Este normal sa fie asa.....
Re: probleme bord in partea dreapta
Nici eu nu am sesizat denivelarile alea pana cand cineva mai atent nu le-a observat si a postat pe forum. Asa este la toate. Unitatea de airbag e separata de restul bordului si evident la imbinari exista mici diferente. Urmareste in timp evolutia lor si vezi daca devin mai vizibile.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
In lumina se vede o diferenta acolo unde este airbagul, dar e normal, asta tre sa ne bucure pt ca avem un airbag. Nu cred ca este bagat fortat, airbagul lucreaza pe explozie, nu pe resort, deci nu cred ca vor aparea alte cute sau crapaturi pt ca nu au d c.
cee'd 1.4 cu cateva optionale 

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@antoniuus: Stai linistit ca nu este o problema. Este doar locasul airbag-ul care e facut sa cedeze cat mai usor la declansarea airbag-ului. Am observat si eu acea imperfectiune a bordului, dar ma simt mult mai in siguranta cand stiu ca e o zona mai sensibila peste airbag. Daca te uiti atent, la fel e si pe volan(il apesi putin si vezi perfect locul unde va crapa la declansarea airbag-ului.
Arunca un ochi la alte modele de masini care au acel capac delimitat peste airbag, mai bine zis taiat si reprins in zona respectiva. In primul rand este mult mai deranjant estetic decat cel de pe cee'd.
In al doilea rand(este doar o parere personala) mie unul mi-e chiar frica sa stau in fata unui airbag cu "capac". Mi-e frica ca la un impact mi-l propulseaza direct in mutra
Stiu ca suna caraghios, dar incercati sa va imaginati acest lucru.
Arunca un ochi la alte modele de masini care au acel capac delimitat peste airbag, mai bine zis taiat si reprins in zona respectiva. In primul rand este mult mai deranjant estetic decat cel de pe cee'd.
In al doilea rand(este doar o parere personala) mie unul mi-e chiar frica sa stau in fata unui airbag cu "capac". Mi-e frica ca la un impact mi-l propulseaza direct in mutra

Poate capacul e special facut sa iti sara in ochi si sa nu ti-ii scoata
, sau poate capacul este chiar airbagul
)

cee'd 1.4 cu cateva optionale 

Re: Geamurile electrice
Azi am costat ca geamul din partea dreapta nu se deschide, decat tinant mana apasat pe buton. S-a mai intalnit cineva cu problema asta ? Stiti vreo rezolvare?
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey
-
- Auto:
sal , geamurile au o protectie cand se ridica dak prinde un obstacol se opresc , dupa aceea nu mai merg decat ridicate sau coborate tinand acctiona butonul, incearca sa resetezi, e o treaba cu contactul masini
dar in sus merge singur?stef2008 wrote:Azi am costat ca geamul din partea dreapta nu se deschide, decat tinant mana apasat pe buton. S-a mai intalnit cineva cu problema asta ? Stiti vreo rezolvare?
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)
automotor DESIRO (sageata albastra)
Nu merge nici in sus nici in jos doar tinand apasata butonul . Problema este doar la geamul din dreapta
@stef2008
Incearca sa resetezi,adica cu contactul pus tine cca 10 secunde butonul in sus la maxim.Ar trebui sa dispara problema.Bafta!
Incearca sa resetezi,adica cu contactul pus tine cca 10 secunde butonul in sus la maxim.Ar trebui sa dispara problema.Bafta!
Problema rezolvata .
Ms frumos de sfat.
Ms frumos de sfat.

-
- Wanted
- Auto:
dar la variantele BEST, daca tot veni vorba de geamuri electrice..aveti idee cam cat ar costa sa pun geamuri electrice si pe usile din spate?
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

Nu se poate,nu suporta instalatia,daca mi-aduc bine aminte instalatia nu suporta si oglinzi ext.electrice si geamuri electrice spate.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
Apa din compartimentul motor, se evapora singura...
Am observat dupa spalarea exterioara a masinii ca sub capota, mai exact in zona unde vin prinse telescoapele ramane apa.Consider ca nu este normal si ar fi trebuit facut un orificiu de scurgere sau aplicat mai mult mastic.Daca apa ramane acolo nu cred ca e bine.Ce parere aveti?
http://picasaweb.google.com/mirutu01/CeeD#
Nu a observat nimeni problema?cred ca e o problema de fabricatie!
http://picasaweb.google.com/mirutu01/CeeD#
Nu a observat nimeni problema?cred ca e o problema de fabricatie!
Re: Problemuta!!!
marius,
1-eu nu am vazut masini care sa aiba in zona respectiva gauri pt drenaj
2- in compartimentul motor temperatura este destul de ridicata + curent de aer care duce la evaporare / suflarea apei care s-ar aduna acolo
3- nu cred ca e indicat sa gauresti zona respectiva! este o zona importanta in ce priveste rezisenta + ca abia atunci o sa ai o amorsa de unde sa inceapa coroziunea
bafta
1-eu nu am vazut masini care sa aiba in zona respectiva gauri pt drenaj
2- in compartimentul motor temperatura este destul de ridicata + curent de aer care duce la evaporare / suflarea apei care s-ar aduna acolo
3- nu cred ca e indicat sa gauresti zona respectiva! este o zona importanta in ce priveste rezisenta + ca abia atunci o sa ai o amorsa de unde sa inceapa coroziunea
bafta
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
Re: Problemuta!!!
Pai nu cred ca sunt prea multe persoane care sa spele motorul. Eu nu l-am spalat niciodata desi am masina din 08.2007.