Sigur cred ca numai @titanicul(la toate intalnirile a fost d-ra)...ai mei au alt program(baiatul are spectacole si vineri si sambata iar fata merge la ziua unei colege... prieteni de fam.)
Numai atatea suntem la gratar

Drum bun !!!

stai linistit, nu o sa fie probleme,cel putin asa mi sa promis!!!! ideea e sa fim hotarati noi,si sa veniti la timpTeddy wrote:@marceli :
Sigur cred ca numai @titanicul(la toate intalnirile a fost d-ra)...ai mei au alt program(baiatul are spectacole si vineri si sambata iar fata merge la ziua unei colege... prieteni de fam.)
Numai atatea suntem la gratar...daca masa organizata dureaza mai mult sper sa nu aveti surprize...am fost acolo la 2 asa zise mese organizate si nu a fost respectat niciodata programul anuntat initial
![]()
Drum bun !!!
idem alcatrazalcatraz wrote:la prajeli ma bag si eu, dar nu ma dau in laturi nici de la restaurant.adimot wrote:Din cate am inteles Arnold12, Teddy si cu mine ne bagam la niste prajeli.
s-a facut din partea mea, depinde doar de ceilalti daca vor, sau daca avem locuri,, dar cand ne vedem maine primul lucru , sunam [-o<alcatraz@ wrote:Cristi, sper sa nu fie prea tirziu si sa mai citeasca inainte de plecare cineva acest mesaj... ce zici de o pitzza la Petrila, macar una la 2 persoane si un tort de clatite inainte de a ajunge la Mija. Vorbim miine pe mobil. E pacat sa ratam ocazia. Cei care nu stiu cit e de buna pizza de la Petrila , pot afla miine.
Cand am scris de cele 2 mese organizate(sponsorizate de soc. la care lucrez) am stat mult peste ora propusa initial de plecare si asta de comun acord de ambele parti.Teddy wrote:...daca masa organizata dureaza mai mult sper sa nu aveti surprize...am fost acolo la 2 asa zise mese organizate si nu a fost respectat niciodata programul anuntat initial![]()
Drum bun !!!