Cu optionalele comandate, cu presuri, spalata, cu doua miligrame de benzina fara plumb pe fundul rezervorului. Uitat la ea, nici o problema . ..e drept ca s-ar putea sa-mi fi scapat ceva atit timp cat topaiam in jurul ei precum caprita care a dat de sare

Povestea preluarii: Sunat azi de doua ori pe nenea vanzatorul. Prima data a facut glume cum ca nu are chef sa-mi livreze masina eu am intrat in jocul lui dandu-mi seama ca este rost de vesti bune. Mi-a spus ca masina este in Aviatiei dar trebuie sa vada daca face rost de nr rosii. L-am sunat la ora 16 si mi-a spus : Ok treceti sa va luati albastreaua. M-am dus am dat 100 RON numere rosii - primii factura , am vizualizat "saminta" am semnat cele trei exemplare de proces-verbal de predare - primire si GATA. Factura storno pentru avansul dat o voi primii zilele urmatoare si in plus imi vor vira banii in contul firmei mele. Primit garantia 84 luni -150.000 km -adica caiet culoare red mars +alb pe care se trec si inspectiile periodice ( reviziile) +o carte inutila de la RAR cu consumul de carburant si emisiile de CO2.
Bun astea au fost vestile bune.
Vesti proaste:

si doi : cica am un fel de alarma pe amsina dar care pe moment nu-mi dau seama cum functioeaza atit timp cat am armat masina din exterior cu geamul lasat apoi am deschis masina apasand minerul interior. Usa s-a deschis fara probleme far sa urle nici o alarma....Miine il intreb pe vanzator cum se comporta aceasta alarma pentru ca pare total inutila.
Vesti partial bune: daca nu bate soarele direct pe ea are o frumoasa culoare albastru inchis.
Tinuta de drum CEED: masina s-a comportat super bine in schimb soferul a fost ....

Motorul se aude bine, zgomotele la trecerea peste linii de cale ferata, piatra cubica etc se aud normal. Muzica se aude EXCELENT atit ca volum cat si ca , virgula, claritate. Luminozitatea bordului seara nu ma deranjeaza la condus... si nici lipsa pielii pe volan

La consum ...... ce naiba sa spun, aveam la bord 19,4 l/100km si 12 km parcursi si viteza medie 12km/h cand am ajuns acasa aveam 16,8l/km, 46 km si 18 km/h
Parcarea: am avut bafta sa gasesc un loc in care am parcat usor oblic ( dar ll cu celelalte masini) ca asa erau si restul masinilor parcate. daca dai tetierele jos poti vedea bine si in luneta.
Momentan cam atit. Facui si poze dar imi este lene sa le descarc acum....