Intalnire Pitesti - Duminica 10.08.08

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

alcatraz wrote:9 ne-a placut si o sa incercam sa nu scapam nici o intilnire zonala.
sa traim mishto!!!!
@alcatraz : Multumim de prezenta si ne bucuram ca ne-am cunoscut. Poate data viitoare ne intalnim si la Craiova ? Tot zonal. :D
@ Mr wizard : Multumesc dom'ne pentru CD-ul dat. La mine merge brici. Si misto si selectia facuta. :D
@ cosmin_m3 : Deci ramane pe marti pentru operatiunea ''azotul'' ? Ne auzim la telefon sa stabilim ora. :lol:

In final ma bucur ca v-a placut locatia. Poate ar fi trebuit sa mai jucam putin fotbal ''melcilor'' (ca sa-l citez pe Alex) pt ca a ramas destula mancare. :lol:

Si cateva poze :
https://www.google.com/accounts/Service ... ervice=lh2
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

da, din nou o intalnire reusita! :) .. un pic cam lung drumul la intarcere dar ... avea grija Aktymel sa ma trezeasca din cand in cand! :wink: stie el cu ce :wink:

multumim d-lui si d-nei Alcatraz pt prezenta!
poate reusim (ba chiar o sa facem tot posibilul) sa ne intalnim si la o sedinta de genul asta in Craiova!

@alcatraz: super pozele! de abia acum cand le-am vazut mi-am dat seama de ce ati mers atunci pe contrasens! :wink:

@Ionut75: da batrane..marti te sun cand plec de la servici si ne intalnim la fata locului.

noapte buna!
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

scuze pt dublu post... nu a mers din prima!
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

cristi26vis
Auto: HD26VIS

Post by cristi26vis »

bravo baieti, a iesit ceva frumos, am vazut pozele.poate tura viitoare o sa incerc sa ajung si eu :D
KIA SPORTAGE

cristi26vis
Auto: HD26VIS

Post by cristi26vis »

avem un petrosani in data de 17 august, daca doreste cineva e binevenit!!!!
KIA SPORTAGE

alcatraz@
Auto:

Post by alcatraz@ »

Salutari tuturor posesorilor de kia din pitesti, dar mai ales celor cu care ne-am intilnit duminica :mr_wizard, ionut75, cosmin_m3, aktymel cu sotiile si parintii si in primul rind lui alexandru cel mai cuminte baietel care are o colectie impresionanta de dinozauri. salutari lui alexandru si mamicii lui ...
... frumoasa intilnire! ... a fost binevenita o gura de aer proaspat cu miros de gratar in frumoasa imprejurime a pitestiului.
... si cind ma gindesc ca hotarirea de a veni spre pitesti am luat-o asa de capul meu duminica dimineata pe la 8 in timp ce il plimbam pe Doxi ... de aceea nu am avut acumulatorii incarcati la aparatul de fotografiat si am cam ramas in pana ... dar, a fost frumos ...
... stiu ca am omis numele unora care au fost la intilnire, dar stiu ca nu au un ID pe forum, iar numele lor adevarat ... imi cer scuze, nu l-am retinut.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED; DJ-56-JAF, 0723/271106, 0743297761

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

alcatraz este, doamna alcatraz este. Unde e Dox? El nu isi face user pe forum?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

Rizea Marian
Auto:

Post by Rizea Marian »

Salutare tuturor;

Intr-adevar a fost "racoritor" si mi-a facut placere sa va cunosc.

Data viitoare o sa aduc si eu aparatul foto pentru diverse ....... :oops:

Sper sa ne vedem curand cu bine!
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 CP, Gri Carbon Best
B 75 KPO - decembrie 2007

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@Rizea Marian:
"Ai fost oficial <gratarit>" :lol: ca sa parafrazez o fraza celebra.
Sa ne vedem cu bine in trafic si la urmatoarele intalniri!
P.S. Culoarea ta este piston grey, asa se cheama la KIA :lol:
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

Din pacate eu am fost pe alte meleaguri, d-ale lui Cesar :D ...de cand incerc sa ajung si eu la o intalnire...cand e urmatoarea? :D ...(sper sa nu ma mai loveasca vreun dobitoc pana atunci :arrow: )
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

ionut75

Post by ionut75 »

ciprianeagu wrote:...de cand incerc sa ajung si eu la o intalnire...cand e urmatoarea?
Urmatoarea intalnire va fi la inceputul lui septembrie in parcare la noul sediu ERSTE Pitesti daca va fi gata.
Oricum ramane sa mai vorbim despre data, functie de data de inaugurare a noului sediu.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

eu zic sa nu ne facem prea multe iluzii...pt ca nu cred ca vor reusii sa termine pana la 1 septembrie. ... ar fi bine sa ne gandim deja la o locatie si apoi vedem noi perioada.
Image
ODO 190k

ionut75

Post by ionut75 »

cosmin_m3 wrote: ... ar fi bine sa ne gandim deja la o locatie si apoi vedem noi perioada.
In cazul asta, deoarece avem deja sintagma pusa de ''grataragii'' locatia va fi una care sa ne permita punerea in practica a acestei sintagme.
:lol:
Bucuresteni, voi cei mai plimbareti si grataragii ce locatie propuneti ? Nu de alta dar arnold si-a exprimat dorinta ca ar vrea sa participe la urmatoarea intalnire clubkia Pitesti.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

hai sa propunem noi pitestenii... ca doar suntem gazde....si pe ceilalti ii invitam la locatia aleasa... nu e bine ce zic?
Image
ODO 190k

ionut75

Post by ionut75 »

cosmin_m3 wrote:hai sa propunem noi pitestenii... ca doar suntem gazde....si pe ceilalti ii invitam la locatia aleasa... nu e bine ce zic?
OK. S-auzim. :P
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”