WebCeed
Azi am sunat la Rodav Vaslui pentru ca vreau de cind mi-am luat masina, din februarie, sa imi instalez un carkit bluetooth Parrot CK3000.
Am vorbit cu Domnul Viorel Ouatu, care mi-a explicat ca momentan onoreaza doar comenzi importante [ revizii ] fiind cu servisul in reconstructie/modernizare. Atitudinea Domnului Viorel a fost foarte OK din punctul meu de vedere, apelind la intelegerea mea pentru situatia actuala a servisului, fara a ma refuza categoric!
Facind o comparatie cu Klado Iasi, fara indoiala Rodav Vaslui este o alternativa atractiva [ ca atitudine si financiar ]!
Am vorbit cu Domnul Viorel Ouatu, care mi-a explicat ca momentan onoreaza doar comenzi importante [ revizii ] fiind cu servisul in reconstructie/modernizare. Atitudinea Domnului Viorel a fost foarte OK din punctul meu de vedere, apelind la intelegerea mea pentru situatia actuala a servisului, fara a ma refuza categoric!
Facind o comparatie cu Klado Iasi, fara indoiala Rodav Vaslui este o alternativa atractiva [ ca atitudine si financiar ]!
Aflu cu surprindere ca un vecin al meu a avut accident... Desi nu il cunosc personal pe proprietarul masinii [ Kia Cee'd SW Hike Green IS-11-ELS ], acesta avea obiceiul sa parcheze masina in parcarea din fata garajului meu... de aici poate si motivul pentru care regret si mai mult patania sa nefericita.

Intimplator, cel caruia i-am vindut Loganul meu, avea tot un numar de forma IS-xx-ALI, insa nu este fostul meu Logan implicat in accident. Ce sanse ar fi fost ca vechea mea masina sa fie implicata intr-un accident cu o marca auto pe care tocmai am cumparat-o?!?

Intimplator, cel caruia i-am vindut Loganul meu, avea tot un numar de forma IS-xx-ALI, insa nu este fostul meu Logan implicat in accident. Ce sanse ar fi fost ca vechea mea masina sa fie implicata intr-un accident cu o marca auto pe care tocmai am cumparat-o?!?
Aflu ca in Iasi Kia si-a mai desemnat un dealer: MIT Motors [ http://www.kia-iasi.ro/ ], Soseaua Bucium 3, 0232/222.609.
Am sunat azi la ei in speranta ca o sa reusesc sa imi instalez un carkit Parrot CK3000 BT. Din pacate, momentan asigura doar vinzarea automobilelor nu si repararea/instalarea de accesorii.
Ce mi s-a parut interesant este ca doamna cu care am vorbit la telefon mi-a recomandat sa sun la Vaslui pentru montare si nu la Klado? O fi stiind ceva ce stim si noi???
Am sunat azi la ei in speranta ca o sa reusesc sa imi instalez un carkit Parrot CK3000 BT. Din pacate, momentan asigura doar vinzarea automobilelor nu si repararea/instalarea de accesorii.
Ce mi s-a parut interesant este ca doamna cu care am vorbit la telefon mi-a recomandat sa sun la Vaslui pentru montare si nu la Klado? O fi stiind ceva ce stim si noi???

De la ei am luat masina si au fost foarte ok, inclusiv dna cu care am semnat actele mi-a sugerat cum ca reviziile la ei sunt ceva mai ieftine decat cele de el Kladowebdevst wrote: Facind o comparatie cu Klado Iasi, fara indoiala Rodav Vaslui este o alternativa atractiva [ ca atitudine si financiar ]!

KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST, machine silver
deocamdata mit iasi nu are service deloc. deocamdata. 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Am fost azi la Klado. Tratament super [ stringeri de miini, discutii cu subiect Kia Ceed ]! Am fost tratat cu mult bun simt data asta, spre deosebire de atunci cind am montat alarma.
Acum goarna alarmei este "vie" si nu se mai armeaza portierele daca hayonul este deschis. Timp de executie 1 ora.
Multumit!
Acum goarna alarmei este "vie" si nu se mai armeaza portierele daca hayonul este deschis. Timp de executie 1 ora.
Multumit!
Re: WebCeed
Uh... trecu ceva vreme de cind am scris in jurnalul de bord... 
De atunci, am facut un concediu in RO, traseu Iasi - Sovata - Tusnad - Brasov - Predeal - Sinaia si retur prin Brasov - Onesti - Bacau - Iasi. Masina s-a comportat excelent, cu exceptia unui singur incident cind se auzea un huruit la frinare. Am sunat totusi la dealer-ul Kia Brasov si m-au linistit [ multumesc inca o data ].
Citeva cifre:
- distanta totala parcursa: 1100 km
- consum mediu: 6.4 l/100 km
- viteza medie: 54 km/h

De atunci, am facut un concediu in RO, traseu Iasi - Sovata - Tusnad - Brasov - Predeal - Sinaia si retur prin Brasov - Onesti - Bacau - Iasi. Masina s-a comportat excelent, cu exceptia unui singur incident cind se auzea un huruit la frinare. Am sunat totusi la dealer-ul Kia Brasov si m-au linistit [ multumesc inca o data ].
Citeva cifre:
- distanta totala parcursa: 1100 km
- consum mediu: 6.4 l/100 km
- viteza medie: 54 km/h
Iesire de weekend: La Mos Vencu, Panaci.
Am avut proasta inspiratie ca la Brosteni sa fac stinga, prin Neagra, catre Dragaioasa, Paltinis, dupa care Panaci... Distanta Brosteni - Panaci circa 35 km. Asa off-road eu n-am facut in viata mea nici cu masina mea si nici cu a altcuiva. Drumul arata ca dupa bombardamentul din al 2-lea razboi mondial... Am avut parte de: gropi, gropi cu apa, mil, noroi. Strabatusem cam 15km cind 3 gropi late cit tot drumul, adinci ma nene, nu gluma!, consecutive si pline de apa, m-au convins ca e cazul sa ma intorc. Dus intors, cam 3-3.5 ore!
Asa ca aviz amatorilor! Nu folositi acel drum oriunde ati vrea sa ajungeti!
Am avut proasta inspiratie ca la Brosteni sa fac stinga, prin Neagra, catre Dragaioasa, Paltinis, dupa care Panaci... Distanta Brosteni - Panaci circa 35 km. Asa off-road eu n-am facut in viata mea nici cu masina mea si nici cu a altcuiva. Drumul arata ca dupa bombardamentul din al 2-lea razboi mondial... Am avut parte de: gropi, gropi cu apa, mil, noroi. Strabatusem cam 15km cind 3 gropi late cit tot drumul, adinci ma nene, nu gluma!, consecutive si pline de apa, m-au convins ca e cazul sa ma intorc. Dus intors, cam 3-3.5 ore!
Asa ca aviz amatorilor! Nu folositi acel drum oriunde ati vrea sa ajungeti!

Nasol, insa trebuie sa o inveti cu toate tipurile de drumuri de pe la noi.
Bafta si sa auzim de bine.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km