"Iata primele imagini cu Dacia SUV fara camuflaj."

de acord cu tine...si nu numai in Germania, ci si in Spania care e plina de loganuri...mmmmdadanny86 wrote:botul este dragutel...insa spatele lasa mult de dorit....chiar nu este reusit.....oricum din fata pare impunatoare si cam atat la motorizarile pe care o sa le aiba ....daca nu ma insel 77 de cai si 105 cai ceea ce insemna fff putin pentru un SUV
cu niste jenti....geamuri fumurii....xenoane si o culoare perlata nu cred ca ar arata ff rau....insa cred ca la pret o sa treaca de 15000mii de euro ceea ce te face cu banii astia sa iti iei 3 loganuri...in concluzie raportat la pret si calitate nu stiu cat de mult se merita.......insa toate au un inceput....sincer ma asteptam la mai mult dar e bine si asa
Ceea ce este mai dureros este ca masinile noastre sunt cumparate de catre nemti (loganul de 5000mii de euro)chiar daca toti il contesta in lumea automobilistica iar noi le cumparam toate harburile din anii 90......concluzie parcul nostru auto tot imbatranit este ceea ce ne face sa facem parte la capitolul asta din lumea a 3
Faptul ca nemtii ne cumpara masinile nu ar trebui decat sa ne bucure (oarecum reversul medaliei). Nu ne bucura ca "generatia volkswagen" inca achizitioneaza harburile nemtilor animati de frustrari si lipsa de informatii (in aceasta categorie gasind si cei mai indisciplinati soferi - parerea mea) preferand sa o carpeasca continuu decat sa-si ia una noua.Nesta3 wrote:danny86 wrote: Ceea ce este mai dureros este ca masinile noastre sunt cumparate de catre nemti (loganul de 5000mii de euro) chiar daca toti il contesta in lumea automobilistica iar noi le cumparam toate harburile din anii 90......concluzie parcul nostru auto tot imbatranit este ceea ce ne face sa facem parte la capitolul asta din lumea a 3