e nemaipomenit asa!Cristi H wrote:I love you too, @alpinad !![]()
Pot sa-ti spun "big A"??![]()
Sau sunt prea indraznet?
indrazneste!

iar garsoniera s-a vandut deja!era mai sigur!
daca o inchiria vreunul din noi ce iesea?
e nemaipomenit asa!Cristi H wrote:I love you too, @alpinad !![]()
Pot sa-ti spun "big A"??![]()
Sau sunt prea indraznet?
pro_cee'dadela_d_01 wrote:Aici imi permit sa te contrazic....am VAZUT SW-ul. Cred ca am vazut tot ce poate fi numit Kia Ceed, Proceed, Sw, am testat, am facut pasiuni iremediabile, am calculat zilnic rate si dobanzi (i still do), m-am razgandit o data la doua zile in ceea ce priveste culoarea......am uitat sa va avertizez: I'm a little freak. Cred ca nu o sa gasiti in RO o fata mai obsedata de masina asta si mai informata decat mine![]()
Oricum, pana acum am condus o Dacie Break si un Megane Break...deci mi-as dori ceva NE-break de acum incolo.
sunt convins ca revi in 10 min...Cristi H wrote:Mi-e groaza sa ma gandesc!![]()
Da' tot ma culc.
See you !
Cee'd 1,4 best black pearl. Nu de alta, dar chiar nu am de gand sa o vand in urmatorii "x" ani, si poate intr-un viitor m-oi marita si oi avea copii......sa pot sa ii bag lejer in spatepro_cee'd1.4 best black pearl
)
adela_d_01 wrote:Cee'd 1,4 best black pearl. Nu de alta, dar chiar nu am de gand sa o vand in urmatorii "x" ani, si poate intr-un viitor m-oi marita si oi avea copii......sa pot sa ii bag lejer in spatepro_cee'd1.4 best black pearl
)
Pai poate nu abordezi bine subiectul. Poate daca:Cristi H wrote:Da, mai ales ca @invisible n-a inteles ca:
- nu sunt in trafic
- nu sunt cu mama
- am o garsoniera mai mare
Sawy ??
OK, incerc maine, numai sa imi spuna pe unde trece. [-o< [-o<adela_d_01 wrote:Pai poate nu abordezi bine subiectul. Poate daca:Cristi H wrote:Da, mai ales ca @invisible n-a inteles ca:
- nu sunt in trafic
- nu sunt cu mama
- am o garsoniera mai mare
Sawy ??
- ai fi pe jos
- si cu tata
- si ai avea o boxa de biciclete in loc de garsoniera
....altfel s-ar pune problema.
Da mah, asa am zis si eu acum un an ... intre timp am schimbat ultima parte ... daca ma marit si fac copii mai iau o masinaadela_d_01 wrote:Cee'd 1,4 best black pearl. Nu de alta, dar chiar nu am de gand sa o vand in urmatorii "x" ani, si poate intr-un viitor m-oi marita si oi avea copii......sa pot sa ii bag lejer in spatepro_cee'd1.4 best black pearl
)