WebCeed

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Azi am sunat la Rodav Vaslui pentru ca vreau de cind mi-am luat masina, din februarie, sa imi instalez un carkit bluetooth Parrot CK3000.

Am vorbit cu Domnul Viorel Ouatu, care mi-a explicat ca momentan onoreaza doar comenzi importante [ revizii ] fiind cu servisul in reconstructie/modernizare. Atitudinea Domnului Viorel a fost foarte OK din punctul meu de vedere, apelind la intelegerea mea pentru situatia actuala a servisului, fara a ma refuza categoric!

Facind o comparatie cu Klado Iasi, fara indoiala Rodav Vaslui este o alternativa atractiva [ ca atitudine si financiar ]!
Image
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey ***

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Aflu cu surprindere ca un vecin al meu a avut accident... Desi nu il cunosc personal pe proprietarul masinii [ Kia Cee'd SW Hike Green IS-11-ELS ], acesta avea obiceiul sa parcheze masina in parcarea din fata garajului meu... de aici poate si motivul pentru care regret si mai mult patania sa nefericita.

Image
Image

Intimplator, cel caruia i-am vindut Loganul meu, avea tot un numar de forma IS-xx-ALI, insa nu este fostul meu Logan implicat in accident. Ce sanse ar fi fost ca vechea mea masina sa fie implicata intr-un accident cu o marca auto pe care tocmai am cumparat-o?!?
Image

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Ceed'ul pare sa nu aiba airbag'urile sarite, ceea ce simplifica mult reparatia acestuia.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Nasoala situatie... bine ca au scapat doar cu fiarele indoite.

ps. Imi place ca accidentul s-a petrecut pe data de 29/06/2008 la ora 16:30, adica peste vreo 4 ore jumate de acum :lol: .

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Aflu ca in Iasi Kia si-a mai desemnat un dealer: MIT Motors [ http://www.kia-iasi.ro/ ], Soseaua Bucium 3, 0232/222.609.

Am sunat azi la ei in speranta ca o sa reusesc sa imi instalez un carkit Parrot CK3000 BT. Din pacate, momentan asigura doar vinzarea automobilelor nu si repararea/instalarea de accesorii.

Ce mi s-a parut interesant este ca doamna cu care am vorbit la telefon mi-a recomandat sa sun la Vaslui pentru montare si nu la Klado? O fi stiind ceva ce stim si noi??? :wink:
Image

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am sunat azi la Klado pentru ca am ceva probleme cu alarma MAAT 679HF:
- goarna e muta!
- cu haionul deschis, cele 4 portiere se armeaza [ wrong!!! ]

Domnul Silviu m-a programat azi la ora 14.00.
Image

Aramis
Muschetar
Auto:

Post by Aramis »

webdevst wrote: Facind o comparatie cu Klado Iasi, fara indoiala Rodav Vaslui este o alternativa atractiva [ ca atitudine si financiar ]!
De la ei am luat masina si au fost foarte ok, inclusiv dna cu care am semnat actele mi-a sugerat cum ca reviziile la ei sunt ceva mai ieftine decat cele de el Klado :D
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST, machine silver

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Este notoriu pe forum ca Rodav Vaslui este mai ieftin decit Klado! Eu o sa incerc totusi si noul Mit Motors de la Iasi inainte de a face reviziile la Vaslui.

Am sunat la Rodav si am remarcat amabilitatea si bunul simt al celor de acolo. Daca Mit Motors Iasi nu e OK, atunci Rodav scrie pe masina mea ;)
Image

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

deocamdata mit iasi nu are service deloc. deocamdata. :)
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am fost azi la Klado. Tratament super [ stringeri de miini, discutii cu subiect Kia Ceed ]! Am fost tratat cu mult bun simt data asta, spre deosebire de atunci cind am montat alarma.

Acum goarna alarmei este "vie" si nu se mai armeaza portierele daca hayonul este deschis. Timp de executie 1 ora.

Multumit!
Image

catt
Auto: KIA

Post by catt »

sal web , cat te-a costat alarma + montaj la klado ? parca am citit mai sus ca e Maat ..? senzori interiori , de soc si inchidere ? hayon-ul se poate inchide / deschide independent de usi ?

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Alarma este MAAT 679HF, cumparata online din Bucuresti cu 230RON, montata la Klado cu 150RON. Are senzor de soc [ reglabil ], hayonul nu se deschide/inchide independent de usi.
Image

webdevst
_webstar_
Auto:

Re: WebCeed

Post by webdevst »

Uh... trecu ceva vreme de cind am scris in jurnalul de bord... :)

De atunci, am facut un concediu in RO, traseu Iasi - Sovata - Tusnad - Brasov - Predeal - Sinaia si retur prin Brasov - Onesti - Bacau - Iasi. Masina s-a comportat excelent, cu exceptia unui singur incident cind se auzea un huruit la frinare. Am sunat totusi la dealer-ul Kia Brasov si m-au linistit [ multumesc inca o data ].

Citeva cifre:
- distanta totala parcursa: 1100 km
- consum mediu: 6.4 l/100 km
- viteza medie: 54 km/h
Image

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Iesire de weekend: La Mos Vencu, Panaci.

Am avut proasta inspiratie ca la Brosteni sa fac stinga, prin Neagra, catre Dragaioasa, Paltinis, dupa care Panaci... Distanta Brosteni - Panaci circa 35 km. Asa off-road eu n-am facut in viata mea nici cu masina mea si nici cu a altcuiva. Drumul arata ca dupa bombardamentul din al 2-lea razboi mondial... Am avut parte de: gropi, gropi cu apa, mil, noroi. Strabatusem cam 15km cind 3 gropi late cit tot drumul, adinci ma nene, nu gluma!, consecutive si pline de apa, m-au convins ca e cazul sa ma intorc. Dus intors, cam 3-3.5 ore!

Asa ca aviz amatorilor! Nu folositi acel drum oriunde ati vrea sa ajungeti!
Image

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

:lol:

Nasol, insa trebuie sa o inveti cu toate tipurile de drumuri de pe la noi.

Bafta si sa auzim de bine.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”