Poze cee'd, pro cee'd, SW
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: poze cee'd
Alina daca nu iti ajung (nu te satisfac) variantele city si best atunci incepi de la un start/base +optionale....si o sa vezi ca iesi in minus fata de varianta city...daca era varianta city cand mi-am dat eu comanda...
Si eu mi-am configurat-o de acasa dar pana acolo m-am gandit ca imi mai trebuie si aia si cealalta si etc...dar city era perfect daca aparea mai devreme ca varianta de echipare....imi luam sigur 1.6. Culoarea am schimbat-o de 3 ori in aceiasi zi (ultima data dupa ce incheiasem comanda si ieseam din showroom ...si era parcata acolo afara inghesuita ...era pewter beige -superba!
Ps: prima culoare a fost un albastru intens ...trecea in momentul respectiv un focus pe langa geamul de la showroom ...eu: aia o vreau!!!! dealerul: domne ala e focus! eu:...bal bal bal
Si eu mi-am configurat-o de acasa dar pana acolo m-am gandit ca imi mai trebuie si aia si cealalta si etc...dar city era perfect daca aparea mai devreme ca varianta de echipare....imi luam sigur 1.6. Culoarea am schimbat-o de 3 ori in aceiasi zi (ultima data dupa ce incheiasem comanda si ieseam din showroom ...si era parcata acolo afara inghesuita ...era pewter beige -superba!
Ps: prima culoare a fost un albastru intens ...trecea in momentul respectiv un focus pe langa geamul de la showroom ...eu: aia o vreau!!!! dealerul: domne ala e focus! eu:...bal bal bal
multumesc pt sfaturi si idei va tin la curent
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@djniki4: Foarte frumoasa =D>
Mersi omule ! Accept si critici , ce e bine si ce nu e bine, doar asa o pot face sa arate cat mai ok..
Vad ca ai dezlipit dungile laterale, arata mai bine fara ele. =D>
@radu84
Erau provizorii, le-am pus din plictiseala si apoi mi-am dat seama ca incarca masina si le-am dat jos.
Erau provizorii, le-am pus din plictiseala si apoi mi-am dat seama ca incarca masina si le-am dat jos.
@djniki4: felicitari,arata super! de cat sunt jantele si cat te-au costat? ms
@ady85btz
Jantele sunt pe 16 man( TSW Shadow Mirror, latime 7J, ET35 ) si m-au costat 18 mil. cam tot asa se invarte pretul si acum. Ms pt aprecieri, daca ai nelamuriri dai PM
Jantele sunt pe 16 man( TSW Shadow Mirror, latime 7J, ET35 ) si m-au costat 18 mil. cam tot asa se invarte pretul si acum. Ms pt aprecieri, daca ai nelamuriri dai PM
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@djniki4: Frumoase =D> =D> si ce daca ai umplut forumul de poze, e vreo problema ?:) Doar suntem la topic de poze.
@scubli
Mersi man , eu zic ca ar fi cazu sa pui si tu niste poze
Mersi man , eu zic ca ar fi cazu sa pui si tu niste poze
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Radoo: O mai spun inca odata, arata foarte bine
PS. Iara ai uitat lemnele acolo ?
PS. Iara ai uitat lemnele acolo ?
Off: "Lemnele nu-s poprietate personala. Masina sta in chirie la lemne acasa." (Nu stiu lucra in Photosop )
Ms de aprecieri !
Ms de aprecieri !