Cati din Iasi ati dat comanda in August? Vad ca suntem deja 3 si 2 dintre ele sunt culoare Kompass Blue (sa nu ne incurcam la livrare

).
In legatura cu cele 3 luni de asteptare: Mai oameni buni, ati ales o masina si majoritatea dintre voi stiati de termenul de 3 luni de livrare (sper ca nu ati pus botul la reclame). Eu cand am inceput sa caut sa-mi iau masina am vazut termene de asteptare de 9 luni la Opel Corsa (in timpul asta fac un bebe si masina poate nu mai este potrivita) sau de 6 luni la Toyota Corolla. Nu stiu acum cum mai sunt termenele la cele doua acum dar 3 luni mi se pare OK pentru o masina noua (noua ca si model). Un coleg a avut termen de 2 luni la Opel Astra Clasic care e o masina veche, relativ comuna si fara prea multe accesorii puse pe ea.
Daca termenul de 3 luni vi se pare prea mare, puteti opta pentru o alta masina (Renault are stoc

- iei acum astepti mai tarziu).
Pana la urma ne dorim o masina buna si ieftina. Undeva trebuie sa platim! Toti ne dorim sa fie ieftin si bun. Nu va asteptati la avioane in 12000 Euro. Este o masina buna in banii astia. Zgomote, fluieraturi si sigurante arse le-am intalnit si pe un Peugeot 307 pe care am ocazia sa-l mai conduc si care costa cu 50% mai mult decat Cee'd.
Aici suntem pentru ca am ajuns la concluzia ca ne place o anumita masina si nu ca ne place o masina oarecare. Cred ca ar trebui sa ne bucuram cu ea si sa suferim cu ea pentru ca pentru o perioada ne va fi alaturi. Am stat mult pana am decis sa merg pe mana Kia si sunt convins ca masina va fi una buna la nivelul de bani pe care il dau. Problema este atitudinea dealerilor care s-au trezit acum in fata cu un model bun si nu stiu cum sa managerieze acest lucru.