Lista asteptare masina -2007-
masini comandate in mai si care nu au ajuns la proprietari
pt. cei interesati sa povesteasca aventura intrarii in posesia masinii comandate si platite: http://www.evz.ro/article.php?artid=319424
ULTIMELE STIRI PENTRU CEI CARE SI-AU REGASIT SERIILE INTR-UNUL DIN CELE 11 CAMIOANE:
DATE DE DESCARCARE LA PITESTI:
CAMIOANELE 1-4: 24 AUGUST
CAMIONUL 5: 26 AUGUST (CRED CA AU GRESIT SI AU VRUT SA ZICA 25)
CAMIOANELE 6-7: 25 AUGUST
CAMIOANELE 8-9: 27 AUGUST
CAMIOANELE 10-11: FARA DATA
INFORMATIA VINE DIN PARTEA TRANSPORTATORULUI.
DOAMNE AJUTA...
DATE DE DESCARCARE LA PITESTI:
CAMIOANELE 1-4: 24 AUGUST
CAMIONUL 5: 26 AUGUST (CRED CA AU GRESIT SI AU VRUT SA ZICA 25)
CAMIOANELE 6-7: 25 AUGUST
CAMIOANELE 8-9: 27 AUGUST
CAMIOANELE 10-11: FARA DATA
INFORMATIA VINE DIN PARTEA TRANSPORTATORULUI.
DOAMNE AJUTA...
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
A, inca ceva, nu stiu daca s-a mai amintit pe undeva, dar am "descoperit" ca masinile pleaca spre Pitesti din Gyor (Ungaria) deci nu au cum sa faca mai mult de 2 zile...
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
e clar daca vin seriile in septembrie.. avem masini in octombrie. cei de la kia chiar fac ce vor.nu am auzit niciodata ca cineva sa se comporte cu clientii cum fac ei.chiar nu facem nimic? cei din slovacia ar trebui sa stie toate astea.. comanda din 6 iunie.. si nici acum nu au venit seriile.. incredibil.. luna trecuta au venit pe 13.. suntem deja in 23 august..
LX BEST 1.4 SO RED