Dupa multa asteptare,am bucuria de a o avea langa mine si langa familie,impresii,ce mai.... ma bucur deocamdata de tot ce imi ofera,stabilitate ,decenta.placere de a o conduce,am shi reusit sa o inscriu ,deci ce imi pot dori mai mult...sa mergem multi km impreuna fara probleme !!! apropo am uitat sa specific,am ridicat-o in data de 25 iunie,deci exact cand mi-a fost promisa defapt ea venise la Deva cu 2 zile inainte dar nu am reusit sa ajung sa o iau din motive obiective...a venit in stare foarte buna nici o zgarietura(cum dealtfel kiuta lui smotocel nu a avut noroc,imi pare rau pentru el) toate au fost ok+ca mi-a venit si CIV ,deci un nou motiv de bucurie( respect etern pentru Valentin,dealerul din Deva)ca am scapat shi de noua taxa de mediu,deocamdata impresiile mele despre masinuta sunt foarte bune,nu am reusit sa merg foarte mult cu ea decat vreo 200 de km dar pe viitor...... am s-o plimb mai mult,ca deaia ne-am imprietenit sa ne plimbam!
si ceva poze.....http://i287.photobucket.com/albums/ll15 ... 080198.jpg
Felicitari, sa o stapinesti sanatos fara probleme.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-------------------------- FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------
Felicitari ptr. masinuta,drum bun si multi,multi km fara incidente ...cu culoarea asta tu chiar vrei sa intre in faliment spalatoriile?
Te intereseaza un sticker negru
felicitari pentru masinuta
am vazut-o in fata la dealer cind o inspectam pe a mea
si eu am primit CIV-ul si am platit "mascarada" aia de taxa.... acuma trebuie doar sa o inmatriculez, probabil saptamana asta.
multi km fara evenimente si poate o punem de o intalnire locala
BAU
in lista de optionale,jantele sunt de trei feluri: de tip A,B, shi C,ale mele sunt de tip C.
M-am hotarat sa le iau dupa ce am vazut cum sta samanta lui "arnold" incaltata cu ele,mi-au placut shi le-am pus in obtionale,atat!!shi dau chiar bine
TEDDY
ma duc azi sa-i fac o baita shi ne auzim!!
@kserpele
Stiam ca jantele sint de tip A,B,C
Eu cind am dat comanda le-am vazut pe cele tip A si B ,mi-au placut si am comandat B (care imi plac si acum) iar cele tip C erau trecute ca cele sport care acum vin pe Pro Cee,d.
Daca le vedeam si pe cele pe care le ai tu mi-ar fi fost greu de ales .
Dau foarte bine pe masina si ale tale .