Ba a mea e mai frumoasa...
Si eu am un prieten care a luat un LX Base refuzat de altcineva: acela facuse comanda de un model diesel si dealerul a gresit aducand unul pe benzina. A avut noroc.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Sa le luam pe rand:
- cand am fost la IMG sa intrebam de Cee'd ne-au spus ca au modelul la promotie la care nu se poate adauga nimic, Base la care putem adauga noi ce optionale vrem (termen de livrare 65-90 zile), si un model configurat si comandat de ei,(asa cum au gandit ei ca va avea succes la cumparatori, si anume la Base sau Best au mai pus:
- scaun reglabil pe inaltime
- cheie pliabila cu 3 butoane si alarma
- proiectoate de ceata
- jenti aliaj
- cotiera
- tetiere active
si cam atat parca
- in sensul asta era "pe stoc" adica aveau si serii si culori si la acel moment erau "livrabile in 10 zile" (pana la urma au fost vreo 20).
Acum, alte impresii dupa 300 km efectuati de aseara pana la ora asta (un drum Buc - Tr Magurele si retur):
- viteza medie 40km/h
- consum mediu 7.7 l/100km cu aer cond maxim 10-15% din timp
- in afara localitatilor la 110 km/h afisa consum intre 5.5 si 6.8 l/km fara aer
- imi place la nebunie pozitia la volan (cand imi ridic scaunul ma simt ca-n "Gip")
- m-am mai obisnuit si cu frana
- foarte stabila in curbe
- am avut impresia ca si-a cautat singura frecventele la Europa FM cam ne-am departat de Buc ca de la 106 a ajuns pe la 93 fara sa ne dam seama
- am reusit si sa o parchez fara emotii azi la birou
- am avut impresia ca toata lumea de uita dupa ea
Gata. Poate dupa-amiaza reusesc sa pun si poze. O zi buna.
- cand am fost la IMG sa intrebam de Cee'd ne-au spus ca au modelul la promotie la care nu se poate adauga nimic, Base la care putem adauga noi ce optionale vrem (termen de livrare 65-90 zile), si un model configurat si comandat de ei,(asa cum au gandit ei ca va avea succes la cumparatori, si anume la Base sau Best au mai pus:
- scaun reglabil pe inaltime
- cheie pliabila cu 3 butoane si alarma
- proiectoate de ceata
- jenti aliaj
- cotiera
- tetiere active
si cam atat parca
- in sensul asta era "pe stoc" adica aveau si serii si culori si la acel moment erau "livrabile in 10 zile" (pana la urma au fost vreo 20).
Acum, alte impresii dupa 300 km efectuati de aseara pana la ora asta (un drum Buc - Tr Magurele si retur):
- viteza medie 40km/h
- consum mediu 7.7 l/100km cu aer cond maxim 10-15% din timp
- in afara localitatilor la 110 km/h afisa consum intre 5.5 si 6.8 l/km fara aer
- imi place la nebunie pozitia la volan (cand imi ridic scaunul ma simt ca-n "Gip")
- m-am mai obisnuit si cu frana
- foarte stabila in curbe
- am avut impresia ca si-a cautat singura frecventele la Europa FM cam ne-am departat de Buc ca de la 106 a ajuns pe la 93 fara sa ne dam seama
- am reusit si sa o parchez fara emotii azi la birou
- am avut impresia ca toata lumea de uita dupa ea

Gata. Poate dupa-amiaza reusesc sa pun si poze. O zi buna.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI