim! Toti ne dorim sa fie ieftin si bun. Nu va asteptati la avioane in 12000 Euro. Este o masina buna in banii astia. Zgomote, fluieraturi si sigurante arse le-am intalnit si pe un Peugeot 307 pe care am ocazia sa-l mai conduc si care costa cu 50% mai mult decat Cee'd.

Aici suntem pentru ca am ajuns la concluzia ca ne place o anumita masina si nu ca ne place o masina oarecare. Cred ca ar trebui sa ne bucuram cu ea si sa suferim cu ea pentru ca pentru o perioada ne va fi alaturi. Am stat mult pana am decis sa merg pe mana Kia si sunt convins ca masina va fi una buna la nivelul de bani pe care il dau. Problema este atitudinea dealerilor care s-au trezit acum in fata cu un model bun si nu stiu cum sa managerieze acest lucru.
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

cantemirp
Auto:

Post by cantemirp »

cine poate sti cum se mai livreaza cee`d-urile? sunt inscris in Ploiesti din iulie si nu am primit nici macar numarul sasiului. cat trebuie sa mai astept?

diacos
Auto:

Post by diacos »

Nu sunt eu asa de norocos, probabil la iunie a fost vorba de oprirea din vara.

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

stai cuminte ... ii pe vine :p

mpatachia
Auto: Kia ceed

Post by mpatachia »

mi-a fost comunicata seria (img)
Ceed Best Mars Red

traiangm
Cee'd rider
Auto:

Post by traiangm »

Am primit seria!!!
KIA cee'd 1.4 LX BEST piston grey
KIA Sportage 1.6 T-GDI MHEV Style Deluxe White

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

fabrica a fost in concediu in luna Iulie...de aceea au fost probleme cu livrarea pt. luna iuniea...acum isi intra treburile in normal (informatii primite de la Tiwa - Therm Timisoara)
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

iiiiiiha ... deja incep sa am emotii

Post Reply

Return to “Generalităţi”