Lista asteptare masina -2007-
Daca va mai amintiti spunea intr-un articol Dan Chitaru prin iunie/iulie ca din august termenul de livrare se va ajunge la 3 saptamani. Banuesc ca va fi modelul cu care Kia Romania isi face stoc. Deci, dupa cateva luni de incercari si experimente Kia Romania chiar este capabila sa-si tuneze algortimul de comanda si sa nu ne miram cand lumea va incepe sa primeasca masinutzele in 2-3 saptamani. Si-n plus, in raportul APIA se vede ca a crescut numarul masinilor KIA vandute in iulie, deci se lucreaza, dar nu in ritmul in care noi, cumparatorii, ne-am dori. Pana la urma vor veni masinile, cu teama ma gandesc insa la service si serviciile postvanzare...
-
- Auto:
Salutare!
Am facut si eu comanda de un cee'd pe moto, incantat de cate si mai cate are!!! Asta a fost prin iulie... speram ca va ajunge mai devreme decat mi s-a spus ( prin 10 - 15 sept. ), dar dupa cum vad pe aici sanse minime sa ajunga si la sfarsitul lunii
M-am cam saturat asteptand, si si mai rau vazand cu disperare cum creste eur-oiul ( asta pt ca am luat credit in eur si dat fiind ca pe atunci scadea vazand cu ochii am schimbat in ron ).
Am facut si eu comanda de un cee'd pe moto, incantat de cate si mai cate are!!! Asta a fost prin iulie... speram ca va ajunge mai devreme decat mi s-a spus ( prin 10 - 15 sept. ), dar dupa cum vad pe aici sanse minime sa ajunga si la sfarsitul lunii

vine, nu vine, vine, mai vine?
Si eu am facut un credit in euro si acum stau si astept un curs mai bun sa schimb intai in ron si apoi sa vad la cat imi vor calcula factura finala. Una peste alta se pare ca voi pierde cam 500 euro in aceasta afacere dar nu am gasit alta cale. Daca are cineva o solutie .......
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Pai daca ai facut in euro, care-i problema, cand dai banii platesti X euro la cursul zilei, tu banii ii ai in euro.diacos wrote:Si eu am facut un credit in euro si acum stau si astept un curs mai bun sa schimb intai in ron si apoi sa vad la cat imi vor calcula factura finala. Una peste alta se pare ca voi pierde cam 500 euro in aceasta afacere dar nu am gasit alta cale. Daca are cineva o solutie .......
mai rau e pentru aia care au facut in lei la un curs de 31.500 si acum e 33.300 si trebuie sa mai puna lei peste (diferenta 1800*12.000= 21.6 mil pierdute din start, dar asta e)
- apachioara
- nicicum
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
-
- Moderator
- Auto:
Pai uite cum: trebuie sa schimb 13000 euroi la cursul de cumparare al BRD DE 3.28 ceea ce inseamna 42640 ron iar apoi sa platesc factura finala care va di de 13000 euroi la cursul de vanzare al LEUMIBANK si anume de 3.34 + 1.5% = 3.39 adica 44070. So, 1430 ron = 433 euro + comision de plata. Cam naspa nu? Daca s-ar plati in euro ar fi bine nu?
Solutii baieti? Nu cred ca sunt singurul!!!
Solutii baieti? Nu cred ca sunt singurul!!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Daca ar fi sa aduca modelele de baza (1.4 best si 1.6 base),atunci ar fi trebuit sa apara cativa care sa spuna ca au fost anuntati sa ridice masina.
Eu am comandat 1.4Best si am cerut seria de motor.Din pacate dealerul nu a putut sa mi-o dea pt. ca nu o avea inca.
Eu am comandat 1.4Best si am cerut seria de motor.Din pacate dealerul nu a putut sa mi-o dea pt. ca nu o avea inca.
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
- apachioara
- nicicum
- Auto:
-
- Auto:
comanda si avans platit in 10/07/07
seria cica pe la inceputul lu' octombrie
apropo Apachioara ... la tine cat a durat asteptarea?
seria cica pe la inceputul lu' octombrie
apropo Apachioara ... la tine cat a durat asteptarea?
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html