Cine se inscrie la coloana Bucuresti-Bran sambata 21feb?

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
lazar2007
ProCeeder
Auto:

Re: Cine se inscrie la coloana Bucuresti-Bran sambata 21feb?

Post by lazar2007 »

Propun un subiect de gandire pana maine dimineata: drumul pe DN1 e ok intr-adevar, insa politia avertizeaza in priviinta aglomeratiei, mai ales in zona comarnic si predeal unde se poate sta in coloana chiar si o ora, doua, ceea ce ne-ar intarzia si riscam sa nu prindem coloana de la ora 13.00 din brasov. Tot politia propune celor care nu au "treaba" cu statiunile traseul Ploiesti-Cheia-Sacele pentru a ajunge in Brasov.
E doar o sugestie pt ca ar fi pacat sa ratam "marea coloana". Just think about it.
Pe maine!
Kia Pro cee'd 1,6 GSL MT Black pearl B-83-LZR
http://picasaweb.google.com/bogdanlazar2007/KIAProCeeD
Jurnal: viewtopic.php?t=2427

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

eu zic ca daca la 8 nu suntem plecati din parcare, sa o luam pe cheia, ca altfel riscam.....

nu de alta, dar dupa cum se arata vreme, tot poporul va fi pe valea prahovei weekendul asta ceea ce nu imi arata foarte bine...

oricum discutam asta la fata locului.....
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

@lazar2007 ai si tu dreptate,dar de asemenea pe Cheia -Sacele e recomandat (aproape obligatoriu) sa ai cauciucuri de iarna si lanturi.Acolo drumul e si mai ingust si mai iernatic si mai multe camioane care se pot bloca<Trebe sa luati in considerare ca sunt si oameni fara echipament de iarna pe masina.Mai bine plecarea mai de dimineata din Bucuresti pe DN1 ca asta sigur va fi deszapezit,dar va fi si mai aglomerat.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Pastram traseul. Maine cine nu este la ora 07:59 in parcare Bricostore, ori ne prinde din urma ori se descurca. Toti pentru unul, unul pentru toti...dar nu putem sta 10 pentru 1! :)

rebeu
Auto:

Post by rebeu »

Mda... vad ca sunt tot mai multzi care "au auzit" de drumul prin Cheia. Este clar ca n-au fost niciodata pe acest drum sau au fost acu' cine shtie catzi ani...

Daca se va hotara ca se merge pe acel drum eu nu particip. Mai ales cand e vorba de mers in coloana. Pe portziunea dintre Ploieshti shi Cheia sa se gandeasca la cum se circula pe portziunea similara pana la Comarnic. :lol:

Argumente:
La Ploieshti indiferent pe unde mergem va fi la fel de nasol. Poate ocolirea prin partea de est va fi mai ushoara dar este cea mai lunga shi... depinde cum itzi e norocu'... potzi da de inghesuiala la bariera shi... te-ai fript minim juma' de ora!

Cel mai sigur traseu (lent dar sigur) este prin centru. Dar inseamna cam 30-45 minute. Daca se merge pe acest traseu va trebui facuta regrupare la Metro Ploieshti (revenirea pe DN1 la ieshirea spre Campina din Ploieshti) pentru ca sigur coloana se va rupe.

Singura portziune cu probleme pe DN1 (din punct de vedere aglomeratzie) este de la Comarnic pana dupa Predeal. In rest... se merge pe doua benzi (adevarate! nu ca alea de pe Urziceni). Deshi e mai haioasa trecerea (in Sinaia) prin centru este mai practica traversarea orasului pe jos, pe la gara. Punct de conflict... cedeaza trecerea la reunirea drumurilor (la ieshirea din Sinaia, asta daca n-au schimbat prioritatea de curand). asta trebuie s-o stabilim de la inceput sa nu ne trezim cu ruperi. Deshi... ash crea o diversiune... sa vina cineva pe sus shi sa lase sa treaca toata coloana la acea cedeaza trecerea. [-X =D> :oops: :shock: :lol: Hummm... chestie de sincronizare...

Comparativ cu sutele de serpentine de pe Cheia sunt cateva serpentine (cele mai serioase la ieshirea din Predeal).

Sa nu va inchipuitzi ca se va merge "tare". Am mai mers in coloane d-astea (e adevarat ca nu cu asha multe masini) shi intotdeauna viteza medie a fost mai mica decat atunci cand am mers la individual pe acelashi drum. Shi asta nu pentru ca am "talpa grea" :D

In mod normal daca scoatem o medie peste 45km/h ajungem inainte de ora 12. Media asta insemna mers normal, afara cu suta iar in localitate cu cat zic ei ca ai voie. Deci am avea rezerva... o ora. Eu cred ca-i destul.
Radu B | Kia Cee'd SW Base, 1.6 DSL HP, Machine Silver, B-02-AMH
Poze

lazar2007
ProCeeder
Auto:

Post by lazar2007 »

Asadar ramane: Bucuresti - Ploiesti (centura pentru a nu ne decala prea mult la semafoare in oras) - Comarnic - Sinaia (jos pe la gara,nu prin oras) - Predeal - Brasov... ?
Kia Pro cee'd 1,6 GSL MT Black pearl B-83-LZR
http://picasaweb.google.com/bogdanlazar2007/KIAProCeeD
Jurnal: viewtopic.php?t=2427

Ioana
Auto:

Post by Ioana »

nu se lucra la centura Ploieştiului? parcă era traficul îngreunat din cauza lucrărilor la centură. au terminat?
1.6 CRDi TX Comfort Black Pearl

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

se lucreaza, dar se poate circula pe cate o banda pe sens. merg la campina in fiecare weekend aproape si numai pe acolo ma duc. singura problema sunt cateva gropi pe 2 poduri, dar ne descurcam :P eu la barcanesti am ramas fara carnet, iar politaii sunt cam nu-iarta-nimic, asa ca vom merge cu precautie. cu plecare de la 8 eu cred ca avem suficient timp.
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

claK
Auto:

Post by claK »

Salutare!
Rebeu, sunt de acord cu tine, insa daca alegem sa facem Sinaia pe centura, dat fiind ca avem cedeaza trecerea, s-a dus naibii coloana noastra, cred ca tot mai bine este prin statiune.
Deci ramane stabilit, ora 8 plecarea din parcare.
O seara buna!
Claudia
B-84-HXE

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

si eu zic la fel, sa incercam sa pastram coloana cat putem de mult. deci pe centura ploiestiului si prin sinaia. apoi... brasov here we come :D
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

Piticu21
Auto:

Post by Piticu21 »

eu stau si ma intreb, in afara de campina, cat de des mergeti pe drumul ala? :)

DN1 e curat in permanenta. Iarna asta nu s-a blocat niciodata. Asta in comparatie cu dn1a, vezi poza din pagina precedenta.

DN1 e aglomerat, dar nu ai tiruri. O sa stam la sinaia, asa si? De asta plecam la 8, ca sa avem timp 4 ore pana la ora 12 sa ajungem in brasov. Si daca ajungem la 12 inseamna ca avem timp sa ne tragem sufletul si odihni motoarele inainte de mersul melcului in coloana.

Calcul ochiometric: Ora 8 plecare din buc, ora 8:50 iesire din ploiesti, (da, pe centura facem 15 - 25 de minute - in oras chiar 10 minute, dar e cu semafoare), Ora 9:30 iesim de pe doua benzi pe dn1 ... si de aici Dumnezeu cu mila ;)

Later edit: NU VA SPERIATI DE ZAPADA. E iarna, e frumos, e normal sa se intample asa ceva. Masina aluneca pe zapada, dar pentru asta avem o mana pe volan si masurile de siguranta ale lui Kia Cee'd. Care Kia Cee'd nu e dacie si e mult mai buna decat BMW-urile, loganurile, sau passaturile pe care le-ati vazut in pomi zilele astea. :)

Asta ca sa nu ma faceti sa public atentionarile infotrafic, care curg gramada acum si ii sperie pe toti. Maine nu va mai fi niciuna. Btw am net dimineata si vi le verific inainte de plecare :P
The one, The Only ONE

Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro

Zen
Auto:

Post by Zen »

Ok. Doresc sa particip si eu DOAR la coloana oficiala (numararea masinutelor de catre oficiali), pt ca atat imi permite programul. Din pacate nu am timp sa mai frunzaresc forumul sa vad cati ne adunam, si de asta va intreb:
- Vor mai veni suficiente KIA pt a atrage atentia macar bastinasilor avand in vedere vremea obositoare si lenea drumarilor?
- Recordul Guiness mai e in vizor?
- E voie si cu Pro_Ceed?
- Macar ne filmeaza cineva?
KIA Pro_CEE'D 1.4 GSL BEST So_Red + alarma Maat :D

costelo
Auto:

Post by costelo »

La cum ninge , pana maine o face de o jumatate de metru
http://www.brasovtravel.ro/?p=p_26&sName=Webcam-Romania
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Pe partie da.
A 2 a serie, a plecat la ora 16:40. Le uram drum bun!

ImageImage

Piticu21
Auto:

Post by Piticu21 »

costelo lol, nu te speria :D) Avem presa in spate.

Da, se filmeaza. Eu sper ca o sa vina si baietii de la protv, ca stiu de asta. Sper sa vina si baietii mei de la Brasov. \

Zen, coloana oficiala e la ora 13 in brasov, la Kia Brasov. Gasesti anuntul pe prima pagina a forumului si detaliile tehnice de la Brasov.

Noi plecam de aici la 8 dimineata din Baneasa. La 7:30 - 45 ne vedem in parcare la bricostore ca sa ne aliniem frumos doi cate doi ca la scoala :D)
The one, The Only ONE

Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”