Leduri stop spate!
-
- Auto:
Leduri stop spate!
Si-a montat cineva pe spate leduri stop 2 faze (pentru stopcu pozitia si frana in acelasi bec). Mi se pare interesanta aceasta inventie bazata pe leduri si in plus esti vazut mai de la distanta in momentul in care ai pozitia aprinsa si frana calcata. Si-a montat cineva asa ceva? Eu as vrea sa imi montez! http://www.carlight.ro/leduri.php
Kia Cee'd 1.6 DSL HP - Kompass Blue / CT-28-ROS
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Re: Leduri stop spate!
interesanta ideea si nu sunt nici scumpe! nu gasesc poze ...sau alea pe care le gasesc nu merg! app am vazut montat pe un i30 angel eyes albastru ...aratau bestial si veneau numa numa!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
Eu mi-am pus doar pe pozitie fata sa vad efectul-cele care au lumina ''xenon''. Intentionez sa pun pe toata masina, pentru ca sunt mai rezistente ( nu mai au filament care sa se ''scuture'' la gropi), au viteza de aprindere mai mare ca cele cu filament, efectul este unul mai special, cu conditia ca pe stopuri sa pui pe cele de culoare rosie, pentru ca daca pui de culoare alba prin plasticul rosu se decoloreaza si nu mai este acel rosu intens. Astea sunt recomandarile unei firme din Anglia cu care am corespondat- prin intermediul e-bay, si unde sunt mult mai ieftine...

sorry...s-a vandut... 

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@vally: Daca iti vei pune leduri si la stopuri sa nu uiti sa ne dai toate detaliile aferente, pret, de unde si cum arata 
Multumesc anticipat.

Multumesc anticipat.
Uite de aici vreau sa iau: -http://stores.ebay.co.uk/777leds_W0QQlnsZ1
...au pentru toate becurile de pe cee'd( mai putin lumini de drum), si pentru fiecare culoare...
...preturi in lire x 5= lei, timp de livrare aprox. 1 saptamana ( pana la bucuresti)...
P.S. - la mine mai dureaza 2 luni pana iau, din ''cauza motivului'' ca am rata la Casco si revizia
...au pentru toate becurile de pe cee'd( mai putin lumini de drum), si pentru fiecare culoare...
...preturi in lire x 5= lei, timp de livrare aprox. 1 saptamana ( pana la bucuresti)...
P.S. - la mine mai dureaza 2 luni pana iau, din ''cauza motivului'' ca am rata la Casco si revizia

sorry...s-a vandut... 

In tara nu e nimeni cu oferta?
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Incearca aici @Joco http://www.xenonline.ro/produse.html ,eventual si un telefon la ei in caz ca te intereseaza altceva decat au ei in oferta afisata.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
@Bonzai 2: Multumesc.
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Bonzai2: Se multumeste pt. site 

nu incearca nimeni sa-si puna? 

am pus eu leduri pe frana si pozitie, dar nu e foarte spectaculos. ledurile le-am cumparat de pe ebay, aproximativ 4 lire cu tot cu transport.
1.4 LX BEST, PEWTER BEIGE, B-77-WFE
@omipa: aha, deci lumina produsa de ele e rosie... multumesc!
Nu ai putea sa ne pui niste poze sa vedem cum arata?omipa wrote:am pus eu leduri pe frana si pozitie, dar nu e foarte spectaculos.
Multumesc