Lista asteptare masina -2007-
-
- Just Me
- Auto:
Comanda data pe 13 iunie, si mie mi-au zis acum 2 saptamani ca saptamana trecuta s-ar putea sa vina seriile, dar cand am sunat saptamana trecuta m-au amanat cum e "normal" la kia, pentru saptamana viitoare. Asteptam...Oricum o sa sun azi la ei mai spre dupa-amiaza.
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN
Eu am dat comanda in 6 iunie dar dealarul din Cluj mi-a zis ca nu conteaza data ca oricum se centralizeaza in 25 a lunii deci practic am dat comanda in 25 iunie.Oricum atunci mi-au zis ca voi avea masina pe la sfarsitul lui august inceputul lui sept. ca acuma sa-mi zica ca seria va venii pe la inceputul lui sept.
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc
Am vb cu dealer'ul acum 5 min si cica zilele astea au ajuns 100 de masini la Pitesti!!!
Mai stresati dealerii.![telefoniert [phone]](./images/smilies/snork_tele.gif)
Edited by andrei0241: Nu mai scrie cu majuscule! Urmatorul astfel de mesaj va fi sters direct!
Mai stresati dealerii.
![telefoniert [phone]](./images/smilies/snork_tele.gif)
Edited by andrei0241: Nu mai scrie cu majuscule! Urmatorul astfel de mesaj va fi sters direct!
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
Salut...sunt nou aici dar am citit cam tot ce era de citit pe aici. Am facut si eu comanda pe 6 iunie (dat si avansul tot atunci) si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit nici macar seria de sasiu. Comanda a fost facuta la Klado Motors Iasi care mi se par foarte neseriosi.
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue
dealeru' mi-a aratat ca masina mea - transportul nr 4 - a fost descarcata pe 24 aug la pitesti !! so what? nu a stiut sa imi spuna decat "saptamana viitoare" !!Malata wrote:Ceva vesti de la cei care aveau masinile in camioanele cu data de descarcare 24 - 25 august

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
eu am dat mail catre koreanul responsabil cu europa de est si cc la kiaromania si kiacraiova. raspuns instantaneu:
"I will be away from the office until 30 of August 07. Therefore,I will address your inquiry as soon as I return."
uf.
"I will be away from the office until 30 of August 07. Therefore,I will address your inquiry as soon as I return."
uf.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.