Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
Re: Vand tavite pentru portbagaj, bandouri, alte accesorii
Da, arata fain. Groase, moi si nemirositoare.
Mai dureaza cateva zile pana le montez pe masina. Par sa se potriveasca bine. Multumesc.

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Salut Mircea.Sunt Mihai(Craiova) azi primi comanda de la tine..se potrivesc de minune presurile..sunt foarte multumit si par de calitate...
Pt viitorii cumparatori,vreau sa va zic ca Mircea este un om deosebit si chiar stie sa se poarte cu un client si nu numai!Tot respectul pentru tine,Mircea!Am ramas surprins placut..recomand cu incredere...zCand o sa fac rost de bani o sa comand tavita pt portbagaj...Multumesc mult!Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar se vede ca Timisoara e mult mai aproape de Vest!
Pt viitorii cumparatori,vreau sa va zic ca Mircea este un om deosebit si chiar stie sa se poarte cu un client si nu numai!Tot respectul pentru tine,Mircea!Am ramas surprins placut..recomand cu incredere...zCand o sa fac rost de bani o sa comand tavita pt portbagaj...Multumesc mult!Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar se vede ca Timisoara e mult mai aproape de Vest!
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
-
- Auto:
Multumesc si eu pentru presuri. Sunt multumit de ele.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
-
- Auto:
Salut!
helici_florin - OK! Iti stau la dispozitie oricand te decizi.
Vasile - Multumesc ca apelezi din nou la mine! Te sun mai tarziu si azi pleaca spre tine.
Akbhar , Florin_adrian, Riky - Va multumesc tuturor ca ati cumparat de la mine si ma bucur ca va plac presurile. Va stau la dispozitie si pe mai departe.
Multumesc,
Mircea
helici_florin - OK! Iti stau la dispozitie oricand te decizi.
Vasile - Multumesc ca apelezi din nou la mine! Te sun mai tarziu si azi pleaca spre tine.
Akbhar , Florin_adrian, Riky - Va multumesc tuturor ca ati cumparat de la mine si ma bucur ca va plac presurile. Va stau la dispozitie si pe mai departe.
Multumesc,
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
Multumesc themircea am primit comanda cu tavita de portbagaj .. a sosit asa de repede prin fan curier. o zi doar ... ai fost rapid cu comanda.Imi place tavita vine la fix in protabaju meu o sa ii fac si niste poze mai incolo.
Posesor de Kia Ceed
-
- Auto:
Salut!
cata_ceed - Iti multumesc pentru mesaj si pentru ca esti clientul meu.
Ma bucur ca-ti place tavita!
Cat despre livrarea in 24 de ore, cam asa ar fi normal, ca doar d-aia platesc curierat rapid. Din pacate, la noi, notiunea de "rapid" capata sensuri largi in interpretarea firmelor de curierat...
Iti stau la dispozitie si pe mai departe!
Mircea
cata_ceed - Iti multumesc pentru mesaj si pentru ca esti clientul meu.
Ma bucur ca-ti place tavita!
Cat despre livrarea in 24 de ore, cam asa ar fi normal, ca doar d-aia platesc curierat rapid. Din pacate, la noi, notiunea de "rapid" capata sensuri largi in interpretarea firmelor de curierat...

Iti stau la dispozitie si pe mai departe!
Mircea
Te salut Mircea
As dori sa comand tavita de portbagaj pentru Pro_Cee'd si bandourile de colt fata,spate(cod F-101 si F-102,parca).As vrea ceva detalii despre livrare,dupa care datele pe PM.
PS:parere personala;bandourile laterale de Pro Cee_d ar arata mai bine,daca ar urmari pliul de pe portiere.Crezi ca poti face rost de asa ceva?
Cu stima SD
As dori sa comand tavita de portbagaj pentru Pro_Cee'd si bandourile de colt fata,spate(cod F-101 si F-102,parca).As vrea ceva detalii despre livrare,dupa care datele pe PM.
PS:parere personala;bandourile laterale de Pro Cee_d ar arata mai bine,daca ar urmari pliul de pe portiere.Crezi ca poti face rost de asa ceva?
Cu stima SD
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)
-
- Auto:
Salut!
serdimi - Ai spatiu de depozitare suplimentar sub mocheta din portbagaj? Sunt doua modele de tavite in functie de aceasta dotare.
Bandourile de colt nu trebuie sa le iei neaparat combinate. Poti lua si toate 4 lungi sau toate 4 scurte - cum doresti.
Daca iei si tavita si bandouri ai inca 8 ron reducere la fiecare. Ai vazut in semnatura de altfel.
Nu prea inteleg ce detalii despre livrare...
Ai transportul gratuit prin curier rapid, asa cum scrie peste tot pe forum...
Poate n-am inteles eu ce intrebai de fapt. Daca mai doresti alte informatii despre livrare / curier etc - te rog suna-ma ca-i feed-back-ul mai rapid.
Da, in legatura cu forma - ai dreptate. Daca te uiti pe link-ul asta
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 - vezi cum sunt la Hyundai i30. Asa ar fi fost fain si la Pro.
Multumesc,
Mircea
serdimi - Ai spatiu de depozitare suplimentar sub mocheta din portbagaj? Sunt doua modele de tavite in functie de aceasta dotare.
Bandourile de colt nu trebuie sa le iei neaparat combinate. Poti lua si toate 4 lungi sau toate 4 scurte - cum doresti.
Daca iei si tavita si bandouri ai inca 8 ron reducere la fiecare. Ai vazut in semnatura de altfel.
Nu prea inteleg ce detalii despre livrare...

Poate n-am inteles eu ce intrebai de fapt. Daca mai doresti alte informatii despre livrare / curier etc - te rog suna-ma ca-i feed-back-ul mai rapid.
Da, in legatura cu forma - ai dreptate. Daca te uiti pe link-ul asta
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 - vezi cum sunt la Hyundai i30. Asa ar fi fost fain si la Pro.
Multumesc,
Mircea
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Am si eu o intrebare, tavite de cauciuc pt. VW Sharan ai cumva ?
-
- Auto:
Salut!
scubli - Tavite de portbagaj pentru Sharan am pe stoc. Din ce an e , ca au fost doua generatii? 146 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
A! - vis-a-vis de "cauciuc" - tavitele nu sunt din cauciuc, ca ar fi avut vreo 20 de kg la marimea aia. Sunt dintr-un plastic moale, flexibil si cu mult mai durabil si mai aratos decat cauciucul.
Daca doresti, te rog suna-ma sau PM cu nr.de tel. si date de livrare.
Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273
scubli - Tavite de portbagaj pentru Sharan am pe stoc. Din ce an e , ca au fost doua generatii? 146 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
A! - vis-a-vis de "cauciuc" - tavitele nu sunt din cauciuc, ca ar fi avut vreo 20 de kg la marimea aia. Sunt dintr-un plastic moale, flexibil si cu mult mai durabil si mai aratos decat cauciucul.
Daca doresti, te rog suna-ma sau PM cu nr.de tel. si date de livrare.
Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Multumesc pt. promptitudine si amabilitate.
Te voi anunta cand ajunge cum potriveste.
Te voi anunta cand ajunge cum potriveste.

Salut din nou!
Daca ridic mocheta si se vede roata de rezerva inseamna ca nu am spatiu suplimentar de depozitare?Asadar te rog o tavita portbagaj Pro Cee'd(fara ssd) si bandouri de colt varianta mai lunga pt fata si spate.
Datele pt expeditie le-am postat pe PM-ul tau.Am sa-mi permit sa te deranjez si la telefon.
Te felicit pt treba pe care o faci pe acest forum.
Merci si succes,SD
Daca ridic mocheta si se vede roata de rezerva inseamna ca nu am spatiu suplimentar de depozitare?Asadar te rog o tavita portbagaj Pro Cee'd(fara ssd) si bandouri de colt varianta mai lunga pt fata si spate.
Datele pt expeditie le-am postat pe PM-ul tau.Am sa-mi permit sa te deranjez si la telefon.
Te felicit pt treba pe care o faci pe acest forum.
Merci si succes,SD
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
-
- Auto:
Salut!
scubli - sigur o sa-ti placa! Am dat multe Sharan-uri si-n TM si am vazut cum se potriveste. Mama...! Da' ce portbagaj urias! Cred ca la unele modele vine ca optional si terenul de tenis acolo, nu?
serdimi - OK! Am inteles despre model, dar sa stii ca n-am PM de la tine. Vezi ca de vreo 2-3 zile, de multe ori cand dai send la PM apare nu-stiu-ce eroare si trebuie s-o iei de la capat ca nu-l trimite. Te rog, daca vrei suna-ma.
Iti multumesc pentru felicitari
- imi fac doar munca. Daca o fac bine sau rau - voi decideti.
Multumesc si Weekend placut tuturor!
Mircea
scubli - sigur o sa-ti placa! Am dat multe Sharan-uri si-n TM si am vazut cum se potriveste. Mama...! Da' ce portbagaj urias! Cred ca la unele modele vine ca optional si terenul de tenis acolo, nu?
serdimi - OK! Am inteles despre model, dar sa stii ca n-am PM de la tine. Vezi ca de vreo 2-3 zile, de multe ori cand dai send la PM apare nu-stiu-ce eroare si trebuie s-o iei de la capat ca nu-l trimite. Te rog, daca vrei suna-ma.
Iti multumesc pentru felicitari

Multumesc si Weekend placut tuturor!
Mircea
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Da, e adevarat ca e imens portbagajul, pe langa cel de tenis ai si o pista mica de bowling 

themircea - care au fost mai bine vandute din bandourile laterale din cele 2 modele (F-1 , F-5) ? Ca as dori si eu inca o comanda la bandouri ca mi-ai trimis sapt asta tavita de portbagaj si as dori si bandourile
Posesor de Kia Ceed