Aveti idee daca este vorba de suspendat carnetul pentru radare ...vin mai repede plicurile prin posta sau ma uit in fiecare zi in cutia postala sa vad daca am corespondenta...stiam ca pt amenzi vin cam in 2 luni ...poate la suspendare vin mai rapid...
Aseara spre parcul Cismigiu m-a enervat iarasi unul cu un motor care tot o ambala la semafor ...normal ca nu l-am putut lasa in pace
Masinuta mai are si ea putin si face 2000km 90% in Bucuresti ...consumul si el a ramas stabil la 9,5 l/100km o mai turez cand vin spre casa sa nu se invete lenesa.
Problema primordiala sunt spalatoriile care sunt de toata jena ...inca nu am gasit o spalatorie pe gustul meu ...si sunt dispus sa merg cu ea chiar si undeva la munte sau la mare doar pentru a o spala ca la carte ...altfel mai trebuie sa pierd eu o ora cel putin dupa spalare sa o finisez calumea.
Ultima spalatorie testata ...domne va dam noi cu o solutie de cauciucuri gratis acum si sa va spuneti parerea data viitoare cand veniti cu ea....
Va pun 2-3 poze sa imi spuneti voi diferenta dintre solutia lor si a mea.
Ca sa nu mai zis ca langa mine se spala un mercedes sport ...ghiciti cu ce se stergeau geamurile ...cu Libertatea. Poate doar la geamurile de la mamica se mai sterg cu ziare geamurile ....
Diferente (in prima poza e curatata de mine)