Stergatoare cee'd

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
theio1
Auto:

Re: stergatoare cee'd

Post by theio1 »

Da, cam nasoale conditii de trafic la nemti. Oricum ti-am zis, dreptatea era de partea ta, tot acolo ramane, sunt ferm convins ca ti-ai stricat stergatoarele in conditiile astea.
cee'd 1.4 cu cateva optionale :)

Joco
Auto:

Post by Joco »

gabz wrote:l.... Nu m-a ajutat cu nimic reply-ul tau. ......
Imi pare rau ca nu m-am facut inteles :) dar pe cutia stargatoarelor Nu se specifica nimic ca ar fi nevoie de vreo spalare.
Deci se monteaza pur si simplu.
Restul e folclor :)
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

vally
Auto:

Post by vally »

http://cgi.ebay.co.uk/2-x-Aero-Flat-Wip ... m153.l1262

ma gandeam ca este o solutie utila pentru cei care mesteresc si care vor sa schimbe lamelele de cauciuc la un pret mai rezonabil...

...parerea mea... :D

la un curs de 5 la lira, ar iesi undeva la 77 ron setul de lamele..
sorry...s-a vandut... :(

theio1
Auto:

Post by theio1 »

Eu am experiente mai putin placute cu stergatoarele cu prindere de tip vechi, tot ce am incercat genul celor pe care le-ai gasit tu nu stergeau bine. In plus cand te chinui sa schimbi lamele, le mai si indoi suportul eventual... nush ce sa spun, eu nu m-as risca sa dau 80Ron si sa nu mearga bine, mai bine dau 150 si stiu ca merg. Daca le incerci si vezi ca merge treaba ma risc si eu, insa eu as zice sa nu te chinui si sa fii apoi dezamagit. :)
cee'd 1.4 cu cateva optionale :)

danx
Auto:

Post by danx »

pentru cei interesati, la Augsburg se gasesc Bosch Aerotwin care se potrivesc la Ceed pentru rotunda suma de 112 lei.
La ei am gasit cele mai bune preturi la aerotwinuri, inclusiv retrofit.

Eu am luat un set nou saptamana trecuta pentru Ceed si un set de retrofituri (125 RON) in decembrie pentru auris din motive de furat lamele.

Diferenta fata de alea stock la auris e de la cer la pamant.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red

b77dbc
Auto:

Post by b77dbc »

danx wrote:pentru cei interesati, la Augsburg se gasesc Bosch Aerotwin care se potrivesc la Ceed pentru rotunda suma de 112 lei.
La ei am gasit cele mai bune preturi la aerotwinuri, inclusiv retrofit.

Eu am luat un set nou saptamana trecuta pentru Ceed si un set de retrofituri (125 RON) in decembrie pentru auris din motive de furat lamele.

Diferenta fata de alea stock la auris e de la cer la pamant.
Ai fost la Augsburg-ul din Bucuresti ? Ca eu am cumparat sapt. trecuta tot pt. un Auris si s-au potrivit de minune, iar azi am fost sa cumpar si pt. Ceed, iar cei de acolo au zis ca nu au pt Ceed...

Daca mai ai cutia, poti sa-mi spui ce cod au cele pt. Ceed ? Ca poate dupa cod o sa stie sa caute...

Mersi.
KIA Cee'd 1.6L CRDi TX, 115CP

Philbox
Auto:

stergatoare cee'd

Post by Philbox »

Ca alternativa la cele scrise pana acum despre stergatoare, inlocuirea lor cu unele originale, sau altele after-market din grafit, pe care le-am incercat si eu, unele fie sunt scumpe, altele scartaie, eu am incercat inlocuire lor cu unele destul de acceptabile ca pret si dintr-un alt material - silicon. Detaliile le puteti vedea aici:
http://www.accesorii-auto.ro/?page=shop ... 6o5rbuujq0
Parerea personala este una buna...sterg f bine, nu scartaie, la culoare se pot aduce unele obiectii, functie de gusturile fiecaruia. La pretul la care se vand, zic ca merita o incercare.
Sa vedem acum si cat vor rezista!?
Voi reveni cu post dupa ceva timp scurs peste ele!
cee'd HB, 1.4 GSL Best, Kompass Blue => BLUE THUNDER
Image

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

Piticu21 wrote:pare a fi ideea lui curatat stergatorul cu prospoul si apa fierbinte.
Cand aveam cam 25k cu masina au cam inceput sa se duca stergatoarele.
Le-am scos doapele din capete si am intors lemelele invers si le folosesc asa de vreo 2-3 luni.
Si merg ok :)
Am zis ca e o masura de moment dar daca sterg in continuare bine eu ce sa le fac? sa le schimb? :lol:
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

Alexboss87
Auto:

Post by Alexboss87 »

Exact asta am facut si eu ieri dar cu rezultate nu asa promitatoare...m-am taiat la un deget intr-unul din capacele din plastic. :lol: imi venea sa le arunc pe geam parca eram in SAW 4 am umplut stergatoarele de sange :twisted: ....cel de la sofer sterge perfect dar ala mic lasa o dara mai mare decat inainte sa il sucesc :( ...am incercat sa inversez operatiunea dar cu acelasi rezultat...le-am degresat bine...mai ramane sa il dau pe ala mic :lol: cu glicerina poate poate ... :mrgreen:

akm
Auto:

Post by akm »

Pentru cei ce cautau stergatoare "compatibile" am dat peste site-ul asta si au si toate filtrele pt ceed
http://www.ingaraj.ro/?search=articole& ... upa=100133

Eu am incercat pana acum 3 tipuri de lamele, unele din silicon, unele cu grafit si unele clasice, am incercat chiar sa le curat pe cele vechi fara succes din pacate.
In afara de cele cu grafit care functioneaza cat de cat (daca sunt peste 10 grade afara) celelalte sunt ingrozitoare, ori nu sterg ori fac un zgomot infioarator.
Cred ca voi achizitiona si eu lamele de Golf/Eos pana la urma...
Mare e gradina Domnului, dar multi i-au sarit gardul!
B-14-PVB Ceed 1.4 Best "Alba ca Zapada" comandat pe 12.03.2008 ridicat pe 13.03.2008 volan, 4+1/2 roti (cauciucuri incluse),becuri cu "gaze rare" si troncaneli rebele
Jurnal de bord:viewtopic.php?f=5&t=1825

djraven23
Auto:

Post by djraven23 »

Stergatoare de Kia Cee'd - Valeo cod:VF 574641

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

nu e problema de cod; problema e de unde si la ce pret le cumperi :wink:

Oricum eu recomand de oriunde, numai NU de la KIA, unde costa enorm.

PS: de fapt eu n-as cumpara nici o piesa de la Kia, preturile lor sunt in aer

un_ceed_city
Auto:

Post by un_ceed_city »

SeKAh wrote:nu e problema de cod; problema e de unde si la ce pret le cumperi :wink:

Oricum eu recomand de oriunde, numai NU de la KIA, unde costa enorm.

PS: de fapt eu n-as cumpara nici o piesa de la Kia, preturile lor sunt in aer

Un set de lamele fata costa ~130 RON la reprezentanta KIA. Prin comparatie niste SWF-uri (pt. Ceed/Bravo) costa ~150 RON (cel putin atat am dat eu pe ele de la un magazin de piese auto maricel din Constanta). Piesele in general poate sunt scumpe la reprezentante, dar nu si in cazul lamelelor astora.
Cee'd City 1.4, Pewter beige

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

un_ceed_city wrote:Un set de lamele fata costa ~130 RON la reprezentanta KIA...
Eeee, nici chiar asa. Setul costa cca. 36 EUR, adica cca. 155RON, la Mit.

Situatia devine de-a dreptul hilara, ridicola, desprinsa din Caragiale in momentul in care spui la telefon ca vrei sa cumperi si intrebi nevinovat cum se procedeaza; centralista abereaza aiurea in telefon ca imi trimite pe fax factura proforma cu 50% din suma de plata, ma duc la banca, platesc cu OP, le transmit copie dupa OP pe fax, dau ei comanda de stergatoare iar cand ajung ma anunta si merg in Baneasa sa platesc restul de 50% si sa ridic stergatoarele.
In momentul in care spun ca sunt persoana particulara, n-am fax, nu fac plati prin OP la banca pentru un RAHAT de stergator pe care-l cumpar de la Porsche Romania pe loc, fara OP-uri faxuri banci, facture proforme, dracu' lacu', imi spune verde-n fata ca asa e procedura lor!
Evident ca m-am enervat si am inchis telefonul.
ALO! TREZIREA! NU CUMPARAM OZN-URI

Voi merge tot la Porsche Romania pentru a cumpara stergatoare parbriz :D

Alexboss87
Auto:

Post by Alexboss87 »

Dupa ce le achizitionezi poate ai amabilitatea :D sa arunci si niste poze,preturi,rezultate pe baza comparatiei cu cele originale...PS:valabil doar pentru cei care se simt - nu mai folositi lichid de parbriz de 5 lei 5 kile ca e pacat de masina...mai bine puneti Domestos direct in rezervorul de lichid :lol: tot acelasi efect are:o sa schimbati stergatoarele la 3-6 luni(mai sunt ``luminati`` care pun o cana de lichid de 5 lei restu apa de la chiuveta ``sa ajunga tot anu` mancati-as :mrgreen: ``)...iar dupa indelungi folosiri fara a curata lamelele + parbrizul periodic vin cu niste idei aruncate ca niste planse rigide, inexpresive si provocatoare de frigiditate timpurie : *vai au inceput sa lase urme stergatoarele cred ca le voi schimba * vai mi s-a zgariat parbrizul de la nisip/praf si vad raze noaptea cred ca il voi schimba *dar VAI azi dimineata era un gainatz pe parbriz si mi-a fost scarba sa il indepartez:am dat la stergatoare+stropitoare la max pana s-a intins pe tot parbrizul(asta mi-a spus-o o vecina din bloc :lol: )
spor la cumparaturi :P

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”