Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

care e treaba cu stocu? au la Buc LX cu dotari pe stoc? sau nu am inteles eu bine?

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

alemalexra wrote:buggyba spune mi si mie daca ai avut termejn pe precontract si care era :?:
termenul verbal de livrare fost 25 iulie, pe hartie scria 60 de zile care nu a spus nimeni ca-s lucratoare.
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

a primit cineva serie de masina cu comanda din iunie?
LX BEST 1.4 SO RED

twiny
Auto:

Post by twiny »

se pare ca nici saptamana asta nu-mi dau masina....curios este ca nu vor inca sa-mi scrie un termen de livrare pe "precontractul de leasing"!! si au incercat sa ma agate cu o alarma..maine inca o intrevedere dimineata si dupa fuga la opc reclamatia e gata multumita lui bau_2007
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

easy2find
Auto:

Post by easy2find »

Nu puteti posta lista pe forum??? Va rog
Salutare tuturor

calin sb
Auto:

Post by calin sb »

Dragi colegi
Eu am dat comanda pe 25 mai, si in 01 august m-a sunat dealerul ca masina mea a fost incarcata din Zilina (sau incurcata - si n-am inteles eu bine?). Azi dimineata am fost din nou la el si mi-a arata un mail din 20 aug cu seriile mai multor masini incarcate pe vreo 8-10 tiruri care ar trebui sa soseasca saptamina aceasta la Pitesti. La clienti, mai incolo...
Eu nu-i mai cred, oricite mailuri mi-ar arata! Doar cind va cu ochii mei masina, si verific daca corespunde cu ce am comandat si ce am platit. Integral din 02 august.
Mai mult, dealerul a spus ca nu are nici un model de contract de livrare. Mie nu mi-a facut decit un precontract de rezervare, in care nu era nici o data probabila de livrare, deci nu am cu ce sa-l strang de bilute. Mai grav e ca s-ar putea sa-mi vina prima rata de leasing si eu sa nu vad masina.
Rog si eu sa-mi trimiteti acel tabel cu serii ce vor fi livrate. calinstef@yahoo.com
Multumiri anticipate!

calin sb
Auto:

Post by calin sb »

si daca "onor" dealerul nu vrea sa treaca nici un termen pe acel precontract de rezervare, ce faci? si nici un contract nu vrea sa imi faca, in care sa fie trecute mai multe detalii.
Nici nu stiu daca are vreun rost sa ma duc la opc, poate mai rid si aia de mine ce fraier am fost...

bau_2007
Auto:

masini comnandate si care nu au mai ajuns la proprietari

Post by bau_2007 »

la OPC nu ride nimeni de tine, iti preia reclamatie care apoi este data unui inspector si in 30 de zile calendaristice sint obligati de lege sa iti dea un raspuns...amenda de 5 mil lei vechi la dealer...

cave
Auto:

Post by cave »

Dincolo de faptul ca exista "n" persoane care au dat comanda in mai si deci au o doza superioara de nervi...va rog mult, are cineva vreo informatie oarecum credibila despre momentul in care vor veni seriile celor ce au facut comanda in luna iunie? Va multumesc mult.

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

ultima noutate pentru mine care am comanda in 25 mai aflu acum multumita lui malata ca masina mea despre care dealerul; imi spusese ca a plecat de la zilina in 30 iulie inca nu este incarcata pt ca la data respectiva probabil ca nici nu era produsa......asadar masina este sau va fi incarcata, intr-o saptamana pe care dealerul o numeste foarte dragutz"viitoare" ,pe un tir cu nr 5. si li se par lor astea breaking news. pacat ca dealerul de la cta a primit lista in acelasi timp cu mine. ar fi trebuit sa i-o trimita malata ca ea era mai informata decat astia. :^o

bravo malata poate daca iti dai putin silinta obtii si lista cu masinile care intra pe poarta la pitesti si inca una cu tirurile cu masini care pleaca in tara.

da te rog mult nu uita sa o trimiti si la dealerii locali sa stie si ei ....macar de la noi daca de la firma mama nu
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

Malata
Auto:

Post by Malata »

DUPA CUM ATI VAZUT, MAILUL DIN 20.08.07 ESTE DIN PARTEA IMPORTATORULUI CATRE DEALERI, NU POT SA CRED CA EXISTA DEALERI CARE NU AU PRIMIT ACEST MESAJ. SI CHIAR NU INTELEG DE CE NU LE E MAI USOR SA SPUNA ADEVARUL - S-AR SCAPA PE EI DE NEPLACERI...
DIN PUNCTUL ASTA DE VEDERE, NU AM AVUT PROBLEME CU IMG CANTEMIR, CHIAR EI MI-AU TRIMIS MAILUL SA MA CONVING CA "NU E DE LA EI"...
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

Malata
Auto:

Post by Malata »

easy2find wrote:Nu puteti posta lista pe forum??? Va rog
E FOARTE LUNGA - 11 CAMIOANE A CATE 8 MASINI CU SERIILE LOR
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

asdfgh
Auto:

Post by asdfgh »

Am fost ieri cu frate-miu (bobu05) in "plimbare" pe la dealerul lui MIT baneasa. Plimbare in sensul ca am fost degeaba....

In intentia de a minimiza cat mai mult daunele cauzate de proasta lor organizare/colaborare cu transportator/producator, baietii i-au propus lui frate-miu sa mearga in concediu cu o masina "de curtuazie" de la ei pentru ca evident nu au reusit sa respecte nici termenul de marti (ieri 21.08) pe care-l dadusera sapt trecuta. Intentia de a oferi o masina e laudabila, dar nu rezolva prea mult lucrurile. Tocmai de asta am refuzat-o. Frate-miu a plecat in concediu azi si spera ca o sa plece cu noul ceed si sa-i faca rodajul si sa se bucure de ea; in schimb a plecat cu vechea masina. Cam nasol as zice mai ales ca trebuia sa fi primit ceed-ul de 2 sapt aproape.

Voi ce parere aveti ca ar putea sa ofere dealerii ca si compensatie pentru neplacerile cauzate de intarzierea lor inexplicabila? Neplaceri - personale (nervi si planuri de vacanta stricate) si financiare (casco+rca platit degeaba jumate de luna, zeci de telefoane degeaba)... :arrow:
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Eu cred ca ar trebui sa ofere cateva revizii gratuite plus accesorii suplimentare - gen un GPS ceva acolo. (in functie de durata intarzierii si de scuzele stupide si mincinoase). Nu de alta, dar timpul costa bani si la fel si banii nostri incasati deja de ei in contrapartida cu NIMIC care fac pui pentru altii. Parerea mea :)
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

vreau si eu lista, solodkym@yahoo.com .
multumesc
Scrie in lista si numele posesorilor? Sau cum va dati seama a cui e masina?
Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”