Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Comanda data pe 13 iunie, si mie mi-au zis acum 2 saptamani ca saptamana trecuta s-ar putea sa vina seriile, dar cand am sunat saptamana trecuta m-au amanat cum e "normal" la kia, pentru saptamana viitoare. Asteptam...Oricum o sa sun azi la ei mai spre dupa-amiaza.
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

luci
Auto:

Post by luci »

Eu am dat comanda in 6 iunie dar dealarul din Cluj mi-a zis ca nu conteaza data ca oricum se centralizeaza in 25 a lunii deci practic am dat comanda in 25 iunie.Oricum atunci mi-au zis ca voi avea masina pe la sfarsitul lui august inceputul lui sept. ca acuma sa-mi zica ca seria va venii pe la inceputul lui sept.
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

Malata
Auto:

Post by Malata »

Am vb cu dealer'ul acum 5 min si cica zilele astea au ajuns 100 de masini la Pitesti!!!
Mai stresati dealerii. [phone]

Edited by andrei0241: Nu mai scrie cu majuscule! Urmatorul astfel de mesaj va fi sters direct!
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

valeu
iar au dat de dracu astia
lipsa sanse masini saptamana asta daca sunt asa de multe la pitesti
iar vor fi depasiti de evenimente
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

Malata
Auto:

Post by Malata »

Cica de la Bucuresti au intrebat si nu au anuntat probleme cu transporturile - de maine apar in Bucuresti, dar nu se stie in ce ordine.
Hai ca mai e putin...
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

Mariana tu esti mai aproape de Pitesti poate o iei inaintea mea si imi spui parerea ta, ca doamnele au o alta parere decat barbatii.
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Hi, Hi, sa vezi imbulzeala la jurnal de bord de saptamana viitoare, :P :P
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

Gerula wrote:Hi, Hi, sa vezi imbulzeala la jurnal de bord de saptamana viitoare, :P :P
Sa te auda domnu' :)
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

ppcrst
Auto:

Post by ppcrst »

cred ca cine da comanda unde trebuie .....,primeste si masina atunci cand trebuie
vorba aia"cine-mparte,parte isi face"

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Singurul "unde trebuie" ar fi MIT. Restul depind toti de acestia ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

"kri"
Am primit un sms vineri pe la 12 si ceva si la 14 am fost in curte la MIT de unde am ridicat-o intr-o ora. Cam asta a fost...
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

langaflorin
Auto:

Post by langaflorin »

Salut...sunt nou aici dar am citit cam tot ce era de citit pe aici. Am facut si eu comanda pe 6 iunie (dat si avansul tot atunci) si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit nici macar seria de sasiu. Comanda a fost facuta la Klado Motors Iasi care mi se par foarte neseriosi.
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Malata wrote:Ceva vesti de la cei care aveau masinile in camioanele cu data de descarcare 24 - 25 august
dealeru' mi-a aratat ca masina mea - transportul nr 4 - a fost descarcata pe 24 aug la pitesti !! so what? nu a stiut sa imi spuna decat "saptamana viitoare" !! :P totodata mi-a mai spus ca masinile nu mai trec prin bucuresti..a primit careva masina care a fost in trensportul ...4 ? 8)
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Cred ca masinile noastre,ale celor care am dat comanda in iunie, sunt inca la nivel de minereu :lol:
Se pare ca totusi nu este vina dealerilor ci ori a importatorului ori a producatorului.Vai de capul nostru va fi la service(vezi ce pateste dre_andrei cu geamul)
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

eu am dat mail catre koreanul responsabil cu europa de est si cc la kiaromania si kiacraiova. raspuns instantaneu:
"I will be away from the office until 30 of August 07. Therefore,I will address your inquiry as soon as I return."
uf.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

Post Reply

Return to “Generalităţi”